Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehéz elfogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz elfogadni egy férfit egy gyerekkel?

Figyelt kérdés
Itt olvasgatom a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, ~s a legtöbben nem akarnak maguknak gyerekkel féfit, ha úgy tetszik "csomagos férfit. Azt írják, hogy nem nevelik más gyerekét. De én sem várnám el, hogy nevelje,csak segítsen alapvető teendőkben, mint egy étel elkészítése, stb, ha nálam van a gyerek. A legtöbb nő elzárkózik, és egyet hátra lép, ha megtudja, hogy gyerekem van. Vagy elvették a kedvüket más férfiak a gyerektől, vagy szimplán nincs türelmük máséhoz, és sajátot sem akarnak. Miért van ez a jelenség szerintetek?

2022. febr. 28. 12:37
 91/141 anonim ***** válasza:
95%
Azért egy kör Monopoly meg két torpedó elég hosszú idő vkitől, aki nem is a gyerek szülője. Te addig mi a fészkes fenét csináltál, ha már hétvége?
2022. febr. 28. 15:52
 92/141 A kérdező kommentje:
Nem nevelni ne nevelje, arra ott vagyok én, tanulni sem kell még vele, alsós. Csak néha játsszon vele, volt, hogy a gyerek kérte, ő meg most nem érek rá, és nagyban beszélgetett a barátnőjével telefonon.
2022. febr. 28. 15:53
 93/141 A kérdező kommentje:
Én is velük játszottam, nyilván a Monopolyban. Az zavarta, hogy a nagyanyja gügyög a 10 éves gyereknek. Mi köze hozzá?
2022. febr. 28. 15:54
 94/141 anonim ***** válasza:
95%
De ha egyszer programja van... könyörgöm, fontos, hogy az ember ápolja a baráti kapcsolatait. A gyereknek is meg kell tanulnia, azt hogy nem fog mindenki mindent eldobni, ahogy vkire ráböffent, hogy ezt meg azt akar csinálni.
 95/141 anonim ***** válasza:
100%
Ha mi köze hozzá, akkor hagyd békén.
 96/141 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom mit vársz egy független nőtől hogy foglakozom a te gyerekeddel?

Én biztos nem foglalkoznék vele, nem az én gyerekem és nem az én választásom. Fogadd el megfelelő vagyon nélkül 2. rangú választás vagy.

2022. febr. 28. 16:19
 97/141 anonim ***** válasza:
100%

Csak, hogy tisztázzuk. A nő szeresse, éltesse, gondozza, játsszon vele, elégítse ki a gyermek igényeit, de közé nincs hozzá. Tehát nem neveli, nem szabályozza, a gyereknek nem kell hozzá alkalmazkodnia, lásd, ha beszélgetek, akkor hagyjon, stb. Ezt az utolsót még az óvodában is elvárom a gyerekektől, már csak azért is, mert alap illem.

Így biztos hogy nem maradnék veled. Vagy "közös" gyerek és minden melóból kiveszem a részem, de akkor el is várhatok, vagy akkor fogadd el, hogy, ha én nem kapok a szülői jogokból, akkor a kötelességek se kellenek. Vagy közös élet, közös otthon és így közös szabályok a gyerek felé is, amiket én is képviseletek és számon kérhetek, vagy ne keress nőt, amíg a gyerek nem teljesen autonóm és "önműködő".

2022. febr. 28. 16:21
 98/141 anonim ***** válasza:
100%

"Aki szereti a gyerekeket, másét is elfogadja."

Ugyanakkor te nem fogadod el a másét. Hogy is van ez?

2022. febr. 28. 18:00
 99/141 anonim ***** válasza:
100%

Egyedülálló, nem hétvégi apaként őszintén remélem, hogy te csak valami provokáló troll vagy.

Ha belegondolok egy egyedülálló nő helyzetébe, akkor nekem sem kellene gyerekes apuka.

Ha nem szeretné nevelni más gyerekét, szerintem az is elvitathatatlan tőle.

De legalább ilyen probléma, ha beleáll, második anyukája lesz és megszereti, mindezt azzal a tudattal, hogyha esetleg bukik a kapcsolat, akkor nem csak egy ember, hanem mindjárt egy(pár) gyerek elvesztését is fel kell dolgoznia, mindezt bármilyen utólagos kapcsolattartás lehetősége nélkül.

Ha más nem is zavarna, de ezt tuti nem szeretném a helyükben kipróbálni.

Cserébe van egy rakás remek anyuka, akivel lehet ismerkedni, bár ez a "műfaj" sem feltétlen sétagalopp.

2022. febr. 28. 18:34
 100/141 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Te anyukákkal ismerkedsz? Eddig én azt kizártam. Nem tartottam annyira lazának őket, mint az egyedülállókat.
2022. febr. 28. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!