Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz elfogadni egy férfit egy gyerekkel?
Figyelt kérdés
Itt olvasgatom a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, ~s a legtöbben nem akarnak maguknak gyerekkel féfit, ha úgy tetszik "csomagos férfit. Azt írják, hogy nem nevelik más gyerekét. De én sem várnám el, hogy nevelje,csak segítsen alapvető teendőkben, mint egy étel elkészítése, stb, ha nálam van a gyerek. A legtöbb nő elzárkózik, és egyet hátra lép, ha megtudja, hogy gyerekem van. Vagy elvették a kedvüket más férfiak a gyerektől, vagy szimplán nincs türelmük máséhoz, és sajátot sem akarnak. Miért van ez a jelenség szerintetek?2022. febr. 28. 12:37
81/141 anonim válasza:
Akinek nincs gyereke, az nyilván nem akar se gyerekes nőt, se gyerekes hapekot. Minek, ha kaphat függetlent is?
Gyerekkel keress gyerekeset, problem solved.
82/141 A kérdező kommentje:
Mikor mondtam neki, hogy tudta, hogy gyerekem van mikor összeálltunk, csak annyit mondott, de nem tudta, hogy ennyi mindennel jár, neki meg nincs türelme a gyerekekhez.
2022. febr. 28. 15:41
83/141 anonim válasza:
Hát akinek nincs gyereke, jó hogy fogalma sincs róla mivel jár. Azért meg nem hibáztatható, ha rájött, hogy nem neki való a dolog.
84/141 anonim válasza:
Játszani hajlandó lennék vele, ha épp nincs dolgom (pl. nem kell dolgoznom konkrétan, vagy nincs más tervem, és apuka is tudna vele játszani, csak "jajj, neki nincs kedve), de azt azért, mert ahhoz lenne konkrétan kedvem, mert szeretek játszani... max. akkor nem, ha a gyerek nem tud szépen játszani (pl. unokatesómmal nem szívesen játszottam anno, mert ollóval rohangált és csalt a játékban, ha meg emiatt szóltam neki, ordított). De az nekem nem oké, ha konkrét munka van a nyakamba nyomva azért, mert apuci pihizni akar, az meg k...ra nem érdekli, hogy én is / lenne jobb dolgom is.
85/141 anonim válasza:
Nem játszanék vele. Játsszon vele aki megcsinálta. Inkább pihizek, facebookozok, netezek, tévézek. Ha ott vagy te, miért nem játszol vele?
86/141 anonim válasza:
Nem játszanék vele, az a te dolgod. Te vagy a szülője.
87/141 anonim válasza:
Ebből meg megtanulhatnád azt, hogy ha gyerektelen nővel jössz össze, lefekteted azt konkrétan példákkal alátámasztva, hogy mit vársz el tőle, milyen gyakorisággal. A kisujjából senki nem fogja kiszopni hogy nálad a fogadd el a gyerekemet egyenlő azzal, hogy legyél a pótanyja, és hogy konkrétan nemcsak jópofizni kell néha a gyerekkel meg nem hisztizni, ha spontán nem tudtok leugrani a Balatonra, hanem igen, a te elvárásod szerint sütni-főzni, sokat foglalkozni vele, NEVELNI / RÁSZÓLNI, tanulni vele stb-stb-stb. Aki nem hülye, az szépen összeadja magában ezeket, és látni fogja, hogy ebbe bizony sok energiát kell belefeccölni, ha azt akarja, hogy megfeleljen neked. Mert ez még mindig nem egyenlő azzal, hogy "elfogadom a gyereket". Te A FELETT vársz el dolgokat.
88/141 A kérdező kommentje:
Ex is ezt csinalta a legutóbbi. Inkabb nyomatta a Facebookot a gyerek meg játszani akart vele, de letudta két torpedóval egy Monopolyval.Aztán sírt a szája, hogy egész nap rajzfilmek mennek a tv-ben estig mikor a hiradót akarná nézni.
2022. febr. 28. 15:49
89/141 anonim válasza:
Minden egyes kommenteddel megválaszolod a saját kérdésed.
90/141 anonim válasza:
"én meg játszottam a gyerekkel bent."
A te gyereked nem? Azért van ott, hogy az apja foglalkozzon vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!