Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz elfogadni egy férfit egy gyerekkel?
A gyereket gondozza az, akinek a felelőssége. Szóval a szülei. Ha amúgy is felkeltem volna kaját készíteni, akkor készítek a gyereknek is... de ha nem, akkor miért nekem kell előbb felkelnem, hogy hereapuci még heverészgessen? Nekem nem szabad tovább aludnom? Ja, mert hímsoviniszta p... vagy, aki jön a "rendes nőben van anyai ösztön" dumával. Na, az ilyenek miatt félek a gyerekes apáktól. Pedig van azért van pár normális is.
Ja és egy ágyban a saját gyerekemmel sem aludnék, vagy nagyon max. az első 1-2 évben... de 3évest talán már külön kellene szoktatni. Ennél romantikusan-szexuálisan lelombozóbb dolog kevés van.
És miért nem adsz neki enni?
És ha nem lenne nőd? AKkor mi lenne?
Nem nonszensz, hanem ez a normális. A te gyereked a te felelősséged. Nem kellene a saját felelősségedet áttolnod a másikra. Ez olyan, mintha a munkahelyeden összehaverkodnál valakivel, aztán rátolnád a munkád egy részét, mert akarsz egy órát facebookozni, és kiakadnál, ha azt mondaná, hogy nem. Kihasználod a másikat.
Nyilván van a szélsőségesen gonosz viselkedés a gyerek felé, ami nem oké, pl. a kutyázás-ekézés, "takarodjál innen"-ezés... de az nem az, hogy te nem vagy hajlandó felkelni, hogy a gyerekednek adj enni, és ezért az a nő a hibás, aki nem felelős a gyerekért.
"csak segítsen alapvető teendőkben, mint egy étel elkészítése"
Ha akarnék valakinek kaját csinálni, lenne saját gyerekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!