Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van félnivalóm?
22 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, minden tökéletes, nagy terveink vannak egymással.
Viszont valami nem hagy nyugodni. A páromnak van egy barátja, egy lány, akivel nagyon jóban vannak régóta.
Ez a lány gyönyörű, tipikus bombázó, ráadásul nagyon sokáig nyomult a barátomra, de ő sosem akart tőle semmit.
Ezzel ellentétben én egyáltalán nem vagyok szép és visszafogott vagyok, világ életemben minden közösségben bántottak a külsőm miatt.
Tudom, hogy a párom sosem csalna meg és nem hagyna el, de mégis valamiért szorongok attól, hogy mi van ha mégis tetszik neki ez a lány, és elcsábítja.
Beszéltem vele erről, azt mondta nem az esete a lány mert túl feltűnő, de nem tudom. Egyszer végignéztem, ahogy a lány jött le a lépcsőn, a párom pedig eléggé megbámulta:(
Voltatok már hasonló helyzetben?
Ne azt sorolgasd a fejedben, hogy miben jobb nálad a csaj.
Szép, formás, bombázó, akármi!
Ezek a dolgok amúgy is csak Neked számítanak valószínűleg, és ha a pasid helyében lennél, akkor azt hiszed, hogy ezek alapján döntenél.
De a pasid más mint Te. Különbözőek vagytok láthatóan.
Úgy tűnik, hogy a pasid az alapján dönt, hogy a lány hogyan viselkedik.
Mondjuk hűséges. Megbízható. Elmondja, ha problémája van és nem passzív agresszív. megbecsüli a társát. értékeli a bókokat és nem veszi természetesnek.
nem veszi természetesnek a másik szívességeit.
Tud lelki segítséget nyújtani és támogatni. nem önző.
nem lusta hanem ott van ha kell.
jól tud főzni és szívesen is csinálja
érti a vicceit a pasijának és nevet is rajta, és csodásan kacag
esténként ad jóéjt puszit akkor is ha nem kérik, és ez nagyon jól esik neki.
sosem kell aggódni, hogy elmegy bulizni, akkor megcsalja a barátnője, mert nagyon megbízik benne.
Hasonló elképzelésetek van a jövőről.
gondoskodó
stb... és még millió dolgot ki lehet találni és felsorolni, ami RÁD igaz lehet és a másik csajra nem.
könnyen lehet, hogy ezek nagy része igaz Terád és a "bombázó" csajnak meg az egyetlen jó tulajdonsága, hogy ő jól néz ki és van önbizalom, Te meg szürke egér vagy önbizalom nélkül.
De lásd meg, hogy valójában 20 dolgot fel lehet sorolni melletted. 5 dolgot meg ellened.
a másik csajnál meg 5öt mellette és 20-at ellene.
A pasid valszeg így gondolkodik. én is így szoktam.
27 F
Szia,
Hát ez rizikós játszma. Elég egyetlen óvatlan pillanat, és azt a csaj ki is fogja használni, hidd el.
Köszönöm mindenkinek! Egyébként sokat beszélnek, elég bensőségesen, lánynak meghaltak sajnos a szülei, párom próbálja benne tartani a lelket.
Ezzel még nem is volt persze problémám, de valahogy egyszer az egyik beszélgetés oda jutott ki, hogy a lány képeket (amik elég sokat mutatnak...)küldött magáról a páromnak, amire ő dühös lett egy kicsit, és megkérte, hogy hagyja abba
Szerintem az, hogy a csaj kelleti magát az nem a pasid hibája.
Az pedig, hogy ő dühös lett a csajra, mert ezeket a képeket küldte az pont azt mutatja, hogy nem akar ebbe a kompromittáló szituba keveredni miatta és a bizalmadat elveszíteni csak mert a csaj egy r.banc.
Szerintem beszélj vele erről nyugodtan, és ne azon félelmedtől vezérelve, hogy ő elhagyna vagy megcsalta Téged.
Hanem asszertívan, és azon célból, hogy őt segítsd át azon, hogy emiatt zavar volna köztetek és Te maradj magabiztos abban, hogy Veled marad és együtt megoldjátok.
Ez egyáltalán nem szakító indok. A fickó jelei mind arra mutatnak, hogy Téged tart értékesebbnek.
Dolgozz tudatosan az önbizalmadon.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!