Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz elfogadni egy férfit egy gyerekkel?
Figyelt kérdés
Itt olvasgatom a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, ~s a legtöbben nem akarnak maguknak gyerekkel féfit, ha úgy tetszik "csomagos férfit. Azt írják, hogy nem nevelik más gyerekét. De én sem várnám el, hogy nevelje,csak segítsen alapvető teendőkben, mint egy étel elkészítése, stb, ha nálam van a gyerek. A legtöbb nő elzárkózik, és egyet hátra lép, ha megtudja, hogy gyerekem van. Vagy elvették a kedvüket más férfiak a gyerektől, vagy szimplán nincs türelmük máséhoz, és sajátot sem akarnak. Miért van ez a jelenség szerintetek?
Arra gondoltam, mikor a gyerek éhes volt, akkor is képes volt reggel felkelteni, hogy a gyereked éhes csinálj neki reggelit. - igen, ez mondjuk tök alap, mivel a TE gyereked.
2022. febr. 28. 21:24
112/141 anonim válasza:
De ha nő akkor legyen már egy nőben némi anyai érzés mélyen. - engem aztán nem érdekel más gyereke, halálosan telibesz. :D
És nem, az sem érdekel, ha a gyerek éhes, mikor van apja, aki lusta felkelni hozzá.
Plusz így is külön diétán vagyok szóval nem fogok még kétfelé főzni, mert a kölyök pl válogatós :D
2022. febr. 28. 21:27
113/141 anonim válasza:
oh, én ezt imádnám.
sajnos nem lehet kisbabám, pedig nagyon szeretem a gyerekeket.
ha szeretem a ffit, természetes, h. a gyerekét is.
2022. febr. 28. 21:44
114/141 anonim válasza:
Legyen laza, de álljon haptákba, amikor a gyerek odaböfögi, hogy játsszá' má' velem. A gyereked meg jólnevelt, csak azt nem sikerült neki megtanítani, hogy van, hogy akivel akar játszani, nem ér rá :D. Logikus.
2022. febr. 28. 22:25
115/141 anonim válasza:
"elvették a kedvüket más férfiak a gyerektől"
:D Te is elvetted az exeid kedvét a gyerektől, azt hisszem, 2x is meg fogják gondolni, akarnak-e.
2022. febr. 28. 22:28
116/141 anonim válasza:
Ez így helyes, én se akarnék egy gyerekes nőt. A nők még végképp rettegnek ettől, hiszen magukat is nehezen látják el, nem hogy más gyerek legyen az életükben, megijednek ennek a gondolatától is.
2022. febr. 28. 23:42
117/141 anonim válasza:
116, igaz, nekem nincs kölyköm, de én simán ellátom magam és nem nehéz.
2022. márc. 1. 06:18
118/141 anonim válasza:
Egyszer volt "apuka" èlettársam.
Folyton hozta a lányát szombatonként, aztán elment dolgozni 🙄 Otthagyott egy 3 èvesssel úgy, hogy előtte még egy gyerek sem volt a felügyeletem alatt. Én nem tudtam vele mit kezdeni, mert hisztériázott mindenért, folyton a telefonomat akarta, szétdobált mindent.
Ekkora elegem lett, felhívtam, hogy jöjjön, én meg lelèptem.
2022. márc. 1. 08:50
119/141 anonim válasza:
Nagyon kevés az olyan férfi, aki nem arra keres új nőt, hogy a gyerekét rendezze. Ahogy van nő a háznál, minden az ő dolga lesz, a gyerek pláne.
2022. márc. 1. 10:03
120/141 A kérdező kommentje:
Én már semmit nem várok el, csak ne legyen benne gyerekgyűlölet, mint bennetek, hogy "idegen gyerekért egy lépést sem tesztek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!