Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van félnivalóm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van félnivalóm?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, minden tökéletes, nagy terveink vannak egymással.

Viszont valami nem hagy nyugodni. A páromnak van egy barátja, egy lány, akivel nagyon jóban vannak régóta.

Ez a lány gyönyörű, tipikus bombázó, ráadásul nagyon sokáig nyomult a barátomra, de ő sosem akart tőle semmit.

Ezzel ellentétben én egyáltalán nem vagyok szép és visszafogott vagyok, világ életemben minden közösségben bántottak a külsőm miatt.

Tudom, hogy a párom sosem csalna meg és nem hagyna el, de mégis valamiért szorongok attól, hogy mi van ha mégis tetszik neki ez a lány, és elcsábítja.

Beszéltem vele erről, azt mondta nem az esete a lány mert túl feltűnő, de nem tudom. Egyszer végignéztem, ahogy a lány jött le a lépcsőn, a párom pedig eléggé megbámulta:(

Voltatok már hasonló helyzetben?

2024. jún. 7. 19:30
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
91%
Megírtam neked, hogy idők kérdése mikor megy a lányhoz. Már rég kirakhattad volna, legalább az emberi méltóságod megőrizhetted volna. Annyira véged van a fiúért, hogy se kép se hang pedig a barátaid/ismerőseid is szóltak neked, hogy csak búfelejtő vagy. Majd máskor lehetőleg hallgatsz a megérzéseidre, amit látsz, tapasztalsz a két szemeddel és időben kioffolod a pasast aki az exet/volt dugópajtiját sírással, vagy akár új személy megtetszik nagyon melletted neki.
2024. júl. 19. 10:19
 52/54 anonim ***** válasza:
13%

Őszintén sajnálom kérdező :(

Szörnyen fájhat most ez.

Remélem erős tudsz maradni és még erősebb leszel majd miután felálltál ebből.

2024. aug. 17. 00:29
 53/54 anonim ***** válasza:
29%
Dehogy szereti, csak fizikailag jobban vonzódik hozzá, mint hozzád, hiszen ő a bomba nő. Ez kb. borítékolható volt, mint ahogy itt korábban még is írták, figyelmeztettek téged, hogy csak átmeneti bnője vagy a fiúnak. Az emberek már csak ilyenek, a nők is, ha van egy bomba pasi azt fogják választani akár milyen problémás, aztán szenvednek vele.
okt. 29. 13:10
 54/54 anonim ***** válasza:
Úristen maga a kép küldés ennyire borzalmas dolog? Értem hogy itt a lány miért küldte, de még nagyon sokan vannak akik nem ezért küldenek képeket, hanem mondjuk nem látják egymást barátok, messze vannak, és képeken mégis valamennyire lehet ezt pótolni, örülnek ha látják a barátjukat. Mert nem mindenki pakolja fel magát a közösségi médiára.
jan. 28. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!