Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van félnivalóm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van félnivalóm?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, minden tökéletes, nagy terveink vannak egymással.

Viszont valami nem hagy nyugodni. A páromnak van egy barátja, egy lány, akivel nagyon jóban vannak régóta.

Ez a lány gyönyörű, tipikus bombázó, ráadásul nagyon sokáig nyomult a barátomra, de ő sosem akart tőle semmit.

Ezzel ellentétben én egyáltalán nem vagyok szép és visszafogott vagyok, világ életemben minden közösségben bántottak a külsőm miatt.

Tudom, hogy a párom sosem csalna meg és nem hagyna el, de mégis valamiért szorongok attól, hogy mi van ha mégis tetszik neki ez a lány, és elcsábítja.

Beszéltem vele erről, azt mondta nem az esete a lány mert túl feltűnő, de nem tudom. Egyszer végignéztem, ahogy a lány jött le a lépcsőn, a párom pedig eléggé megbámulta:(

Voltatok már hasonló helyzetben?

2024. jún. 7. 19:30
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%
Megírtam neked, hogy idők kérdése mikor megy a lányhoz. Már rég kirakhattad volna, legalább az emberi méltóságod megőrizhetted volna. Annyira véged van a fiúért, hogy se kép se hang pedig a barátaid/ismerőseid is szóltak neked, hogy csak búfelejtő vagy. Majd máskor lehetőleg hallgatsz a megérzéseidre, amit látsz, tapasztalsz a két szemeddel és időben kioffolod a pasast aki az exet/volt dugópajtiját sírással, vagy akár új személy megtetszik nagyon melletted neki.
2024. júl. 19. 10:19
 52/53 anonim ***** válasza:
15%

Őszintén sajnálom kérdező :(

Szörnyen fájhat most ez.

Remélem erős tudsz maradni és még erősebb leszel majd miután felálltál ebből.

aug. 17. 00:29
 53/53 anonim ***** válasza:
34%
Dehogy szereti, csak fizikailag jobban vonzódik hozzá, mint hozzád, hiszen ő a bomba nő. Ez kb. borítékolható volt, mint ahogy itt korábban még is írták, figyelmeztettek téged, hogy csak átmeneti bnője vagy a fiúnak. Az emberek már csak ilyenek, a nők is, ha van egy bomba pasi azt fogják választani akár milyen problémás, aztán szenvednek vele.
okt. 29. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!