Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van félnivalóm?
22 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, minden tökéletes, nagy terveink vannak egymással.
Viszont valami nem hagy nyugodni. A páromnak van egy barátja, egy lány, akivel nagyon jóban vannak régóta.
Ez a lány gyönyörű, tipikus bombázó, ráadásul nagyon sokáig nyomult a barátomra, de ő sosem akart tőle semmit.
Ezzel ellentétben én egyáltalán nem vagyok szép és visszafogott vagyok, világ életemben minden közösségben bántottak a külsőm miatt.
Tudom, hogy a párom sosem csalna meg és nem hagyna el, de mégis valamiért szorongok attól, hogy mi van ha mégis tetszik neki ez a lány, és elcsábítja.
Beszéltem vele erről, azt mondta nem az esete a lány mert túl feltűnő, de nem tudom. Egyszer végignéztem, ahogy a lány jött le a lépcsőn, a párom pedig eléggé megbámulta:(
Voltatok már hasonló helyzetben?
Egyetértek a #20-al.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Így néz ki amikor a férfinak nem kell más csak a párja, világosan elmondja a nő nyomulása után, hogy nincs esélye és hagyja békén örökre!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Így néz ki amikor valaki hosszú idők óta valakiért oda van még akkor is amikor párja van és képes megcsalni őt, az alkohol felbátorítja, de a te esetedben elég lesz az, hogy a párod szerint nem bízol benne, nem érted meg az ő szent viszonyukat és nála keresgél vigaszt és ő fog neki adni hiszen csak arra vár.
Ki lehet jelenteni, hogy az elejétől fogva ő hozzá hűtlen érzelmileg hűtlen és te csak másodhegedűs vagy a képletben.
Én a helyedben hallgatnék a belső hangomra, tudatalattimra, megérzéseimre különösen a képmutatogatás után amiben oly szívesen részt vett a párod.
20. Ez baromira fájó válasz, de igaz. Ha téged annyira becsülne, már leépítette volna ezt a barátot.
Nekem is a legjobb barátom srác, de mostanában már nem is nagyon beszélünk. Én megálljt parancsoltam a barátságnál, több mint 10 éve ismerem.
Sosem tettem volna vele ilyet, amikor nekem vagy neki párja volt. Egyébként sem, de ez nem fair. Nem küldünk képeket és stb. Ez nem nő, hanem kislány, abból is a ribizli fajta.
24/N
23
Tudom, de az igazságot írtam és csak azért mert a kérdezőnek akarok jót. Minél hamarabb felébred annál jobb. Később ezerszer jobban fájna főleg ha elérné a célját a lányka.
Tényleg fájt végigolvasni néhány választ, de köszönöm mindenkinek akik leírták a véleményüket!
Azóta történt pár dolog, illetve még szeretnék leírni pár dolgot amik talán fontosak lehetnek.
Azt is tudni kell, hogy a párom nagyon sokra tartotta ezt a lányt mindig, és emiatt először azért nem gondoltam többre, mert télnyleg nagyon régóta ismerik egymást.
Volt, hogy rákérdeztem, hogy miért utasította vissza a lányt, azt mondta azért mert sosem működne köztük a dolog és nem szereti.
De nagyon fontos neki ezt is tudom.
Viszont tegnap elhangzott az, hogy ha engem zavar mindez, megszakítja vele a kapcsolatot. Miközben ezt kimondta, úgy láttam mintha könnybe lábadt volna a szeme...
Azt mondta megmondja a lánynak, hogy ne tartsák a kapcsolatot, legalábbis egyelőre, de elég szomorúnak tűnik azota
Egyébként nekem főképp mindig az okozott szorongást, hogy attól félek testileg jobban vágyik a lányra, mint rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!