Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van félnivalóm?
22 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, minden tökéletes, nagy terveink vannak egymással.
Viszont valami nem hagy nyugodni. A páromnak van egy barátja, egy lány, akivel nagyon jóban vannak régóta.
Ez a lány gyönyörű, tipikus bombázó, ráadásul nagyon sokáig nyomult a barátomra, de ő sosem akart tőle semmit.
Ezzel ellentétben én egyáltalán nem vagyok szép és visszafogott vagyok, világ életemben minden közösségben bántottak a külsőm miatt.
Tudom, hogy a párom sosem csalna meg és nem hagyna el, de mégis valamiért szorongok attól, hogy mi van ha mégis tetszik neki ez a lány, és elcsábítja.
Beszéltem vele erről, azt mondta nem az esete a lány mert túl feltűnő, de nem tudom. Egyszer végignéztem, ahogy a lány jött le a lépcsőn, a párom pedig eléggé megbámulta:(
Voltatok már hasonló helyzetben?
Őszintén sajnálom kérdező :(
Szörnyen fájhat most ez.
Remélem erős tudsz maradni és még erősebb leszel majd miután felálltál ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!