Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van félnivalóm?
22 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, minden tökéletes, nagy terveink vannak egymással.
Viszont valami nem hagy nyugodni. A páromnak van egy barátja, egy lány, akivel nagyon jóban vannak régóta.
Ez a lány gyönyörű, tipikus bombázó, ráadásul nagyon sokáig nyomult a barátomra, de ő sosem akart tőle semmit.
Ezzel ellentétben én egyáltalán nem vagyok szép és visszafogott vagyok, világ életemben minden közösségben bántottak a külsőm miatt.
Tudom, hogy a párom sosem csalna meg és nem hagyna el, de mégis valamiért szorongok attól, hogy mi van ha mégis tetszik neki ez a lány, és elcsábítja.
Beszéltem vele erről, azt mondta nem az esete a lány mert túl feltűnő, de nem tudom. Egyszer végignéztem, ahogy a lány jött le a lépcsőn, a párom pedig eléggé megbámulta:(
Voltatok már hasonló helyzetben?
Hogy őszinte legyek fel nem tudom fogni kérdező, hogy téged miért az izgat, hogy jobban vonzódik-e hozzá testileg mivel elmondásod szerint bombázó amikor valójában FIZIKAILAG/LELKILEG/INTELLEKTUÁLIS SÍKON LEPIPÁZ TÉGED!
Ő nem azért fog vele félrelépni mert jobban néz ki mint te hanem azért mert teljesen minden téren meg van érte halva! Azt érted el egyedül, hogy még nagyobb kalamajkába sodortad önmagad egy olyan faszi miatt akinek te tized/huszadrangú vagy. Ő csakis azért van veled, hogy ŐT EL TUDJA FELEJTENI, DE NEM FOGJA TUDNI mert az érzelmeket nem lehet kikapcsolni és nem lehetséges más által, pl. általad kierőszakolni érzéseket. Nem adhatja neked oda a szívét, lelkét, testét 100% amikor a lányhavernak adta oda! Saját magát bolondítja, hogy majd te megmented tőle és így te belőled is bolondot csinál merthát vevő vagy rá. Az a lányhaver mégha bele is egyezik, nem fog vele szóba állni online/offline majd a párod fog kezdeményezni.
Amúgy közös baráti társaságban hogyan kellene ezt elképzelni? Kerülgetni fogják egymást, rá se fog nézni direkt, vagy bámulni fogja megint? Esetleg újra merész képeket fog kapni a jövőben ha nem bír majd ellenállni ismét a kísértésnek? Vagy maszturbálni fognak egymásra (csak együtt és nem külön)? Az lesz ennek a vége, hogy nemcsak érzelmileg fog csalni téged mint csinálja hanem egyszer el fog szakadni nála a cérna és le fognak egymással feküdni. De hát ha szerinted csak a külseje miatt mászna rá rendben van. Mondjuk ez is mekkora butaság már. Téged kéne kívánnia éjjel-nappal 6(!!!) hónapos kapcsolatban, úszni kéne neki mámorban. Erre fel te egyáltalán nem bízol benne - ami INDOKOLT, de mégse akarsz szakítani mert te oda vagy érte és valószínűleg nincs önbecsülésed. Na ha te nem becsülöd/szereted önmagad akkor téged hogyan tiszteljen/szeressen beléd fülig a párod? Sehogyan sajnos.
Inkább befejezem a litániát, úgy tűnik akkor is vele maradsz. Majd jusson eszedbe, hogy szóltak neked előre többen (barátok is), hogy rá fogsz fázni.
#32:
Mióta barátság az, hogy maj' kiesik a szeme a "barátra" és a "barát" kihívó(bb) képeket küldözget? A barátok nem kívánják egymást, nem nyomulnak egymásra, vagy tévedek? Ha tényleg csak barátok lennének akkor ezekre az eseményekre nem került volna sor, vagy ha már mégiscsak akkor nem ilyenkor amikor párkapcsolatban van a "barátság" egyik tagja.
Hogyan lehetnek barátok mégha csak a lánynak tetszik a kérdező párja? Nincs szó barátságról. A barát aki nem viszonozta a másik érzéseit az leépíti még mással való párkapcsolat elkezdése előtt hiszen nem veszélyezteti ő miatta azt a kapcsolatot, nemde? A kérdező párja rizikóztatja, most is csak EGY IDEIG szünteti meg a "barátságot" azaz bármikor újra el kezd vele "barátkozni" mert az a lány ezerszer többet ér neki mint a kérdező. Ez nem "a falra festjük az ördögöt" hanem a realitás. Mellesleg mégha "csak" szexuálisan is vonzódna hozzá (ami nem igaz!) akkor is csalja a kérdezőt. Pluszban tételezzük fel, hogy egyáltalán nem érez iránta semmit. De a kérdező akkor se bízik meg benne. Akkor milyen "kapcsolat" ez? Nulla. Nincs keresnivalójuk egymás mellett akármilyen szemszögből is közelítjük meg. A kérdező nem fog magának önbizalmat varázsolni mert az a lány előbb-utóbb újra fel fog tűnni az életükben HA igaz egyáltalán, hogy megszünteti vele a "barátságot" IDEIGLENESEN.
