Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves, visszahúzódó, csendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, visszahúzódó, csendes barátnő ilyen levelet ír, van félnivaló?

Figyelt kérdés

Szerény, nagyon udvarias nő, pár hónapja ismerkedünk.

Próbáltam hívni telefonon, de írt egy levelet, hogy nem tudja felvenni, mert dolgozik(egy bankban).

A levélben a következő: a létező összes trágár szó, amiben szidja a kollégáit, hogy milyen aljas gerinctelen féreg az összes, a pokolra kerülhetne mind, reméli rákban felfordul az összes hamarosan.

Még írja, ha lesz egy kis ideje, visszahív természetesen.

ma 11:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Wtf?!
ma 11:17
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Nincs. Én extrán befeleforduló vagyok, de időnkênt kihozzák belőlem a vadállatot. Persze az nem jó, ha az ember másra zúdítja, de valószínűleg rossz pillanatában kaptad el. Érdemes lesz majd megbeszélni.
ma 11:18
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Az, hogy valaki visszahúzódó, még nem jelenti azt, hogy ha nagyon kiborítja valaki, nem tud nagyon rondán beszélni. Én is ilyen vagyok 😀 Esetleg munka után kérdezd meg, van e kedve elmesélni mi történt. Vagy javasolj munkahelyváltást, nem túl egészséges hosszútávon olyan helyen dolgozni, ahol ennyire fel tudja húzni magát az ember.
ma 11:22
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Mi félnivaló lenne? Mindenki ki tud borulni.
ma 11:41
 5/15 anonim ***** válasza:
36%
Írt egy LEVELET? Szerintem nem is ő írta. Ha levelezgetni ráért ennyi erővel fel is vehette volna a telefont. Vagy ez valami kamu kérdés?
ma 11:46
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Eddig felvette munka közben? Miért hívogatod munkaidőben? Lehet, hogy téged akar leépíteni.
ma 11:53
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Hát... én is ki tudok borulni, de ilyen stílusban sosem illettem a kollégáimat. Ezeket nem kívánnám senkinek.

És a randipartneremnek se fakadnék ki így.

Nem tudom.

N

ma 11:57
 8/15 A kérdező kommentje:

Rendszergazda egy banknál, ahol szigorú biztonsági előírások vannak. Elnéztem az ebédidőt pár perccel, nem tudta felvenni.

"kamu kérdés"

Ne a saját kérdéseidből indulj ki.

ma 11:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megszokta, hogy kulturáltan kell viselkednie az emberekkel, aztán mihelyst kicsit közelebbi viszonyba kerül valakivel, megmutatja a valódi énjét 😃
ma 12:05
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Attól, mert kedves, visszahúzódó, és csendes, még őt is fel lehet idegesíteni. Nincs abban semmi megdöbbentő, vagy félelmetes, ha valaki attól, hogy bántották, megalázták, nem szépirodalmi stílusban fog vélekedni másokról.

Sőt, egyébként szerintem egy komoly lépcsőfok egy kapcsolat felépítésében az, amikor meg meri mutatni magát akkor is, amikor kifejezetten rossz passzban van.

ma 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!