Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van félnivalóm?
22 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, minden tökéletes, nagy terveink vannak egymással.
Viszont valami nem hagy nyugodni. A páromnak van egy barátja, egy lány, akivel nagyon jóban vannak régóta.
Ez a lány gyönyörű, tipikus bombázó, ráadásul nagyon sokáig nyomult a barátomra, de ő sosem akart tőle semmit.
Ezzel ellentétben én egyáltalán nem vagyok szép és visszafogott vagyok, világ életemben minden közösségben bántottak a külsőm miatt.
Tudom, hogy a párom sosem csalna meg és nem hagyna el, de mégis valamiért szorongok attól, hogy mi van ha mégis tetszik neki ez a lány, és elcsábítja.
Beszéltem vele erről, azt mondta nem az esete a lány mert túl feltűnő, de nem tudom. Egyszer végignéztem, ahogy a lány jött le a lépcsőn, a párom pedig eléggé megbámulta:(
Voltatok már hasonló helyzetben?
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még:)
Egyébként nem a külseje miatt utasította vissza, vagy hogy nem jön be neki, más volt az oka, ezért nem is értem miért emiatt zavar engem ez az egész
Én szerintem egyedül azért nincs azzal a lánnyal mert attól tart, hogy más fiú elszedné tőle. De egyébként vinné szívesen. Te visszafogott vagy, egyfajta biztos pont vagy számára, úgy gondolja, hogy te nem csábulnál el más fiú által.
Viszont bármikor a jövőben ha eléggé bátor lesz a barátod és a csaj vevő lesz rá azonnal ágyba fognak bújni.
6-os
Egyébként nagyon sokan ugyanezt mondták sajnos amit Te, és én is gondoltam már erre:(
Viszont a párom azt mondta, hogy másképp nem működne köztük a dolog, mármint a kapcsolat.
Nos nem beszélhetünk köztük barátságról ha az a lány nyomult rá, kellette magát. Ez hamarább hazugság amivel nyugtat téged a pasid és saját magát egyaránt.
Nem létezik barátság szó szoros értelmében hogyha az egyiknek tetszik a másik, vágyik rá.
Pláne nem akkor ha megbámulta olyan feltűnően, hogy észrevetted.
Én úgy gondolom, hogy ha ti tényleg, de tényleg szeretnétek egymást akkor nem kéne bizonytalannak érezned magad egyáltalán.
De mivelhogy még nem beszélhetünk szerelemről ugyanis 6 hónap mégcsak a fellángolás ideje, pluszban látod, érzékeled, hogy valami nem stimmel, sőt még azzal is tisztában vagy, hogy azért nem adott esélyt a lánynak kapcsolat mentén mert szerinte feltűnő egyáltalán nem csodálkozom, hogy nem bízol benne meg.
Egyébként nem hiszem el, hogy minimum csók, flört, taperolás nem történt köztük.
Hazudik neked eléggé rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!