Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehéz elfogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz elfogadni egy férfit egy gyerekkel?

Figyelt kérdés
Itt olvasgatom a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, ~s a legtöbben nem akarnak maguknak gyerekkel féfit, ha úgy tetszik "csomagos férfit. Azt írják, hogy nem nevelik más gyerekét. De én sem várnám el, hogy nevelje,csak segítsen alapvető teendőkben, mint egy étel elkészítése, stb, ha nálam van a gyerek. A legtöbb nő elzárkózik, és egyet hátra lép, ha megtudja, hogy gyerekem van. Vagy elvették a kedvüket más férfiak a gyerektől, vagy szimplán nincs türelmük máséhoz, és sajátot sem akarnak. Miért van ez a jelenség szerintetek?

2022. febr. 28. 12:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 anonim ***** válasza:
100%

A gyereket gondozza az, akinek a felelőssége. Szóval a szülei. Ha amúgy is felkeltem volna kaját készíteni, akkor készítek a gyereknek is... de ha nem, akkor miért nekem kell előbb felkelnem, hogy hereapuci még heverészgessen? Nekem nem szabad tovább aludnom? Ja, mert hímsoviniszta p... vagy, aki jön a "rendes nőben van anyai ösztön" dumával. Na, az ilyenek miatt félek a gyerekes apáktól. Pedig van azért van pár normális is.

Ja és egy ágyban a saját gyerekemmel sem aludnék, vagy nagyon max. az első 1-2 évben... de 3évest talán már külön kellene szoktatni. Ennél romantikusan-szexuálisan lelombozóbb dolog kevés van.

2022. febr. 28. 14:10
 52/141 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik párom sem fogadta el. A legutóbbi az elején lelkes volt, a végére már ő is kiemelte, hogy az én gyerekem adjak neki én enni, ő nem neveli, és semmiért nem volt hajlandó rászólni. Mondván nem az övé. Elidegenedett a gyerekemtől, pedig semmit nem tett a gyerek.
2022. febr. 28. 14:10
 53/141 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nem tett, te igen... lepasszolnád nekik a gyereket meg a saját felelősséged rátolnád.
2022. febr. 28. 14:11
 54/141 anonim ***** válasza:
100%

És miért nem adsz neki enni?

És ha nem lenne nőd? AKkor mi lenne?

2022. febr. 28. 14:12
 55/141 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ilyen visszacsatolas pedig 2 gyermekem van. Mondjuk nem is dugdostam oket, hanem kiirtam a rolam szolo reszben, igy csak olyanokkal sodort ossze a sors, akiknel ez nem volt kizaro ok.
2022. febr. 28. 14:15
 56/141 anonim ***** válasza:
100%
54: lassan azt kezdem gondolni, hogy nem barátnőt keres, hanem pótanyut és cselédet... és azért nyafog itt ennyit, mert neki kell reggelit készítenie a kölöknek.
2022. febr. 28. 14:15
 57/141 A kérdező kommentje:
Adtam neki enni ellattam,de az, hogy egy szalmaszálat nem tettek odébb egyik sem. Nonszensz.
2022. febr. 28. 14:16
 58/141 anonim ***** válasza:
100%

Nem nonszensz, hanem ez a normális. A te gyereked a te felelősséged. Nem kellene a saját felelősségedet áttolnod a másikra. Ez olyan, mintha a munkahelyeden összehaverkodnál valakivel, aztán rátolnád a munkád egy részét, mert akarsz egy órát facebookozni, és kiakadnál, ha azt mondaná, hogy nem. Kihasználod a másikat.

Nyilván van a szélsőségesen gonosz viselkedés a gyerek felé, ami nem oké, pl. a kutyázás-ekézés, "takarodjál innen"-ezés... de az nem az, hogy te nem vagy hajlandó felkelni, hogy a gyerekednek adj enni, és ezért az a nő a hibás, aki nem felelős a gyerekért.

2022. febr. 28. 14:18
 59/141 anonim ***** válasza:
96%

"csak segítsen alapvető teendőkben, mint egy étel elkészítése"

Ha akarnék valakinek kaját csinálni, lenne saját gyerekem.

2022. febr. 28. 14:19
 60/141 anonim ***** válasza:
95%
Mondd, és te mennyire törődnél más gyerekével?
2022. febr. 28. 14:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!