Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van félnivalóm?

Figyelt kérdés

43/nő vagyok egy kamasz lánnyal.Megismerkedtem nyolc hónapja egy férfival akivel nagyon jól összepasszolunk.Egy héten kb.kétszer nálunk alszik,lányom elfogadta,ami kölcsönös.

Most már tervezzük az összeköltözést,de párom családi házába mennénk mert a mi kis panelünk szűkebb.

Egyetlen dolog tart vissza,hogy páromnak van egy 19 éves nagylánya.

És ahogy észrevettem imádja,minden kérésére úgymond ugrik.

Előfordult hogy közös programunkat mondta le mert a lánya kért valamit és az elsőbbséget élvezett.

Meg hát költ is rá,habár a lány érettségi után elment dolgozni.

Most fog befejezni egy OKJ-t.

Én attól félek nem-e fogja megzavarni nagylánya a közös életünket,hiszen már eddig is rosszul esett amikor háttérbe szorultam.

Azért persze ez nem egyszer fordult elő,akkor észre sem vettem volna.

Annyi rosszat hallottam már az ilyen mozaikcsaládokról,leginkább akkor ha a férfinek lánya van,vagy ha a nőnek fia.

Mit gondoltok van félnivalóm?

2021. máj. 7. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked is van gyereked, gondolom neked is ő az első, támogatod és számíthat rád. Pontosan milyen félnivalóra gondolsz? Nem fogja eldobni a gyerekét mert veled most épp összejött.
2021. máj. 7. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Te nem mondanád le a közös programodat, ha a lányod kérne tőled egy szívességet? Te nem költenél a felnőtt lányodra, hogy támogasd? Nem értelek, te is szülő vagy, ha valakinek akkor neked pont meg kellene ezeket értened. Ha ilyen önzőn akarsz hozzáállni a kapcsolatotokhoz, akkor inkább hagyd békén, mert úgyse lesz jó vége.
2021. máj. 7. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyértelmű, hogy a saját gyereke mindenkinek előnyt élvez bármilyen mozaikcsaládban. Nem is értem a kérdést. Minek jöttél vele össze, ha ez most zavar. Neked is van gyereked, te is előnyt fogsz neki biztosítani a másikkal szemben. Sőt továbbmegyek. Az adott szülőnek MINDIG a saját gyereke lesz a legfontosabb. Neked a tiéd, a pasinak az övé.
2021. máj. 7. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromnak 21 éves a lánya. Én elfogadtam, hogy csak második nő lehetek az életében, és így ez jól is működik. Szoktunk a lányával kettesben is összejárni, meg családi programokat is szervezni. Sőt, volt már mikor úgy vettünk a lányának ajándékot, hogy közösen vettük meg, mert az egy drágább dolog volt.

Így semmi konfliktus nincs. Fogadd el, hogy neki a lánya mindig az első lesz, és keresd meg a lányához is az utat. Ha a lányát legalább barátként szereted, nem fog benned felmerülni hogy féltékeny legyél rá, és az apja is egyre több közös dologba vonhat bele téged.

2021. máj. 7. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A mozaikcsalád sajnos ilyen, mindig a gyereke lesz a fontosabb, ahogy neked is a tied. Megpróbálhatod az összeköltözést, de a saját lakásod ne add el, mert ha mégis gáz lesz, legyen hova menned.
2021. máj. 7. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig azon vagy, hogy kisarkitsd a dolgokat, akkor meg fogod talalni a problemat. Nyilvan nem jo, ha lemondjak egy programod, de ez csaladon belul is megtortenhet, ha a te lanyod is lenne. Ha folyamatosan mericskeled, hogy te vagy-e az elso, vagy sem, akkor alul fogsz maradni. Az egyutteleshez szukseg van arra is, hogy tudd mikor kell nem zavarni a masik koreit. A tobbi idoben meg te leszel az elso, amikor nem a lanya hatranyara kell melletted dontenie. 19 eves, lassan szinte csak aludni jar haza. En megprobalnek pozitivan allni hozza, es elengednem ezt a cicaharc reszet. Legfeljebb nem jon ossze, mert ... Akkor pedig elvalnak az utjaitok.
2021. máj. 7. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Már megint te???
2021. máj. 10. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!