Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, visszahúzódó, csendes barátnő ilyen levelet ír, van félnivaló?
Szerény, nagyon udvarias nő, pár hónapja ismerkedünk.
Próbáltam hívni telefonon, de írt egy levelet, hogy nem tudja felvenni, mert dolgozik(egy bankban).
A levélben a következő: a létező összes trágár szó, amiben szidja a kollégáit, hogy milyen aljas gerinctelen féreg az összes, a pokolra kerülhetne mind, reméli rákban felfordul az összes hamarosan.
Még írja, ha lesz egy kis ideje, visszahív természetesen.
Hát... én is ki tudok borulni, de ilyen stílusban sosem illettem a kollégáimat. Ezeket nem kívánnám senkinek.
És a randipartneremnek se fakadnék ki így.
Nem tudom.
N
Rendszergazda egy banknál, ahol szigorú biztonsági előírások vannak. Elnéztem az ebédidőt pár perccel, nem tudta felvenni.
"kamu kérdés"
Ne a saját kérdéseidből indulj ki.
Attól, mert kedves, visszahúzódó, és csendes, még őt is fel lehet idegesíteni. Nincs abban semmi megdöbbentő, vagy félelmetes, ha valaki attól, hogy bántották, megalázták, nem szépirodalmi stílusban fog vélekedni másokról.
Sőt, egyébként szerintem egy komoly lépcsőfok egy kapcsolat felépítésében az, amikor meg meri mutatni magát akkor is, amikor kifejezetten rossz passzban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!