Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem ezt csinálja, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem ezt csinálja, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Bekövette az összes olyan férfit, fiút ,akiről a kapcsolatunk alatt elmondtam neki hogy nem kedvelem. Nem szoktam nézegetni a profilját de ma szembejött. Szerintetek ez nem gáz? Eléri a célját mert bosszant vele, de akkor is ez mennyire gyerekes viselkedés már. Hogy lehet valaki ennyire rossz szándékú? Amikor szakítottunk semmi ilyenre nem adtam okot.
ma 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Két exem is csinált hasonlót. Az egyik randizott előttem egy csajjal, aki aztán néha írogatott neki a kapcsolatunk alatt, hogy mizu, egyszer flörtölni is próbált, amin én nagyon kiakadtam. Amikor szakítottunk és új képet tett ki a csaj, az exem belájkolta. Pedig azt mondta nekem, hogy nem jön be neki (akkor minek randizott vele) és a kép is ritka szar volt, homályos, a fél feje le volt róla vágva. Másik exem durvább volt, vele egy osztályba jártunk, volt egy csaj, akit nem kedveltem, elkezdte előttem dicsérgetni szakítás után, hogy milyen jó mellei vannak, elhívta találkozni a fülem hallatára, simogatta stb. De a csaj is direkt benne volt a játékban, ezt szándékosan így beszélték meg, hogy velem kicsesszenek.

Idővel megunja ne aggódj, pár hónap kell amíg ő is továbblép és már nem fektet energiát a te bántásodba.

ma 11:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ledöbbent kicsit hogy 20 évesek vagyunk és itt tartunk hogy nem lehet tiszteletben tartani a másikat.
ma 12:06
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Gyerekesek vagytok. Te azért, mert lesekszel rá.
ma 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyerekes, de ...jál rá. Az ő baja hogy még nem nőtt ki az óvodás korból.
ma 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Bekövette... óvoda vagytok.
ma 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Töröl vagy tilt és nincs ilyen "gond".
ma 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
És, nem értem hogy ezzel mi a probléma? azt követ akit akar.
ma 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!