Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van félnivalóm?
20 éve vagyok házas több gyerekkel. Nemrég a feleségem új facebook-os ismeretségre tett szert, egy nála jóval fiatalabb alakkal. Röpködtek a képekre a szivecskék, intenzív messenger váltás kezdődött.
A sok szívecske láttán megkértem, hogy hagyja abba. Aztán még kétszer, végül negyedszerre is elkezdte és folytatta. Már az alak is küldött szivecskét a képre, aki állítólag csak haver.
Közben megváltoztatta a jelszavait, rendszeresen törli az üzeneteket, de mindent tagad, és követeli, hogy bízzak benne. Az alak külföldön él, de ettől még nem vagyok nyugodt.
Van félnivalóm? Mit tehetek? Három szembesítés már eredménytelen volt...
Dugod rendesen? Nőként bànsz vele, nem hàztartàsi gépként?
Kiveszed a részed a gyereknevelésből?
Noren1989-nek
- durva kérdés, de igen
- én vagyok a háztartási gép
- én foglalkozok a gyerekkel
Papucs vagy-e?
A feleséged férfiként tekint-e ràd?
Mit tegyél? Azt tudom, hogy mit NE tegyél. Ne kezdj rájárni a nyakára, nyomozni utána, számonkérni, féltékenységi drámát csapni, akkor azzal azt fogod elérni, hogy a másik hapsi karjaiba lököd. Látszólag téged zavar ez a helyzet, tehát azt se mondom, hogy hunyj szemet efölött, mert úgyse fogsz tudni, idő után robbanni fog benned ez az egész. Tartsatok egy komolyabb elbeszélgetést, de ez ne olyan legyen, hogy te követelőzől, hogy márpedig igenis hagyja abba ezzel az emberrel a kapcsolattartást, hanem mondd el, hogy téged bánt, hogy ennyi időt és törődést szán egy másik idegen férfira, akit még csak nem is ismer személyesen, meg nem is érted, miért van hirtelen szüksége egy ilyen netes ismertségre, viszont ha erre tud teljesen ésszerű magyarázattal szolgálni, és ha ezt nem viszik "túlzásba", vagyis ha ezt tényleg egy normális baráti kapcsolatként tudják futtatni, akkor ezzel meg kell békélni. Mást nem tudsz tenni, mert eltiltani úgyse fogod tudni ettől a hapsitól, nem a tulajdonod a feleséged. Ha meg erre nem vagy képes, hogy elfogadd, hogy férfi barátokat tart, akkor hagyd el.
Bár hozzáteszem, az, hogy ez az ismertsége facebookon indult, és nem is egy általa személyesen is ismert kedves közeli barátja, azért az tényleg egy kemény red flag. Az ember általában csak úgy nem kezd a NETEN barátilag ismerkedni más férfiakkal egy házasságban.
A legtöbb ember akkor is tagad, ha pucéran fekszenek egymáson, mikor rájuk nyitsz. Erre ne alapozz!
Nyilván fontos neki ez a pasi, ha jobban érdekli, hogy fenntartsa a kapcsolatot, mint az, hogy téged ezzel megbánt. Ezt hívják érzelmi megcsalásnak.
Döntsd el, hogy neked ez mennyire fér bele egy házasságba. Tiltani valóban nem fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!