Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehéz elfogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz elfogadni egy férfit egy gyerekkel?

Figyelt kérdés
Itt olvasgatom a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, ~s a legtöbben nem akarnak maguknak gyerekkel féfit, ha úgy tetszik "csomagos férfit. Azt írják, hogy nem nevelik más gyerekét. De én sem várnám el, hogy nevelje,csak segítsen alapvető teendőkben, mint egy étel elkészítése, stb, ha nálam van a gyerek. A legtöbb nő elzárkózik, és egyet hátra lép, ha megtudja, hogy gyerekem van. Vagy elvették a kedvüket más férfiak a gyerektől, vagy szimplán nincs türelmük máséhoz, és sajátot sem akarnak. Miért van ez a jelenség szerintetek?

2022. febr. 28. 12:37
 101/141 anonim ***** válasza:
100%
Már nem a lazaságnak kellene a fő szempontnak lennie.
2022. febr. 28. 18:43
 102/141 anonim ***** válasza:
100%

Igen, alapvetően jobban illik hozzám egy anyuka. Természetesen nem lesz "laza", mert egy rakás felelőssége és feladata van, de emiatt sokkal megértőbb is lesz az én dolgaimmal. Amit itt leírtál elvárásként, attól viszont szerencsére akit én ismerek, az fényévekkel lazább.

Ami nekem nem világos inkább, hogy miként keverednek egymás után a gyereked társaságába ezek a nők, főleg úgy, hogy kéthetente van veled egy hétvégét. Kb. akkor mutatnám be a gyerekem az új páromnak, ha már ő is és a gyerek is megenné az életem, hogy mikor láthatja a másikat végre. De addig biztosan nem.

2022. febr. 28. 18:51
 103/141 anonim ***** válasza:
100%

Provokáció az egész kérdés.

Csak mondja mondja az elvárásait, és leírja, hogy neki aztán ugyanezek egy nőtől nem kellenek.

De viszont legalább jól csinálja, tényleg bosszantó az egész kérdés.

2022. febr. 28. 18:56
 104/141 anonim ***** válasza:
100%
Eddig az volt a baj, hogy lazák. Nem foglalkoznak a kölyköddel.
2022. febr. 28. 19:02
 105/141 A kérdező kommentje:
Nem kölyök, mint írtam, hanem gyerek. Nem provokáció, vannak elvárásaim, de egy vaskalapos anyuka nem érdekel, hogy a gyerekével foglalkozzak.Az én gyerekem nem neveletlen. De más neveletlen gyereke idegesítene, plána az, hogy az anyuka szent meggyőződése lenne, hogy csodásan neveli a gyermekét, és gátolom a fejlődésében ha rászólok. Randiztam gyerekes nővel, köszönöm de nem kérek belőlük.
2022. febr. 28. 19:14
 106/141 anonim ***** válasza:
100%

Te se szeretnéd ha rászólna a barátnőd a kölyködre, nevelgetné. Olyan képmutató vagy hogy csak na.

Nem csodálom hogy elhagyott anyucika.

2022. febr. 28. 19:17
 107/141 anonim ***** válasza:
100%
Figyi ami téged zavar másokban, az ugyanúgy zavaró benned, így ha neked nem kell gyerekes nő, ne legyen már sértődés hogy te se kellesz nem gyerekes nőnek.
2022. febr. 28. 19:20
 108/141 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy még normális apukával is terhelő a helyzet, nem hogy egy olyannal, mint te kérdező.
2022. febr. 28. 19:46
 109/141 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a kör bezárult: Neked nem kell gyerekes nő, gyermektelen nőknek meg gyerekes pasi nem kell. Ez ennyi. Majd nőzöl, ha kirepült a gyerek.
2022. febr. 28. 20:52
 110/141 anonim ***** válasza:
100%

Na, én pont ezért, mert "csak főzzek". Meg mossak, stresszeljem magam egy olyan gyerek hlyeségei miatt, aki nem az enyém, és ha nevelni akarom, vagy rászólok akkor t.krodjak, mert semmi közöm hozzá.

Na, köszi, nem.

2022. febr. 28. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!