Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehéz elfogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz elfogadni egy férfit egy gyerekkel?

Figyelt kérdés
Itt olvasgatom a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, ~s a legtöbben nem akarnak maguknak gyerekkel féfit, ha úgy tetszik "csomagos férfit. Azt írják, hogy nem nevelik más gyerekét. De én sem várnám el, hogy nevelje,csak segítsen alapvető teendőkben, mint egy étel elkészítése, stb, ha nálam van a gyerek. A legtöbb nő elzárkózik, és egyet hátra lép, ha megtudja, hogy gyerekem van. Vagy elvették a kedvüket más férfiak a gyerektől, vagy szimplán nincs türelmük máséhoz, és sajátot sem akarnak. Miért van ez a jelenség szerintetek?

2022. febr. 28. 12:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/141 anonim ***** válasza:
93%
Egy jól kinéző okos tehetős független nő találhat független férfit is. Te neked se kell egy elvált nő gyerekkel. Nem értem miért legyen lojális az új nő a gyerekkel kapcsolatban. Ha azt akarod hogy legyen oda sok pénz kell.
2022. febr. 28. 14:53
 72/141 A kérdező kommentje:
Azért sok olyam eset van ahol szülnek is a gyerekes férfinak gyereket ergo elfogadják a porontyával együtt. Igen tény, hogy megy a pénz a tartásdíjra, plusz ha itt van költök rá. A nő dönti el hajlandó-e beleadni a szülinapi ajándékába, vagy karácsonykor. Eddig minden ex beleadott.
2022. febr. 28. 15:10
 73/141 anonim ***** válasza:
100%
Tehát, vannak nők akiknek nem gond. Őket kell megkeresni és nem másokat leszólni.
2022. febr. 28. 15:11
 74/141 A kérdező kommentje:
Ez a kettő volt, akikről meséltem beleadtak de legbelül sosem fogadták el. Szerintem ők csak elviselték miattam.
2022. febr. 28. 15:15
 75/141 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért dolgozok hogy más kölykét tartsam. Kaja készítés stb sem az én dolgom. Az apja nem tud neki főzni?

Miért egy idegen (apuci barátnője) gondozza? Elég szégyen az apára nézve, hogy nem képes megetetni a kölykét. Minek csinált gyereket ha nem képes foglalkozni vele.

Nem vagyok ingyen bébiszitter.

2022. febr. 28. 15:23
 76/141 A kérdező kommentje:
Csak egy reggeliről beszéltem. Mellesleg neked sem kölyköd lesz, hanem gyereked.
2022. febr. 28. 15:30
 77/141 anonim ***** válasza:
100%

Az elfogadás nem egyenlő azzal, hogy pótanyja leszek a gyereknek. Az elfogadás az, hogy elfogadom, hogy az életünk része, hogy pár fontos dolgokban hozzá kell alkalmazkodni, hogy gondoskodom róla, ha a szülei nem tudnak éppen... nem azt jelenti, hogy a nyakamba szakad a munka, mert apuci szerint neki több joga van szundizni, mint nekem... meg hogy apuka úgy tesz, mintha akkora k....a nagy szívességet tett nekem azzal, hogy egyszer elvitt a gyerek nélkól romantikázni, és azt is azután, hogy kvázi ki kellett kényszeríteni, mert amúgy vitte volna a gyereket is (főleg ha a gyerek kéthetente egyszer jön, akkor hogy nem lehet megoldani egy wellnesst nélküle "hiszti" nélkül?).

Meg azt sem jelenti, hogy mindenképpen szeretni kell a gyereket. Van, hogy két személyiség nem klappol.

Ha konkrétan pótanyut keresel a gyereknek, akkor bizony az ismerkedés elején le kell fektetned a szabályokat ezen a téren, akár társkeresőn is odaírni, hogy társat keresel magadnak ÉS anyát a gyerekednek. Nem elhúzni a csaj előtt a mézesmadzagot, "elég, ha elfogadod, hogy van gyerekem", utána meg puffogni, amiért elvárja, hogy te gondozd a saját gyereked, ha képes vagy rá (pl. nem vagy beteg vagy sérült).

2022. febr. 28. 15:31
 78/141 anonim ***** válasza:
96%
A "csak egy reggeli" is a te dolgod, te felelősséged. Nem az új nőé.
2022. febr. 28. 15:32
 79/141 anonim ***** válasza:
100%

Nezd, en is uj no vagyok. A gyerek 7 eves lesz, en 26, es 2 eve vagyok egyutt az apjaval. Oszinten szolva krvanehez. A kisfiu nagyon el van kenyeztetve, hisztis, neveletlen, mostanaban hazudos is, a kutyakkal nem tud rendesen jatszani, a tabletet tudja nyomkodni de rendesen kitorolni a feneket nem, es egyeb nyalanksagok, nem is reszleteznem tovabb. Exasszony is ott kotozkodik ahol tud, megy az adok-kapok rendesen, mert ugye jon azzal hogy nem az en gyerekem es a tobbi, de csak az en hazamba hozza a kisfiut, es akkor is jo vagyok amikor kimosom a gyerekuk kakis alsonadragjat mert aznap haromszor bekakalt..

Ha fozok akkor nem csak magamnak fozok, de kizarolag a gyerek kedveert nem fogok, es nem mindig azt fozok, amit a gyerek akar (ez altalaban sajtos teszta, mast csak turkal es nagy hisztik aran kepes fel tanyerral megebedelni). Illetve csinalok neki reggelit es vacsorat is, mert magamnak es a paromnak is megcsinalom, de ha elvaras lenne, bizisten a parom fejere huznam a tanyert. Szerencsere nalunk a “kerem” es “koszonom” szavak nem ismeretlenek.

Jovore osszehazasodunk, kesobb tervben van a kozos gyerek, de akkor mar en is jobban az asztalra fogok csapni.

2022. febr. 28. 15:35
 80/141 A kérdező kommentje:
A kettővel előtti ex jatszani sem volt hajlandó vele. Annyit sem tennétek meg? Mondván nem ér rá dolga van. Egész nap kint ült a konyhában én meg játszottam a gyerekkel bent.
2022. febr. 28. 15:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!