Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyunk együtt, szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyunk együtt, szerintetek túl sok, ha veszek neki valamit Valentin napra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány, akivel nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Mindkettőnknek bejön a másik, kb. mintha a másik felemet megtaláltam volna.

Már gyanúsan sok a hasonlóság, MINDENBEN ugyanaz a felfogás, érdeklődési kör stb.. Nagyon durva, nem hittem volna, hogy ilyen van.

Közeledik a Valentin nap, és habár nem vagyunk együtt, de mivel szerintem mindkettőnk részéről egyértelmű a dolog, így valami kis aprósággal meglepném.

Nem szeretném elsietni sem a dolgot, de nem szeretném azt sem, hogy azt gondolja nem érdekel..

Nem, ez nem egy felkérés még, mert nem tudom pontosan, hogy milyen tempóban szeretne haladni.

Lányok, nektek jól esne egy ilyen gesztus? Virágot már kapott tőlem, most olyat szeretnék, ami megmarad és valamilyen szinten tudja hozzám kötni később. (Szóval nem tudom, egy plüss + rózsa, fogalmam sincs)

Teljes a sötétség nálam, mert ilyen időszakban nem beszéltem soha senkivel, főleg nem így, hogy ennyire egyértelmű a helyzet..

Ha számít valamit az életkor, mindketten fiatalok vagyunk. (19-21 év)

tegnapelőtt 10:59
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
*édesség csak a legutolsó opció, személyes okok miatt, erről nem szeretnék beszélni.
tegnapelőtt 11:04
 2/22 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem tudod, hogy akarsz-e vele lenni akkor miért akarod hülyére szedni továbbra is ajándékokkal?
tegnapelőtt 11:08
 3/22 anonim ***** válasza:
46%

Nekem kevés barátom van, de mindre igaz, hogy rengeteg közös van bennünk, nagyon hasonló az izlésünk.

Csak hát férfiak vagyunk, ezért nem veszünk egymásnak ajándékot

Érted, hogy mondom?

48f

tegnapelőtt 11:10
 4/22 A kérdező kommentje:

2#

Nem hülyére szedem, Én egyértelműen érzek iránta valamit.

3#

Férfi és lány viszonyról van szó jelen esetben, érted, hogy mondom?

Ajajj, hiba volt kiírni ide egy ilyen kérdést.. :D

tegnapelőtt 11:13
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Dehogynem szeded ha tökeid nincsenek kimondani, hogy vele akarsz lenni, sőt nem is tudod mit akarsz, de azért vennél neki megint valamit! Vagy szedd össze a golyóid és mondd el mit akarsz egyértelműen vagy hagyd békén.
tegnapelőtt 11:16
 6/22 anonim ***** válasza:
36%
Kis apróságot vegyél neki, ami személyes. Ne költs rá sokat, még korai.
tegnapelőtt 11:16
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyik mondatban biztos benne, hogy mindkettejük részéről egyértelmű a dolog, épp csak még nem mondták ki.

A másik mondatban egy sima kezdeményezéstől is fél, mert nem biztos, a másik mennyire szeretne haladni (mivel? az első lépést sem tettétek meg, egyelőre nincs is mivel haladni).

De közben Valentin-napi ajándékot akar neki adni, ami meg ugyebár a napnál világosabban kifejezi a szándékait.

Saját 14 éves kori önmagam jut eszembe erről a szerencsétlenkedésről. Apafej, ezzel az álmodozással nem mész sehova, hogy semmi nem történt még, de gondolatban már hatszor elvetted feleségül. Ismerkedni úgy szokás, hogy ha szimpatikusnak és nyitottnak látod az illetőt, akkor elhívod, ő meg vagy belemegy és akkor folytatjátok az ismerkedést, vagy visszautasít, és ennyi, megy tovább az élet. Legfeljebb ha érzékenyebb viszonyról van szó (mondjuk barátod vagy munkatársad), akkor vársz egy kicsit többet és gondolod át jobban, hogy érdemes-e kezdeményezni. És ekkor sem éled bele magad előre a dolgokba. Ha meg nem tudod reálisan megítélni, hogy kölcsönös-e a szimpátia, akkor járj többet emberek közé, figyeld őket hogy mikor mit lehet róluk leolvasni, képzeld magad a helyükbe, egyúttal gyakorold, hogyan szokás érintkezni.

tegnapelőtt 11:26
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randira inkább :)
tegnapelőtt 11:34
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább hívd el aznap randira, menjetek vacsizni, csak időben kéne ahhoz lefoglalni az éttermet :D
tegnapelőtt 12:01
 10/22 A kérdező kommentje:

7#

Igen, elég zavaros a kérdésem, egyszer A-t állítok, utána meg B-t.

Igen, részemről egyértelmű, és úgy érzem, hogy a részéről is, de az, hogy én mit gondolok sosem 100%..

8#

Voltunk már, elég sok időt töltünk együtt.

tegnapelőtt 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!