Ne haragudj, de nem írtam, hogy szerelmes belé hanem azt, hogy talán az/csak azt hiszi, hogy az/tetszik neki a fiú. Csak lehetőségeket vázoltam fel. De teljesen lényegtelen, hogy ő mit érez mert ő még fejre is állhat, meztelenül is próbálhatja csábítani a párját akinek el kéne utasítani és kirakni az életéből örökre. Már bepróbálkozott nála ki tudja hányszor milyen modszerekkel még amikor a kérdező fel sem tűnt a láthatáron és mégse szakította meg vele a híres "barátságot". De biztos nem azért mert naiv az a srác hanem azért mert hízeleg neki, hogy mire képes érte, sőt már még a párkapcsolatában is vevő rá. Ez még most sem barátság. Egyébként hiszek benne, de az csak úgy működik hogy egyik fél sem kezd el érezni többet a másik iránt és mivel e "barátságban" ilyesmiről szó nincs ugyanis bejönnek egymásnak eléggé így nem barátok! Most miután a kérdező kifejezte, hogy zavarja a lány jelenléte akarja VALAMEDDIG beszüntetni a kapcsolatot. Egyáltalán nem örökérvényű a dolog. Neki már akkor kellett volna amikor még együtt se voltak, illetve a kép incidens után. Utólag gondolkodik a kérdező hatására, nem önszántából és előbb cselekedett, nem nézte, hogy a kérdezőnek vajon hogyan fog esni a bámulás, vagy a képek küldése. Senki nem szedte rá, hogy beszélgessen a lánnyal, hogy oda kerüljön a sor, hogy képet küldjön magáról. Lehet a lány egy ribizli, de "érdekes" , hogy mégis többet ér mint a visszafogott, rendes kérdező.
Nem fogja elcsábítani a párját, a párja fog önszántából ráfeküdni és megdugni mivel képzeletben már milliószor megtette meg persze orbitális módon zavarni fogja, hogy a kérdező miatt nem tarthatja vele a kapcsit ami neki olyannyira fontos, még a saját párkapcsolatától is.
Persze tévedhetek, lehet egyáltalán nem történik semmi köztük és neked van igazad, de a kérdező fél, reszket, hogy lehet vinni a párját egy-pár menetre szóval totál mindegy, hogy mi mit gondolunk a párkapcsolat alapköve hiányzik, ami nem más mint a bizalom és anélkül lehetetlen fenntartani. A kérdező nem fog magabiztosabb lenni, ahhoz a lánynak többé nem kéne részt venni az életükben. Ráadásul majd fog jönni a képbe új csaj, elég csak kolléga, csoporttárs aki szerinte szebb lesz tőle és ugyanott lesz ahol a part szakadt.
"Ez a lány gyönyörű, tipikus bombázó, ráadásul nagyon sokáig nyomult a barátomra, de ő sosem akart tőle semmit."
Ő maga írta, hogy sokáig nyomult. Ez nen nem tudom mit jelent azért írtam, hogy ki tudja milyen módszereket vetett be.
"Tudom, hogy a párom sosem csalna meg és nem hagyna el, de mégis valamiért szorongok attól, hogy mi van ha mégis tetszik neki ez a lány, és elcsábítja."
Hogyan lehet elcsábítani valakit hogyha egyáltalán nem tetszik neki mint nő és persze hűséges típus? Nem lehet. De mégis attól tart.
Hogyan fog önbizalmat növelni amikor az a lány nem fog eltűnni mellőlük? Pszichológussal, hobbikkal? Még párkapcsolat előtt túl kellett volna rajta esnie. Párkapcsolatban ilyen körülmények között nem lesz rá ereje mert azon fog filózni, hogy vajon mikor dugja meg, vagy mikor dobja őt ki a lány miatt.
Megkérdezte, hogy tetszik-e neki a lány gondolom miután bámulta és azt a választ kapta, hogy:
"Beszéltem vele erről, azt mondta nem az esete a lány mert túl feltűnő, de nem tudom."
Majd később ezt írta:
"Egyébként nem a külseje miatt utasította vissza, vagy hogy nem jön be neki...Volt, hogy rákérdeztem, hogy miért utasította vissza a lányt, azt mondta azért mert sosem működne köztük a dolog és nem szereti."
Oké, hogy nem szereti, de bejön neki mint nő és eléggé hihetetlen, hogy a képmutatás hirtelen a semmiből alakult ki. Volt előzménye. Pl. a bámulás, a kedves szavak, az, hogy mellette van, ergó megdobálta őt bátorsággal, reménnyel és aztán dühös lett. Igaz megkérte, hogy többször ne, de bakker megegyeztek, hogy barátok lesznek és mégis arra került sor.
Mint írtam lehet, hogy neked van igazad, de nem fog jót fényt vetni a kapcsolatra ha a kérdező féltékeny, hogy ő miatta nem fog tovább "bratyizni" vele.
Jelenleg szomorú, sőt a kérdező szerint majdnem sírt és valószínűleg lesz dühös is, tulajdonképpen a kérdezőre aki gyanúsítani fogja. Talán nem szemtől szemben hanem magát fogja kínozni és a kapcsolat nem fog haladni mint ahogyan kéne.
Lehetséges, hogy pszichológus, vagy új külső, új célok pozitív hatással bírnának önbizalmat illetően, de én nem hiszem mert az önbizalom belülről fakad, hosszú távú munka elérni és "én-idő" tevékenység.
Én biztos vagyok benne hogyha még határozott, magabiztos is lenne a párja akkor is el fogja hagyni a lánybarát miatt mert őt fogja választani. Hűtlen hozzá érzelmileg, de remélhetőleg nem fekszik rá és nem dugja meg.
Ma megmondta a lánynak, hogy ne beszéljenek tovább, mert engem szeret, de tudom, hogy fél magára hagyni.
Egyébként sokat gondolkodtam ezen, hogy vajon nem lehet-e, hogy úgymond csak sajnálatból támogatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!