Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van félnivalóm?
22 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, minden tökéletes, nagy terveink vannak egymással.
Viszont valami nem hagy nyugodni. A páromnak van egy barátja, egy lány, akivel nagyon jóban vannak régóta.
Ez a lány gyönyörű, tipikus bombázó, ráadásul nagyon sokáig nyomult a barátomra, de ő sosem akart tőle semmit.
Ezzel ellentétben én egyáltalán nem vagyok szép és visszafogott vagyok, világ életemben minden közösségben bántottak a külsőm miatt.
Tudom, hogy a párom sosem csalna meg és nem hagyna el, de mégis valamiért szorongok attól, hogy mi van ha mégis tetszik neki ez a lány, és elcsábítja.
Beszéltem vele erről, azt mondta nem az esete a lány mert túl feltűnő, de nem tudom. Egyszer végignéztem, ahogy a lány jött le a lépcsőn, a párom pedig eléggé megbámulta:(
Voltatok már hasonló helyzetben?
Azóta nem beszélt vele a párom, köztünk minden rendben, nagyon sokat vagyunk együtt, nagyon figyelmes velem.
Végülis semmi rossz változást nem látok a viselkedésén, de néha rossz kedvű és nagyon gondolkodik.
Illetve elmondta azóta, hogy pár éve viszonyuk volt egy pár hónapig, csak nem működött köztük a dolog, de a lány azóta sem tud belenyugodni hogy legyenek csak barátok
42. Ez mind szép és jó, de ha ennyire gondolkodik és szomorkodik, akkor valami mégsem jó. Szívem, miért pazarlod ilyenre az időd? Minden ujjadra találnál valakit. :)
Hidd el, nem ér egy fsz ennyit, van még sok másik:)
Persze, én is a párom belsejébe szerettem bele. De ha így lenne, az baromira elgondolkodtatna, biztos jó ez így?
#42:
#9 vagyok és tudtam, hogy hazudik neked pedig nem írtad, hogy visszonyt folytattak:
"Egyébként nem hiszem el, hogy minimum csók, flört, taperolás nem történt köztük.
Hazudik neked eléggé rendesen."
Jelenleg MÉG tartja magát mert nem akar téged elveszíteni hiszen adsz neki önbizalmat, látja, érzi, hogy oda vagy érte, DE ha rájön, hogy amit adsz az kevés, igazából arra, hogy tőled nem szerezhet önbizalmat és nem fogja kibírni a lánybarát nélkül tovább ki fog téged penderíteni jobb esetben. A rosszabb verzió az lesz, hogy nemcsak érzelmileg, de fizikailag is hűtlen lesz hozzád vele majd végül szintén kidob téged.
Már július van a kérdés kiírása után és látod, érzekeled, hogy semmi, de semmi értelme nem volt annak, hogy megszakította vele a "barátságot" mert titkokat rejt előled, legfőképpen azt, hogy teljesen oda van érte és csak ugródeszka, illetve búfelejtő vagy számára.
Megvárhatod, hogy lecseréljen hogyha egyszer nincs önbecsülésed. Addig nyugodtan reszkess napról napra egy olyan "kani" miatt aki csak kihasznál, igazából nem kellesz neki. További jó szenvedést!🤷
Hát nekem van már sok tapasztalatom,42 múltam és soha nem bíznék meg egy pasiban sem.
Nem tudnám megérteni h miért kell mondjuk a páromnak egy havernő….
De szerintem akit csaltak már meg, az tudja pontosan hogy mindig van rá esély.
Annyit azért én megtennék hogy nekem is lenne egy nagyon jó haverom aki ellenkező nemű.
Ne csak én aggódjak, hanem akkor már a párom is.
És nem azért mert játszmázni akarok vagy bosszút állni, hanem azért mert szerintem a felek egyenlőek kell hogy legyenek.
Ha mondjuk az exem folyton késett, meg gyakran közbejött valami, meg elfelejtett szólni hogy mégsem jön, semmi gond, mindent megértek.
Akkor éleződött ki hogy szerinte mi nem vagyunk egyenlőek, amikor nekem jött közbe valami egyszer és ő kiakadt .
Ha a barátodnak van barátnője, legyen neked is barátod, és egy szava nem lehet. De legalább átérezheti hogy ez mennyire ultragáz, de ahhoz a saját bőrén kell tapasztalnia.
Szerintem a játszmáknak nincs értelme és csak negatív hatása lesz nekik.
El kéne fogadni, hogy hiányzik neki, csak érted mondott le róla, de amúgy barátkozna, vagy mit csinálna vele szívesen és azt nem fogja megváltoztatni semmilyen ellenkező nemű haverod, vagy jó barátnőd sem.
Nyilván nem működőképes ez a kapcsolat, végig kamuzott neked, kamuzik és fog is a jövőben.
Nem azért van veled mert annyira szeret téged hanem csak amiatt mert szerinte a másik lány nem illik hozzá.
Természetesen ha téged nem zavar, hogy csak másodhegedűs vagy akkor nem kell félned attól sem, hogy elcsábítja.
Készülj fel inkább arra, hogy le fog téged pattintani lehet nem ő miatta hanem majd teljesen más lány miatt.
Elvégre ha nem akarsz szakítani más választásod nincs csak kivárni míg kioffol téged.
Sajnálatos tény, hogy ilyen mértékben felmosórongy vagy és még jobban az hogyha nem változtatsz magadon jobb irányba más srácok ugyanúgy lábtörlőként fognak viselkedni veled.
Lehetőleg okulsz ebből a kapcsolatból ha vége lesz, mást sajna nem tudok tanácsolni ha nem akarsz szakítani.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Tessék hasonló probléma. Ugyanúgy két lányt szédít/szédített és sajnos mindkettő vevő rá/volt.
Sziasztok! Idő közben bekövetkezett életem legfájdalmasabb napja...
Szakítottunk a barátommal, ami után rögtön megkereste a lányt.
Leírni is alig bírom még azóta is, végül olyan szinten kibukott belőle minden, hogy össze vissza beszélt mindenfélét, hogy Ő szereti a lányt amióta az eszét tudja, és hogy bele fog őrülni ha nem lehet vele.
Azt hittem megnyílik alattam a föld. Azt mondta ne haragudjak, és hogy végtelenül tisztel engem mint embert, de arról a lányról nem tud lemondani.
Fogalmam sincs mi lesz velem ezután...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!