Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként ennek mi értelme?
Azt mondta barátnőm hogy azért szeret sötétben szeretkezni hogy olyan nőt képzeljek el aki nekem tetszik.
Ezt kifogásnak tartom.
Most is, mint régebben plussz kilói vannak közel 20. Orvos és az én támogatásom se motiválta. De folyamatosan mondogatja hogy tudom kövér vagyok nagy a seg.em stb.
Áll a tükör előtt, és nézi kisebb a hasam stb pedig semmit nem csinál hogy váltson.
1
Ezt én is sokkal valószínűbbnek tartom.
Meggyőződése, hogy te egyáltalán nem találod vonzónak. Ennek mi az oka?
Egy férfi akkor hízik, ha jól van tartva, egy nő meg akkor, ha boldogtalan és az evés az egyetlen örömforrása.
Ez az önámítás. Mert addig sem kell a valóságban élnie.
Sem saját magával, sem veled, sem a kapcsolatotokkal összefüggésben.
A testsúly problémák nem csak fizikai gondok hanem messzire vezetnek és nem csak az adott illetőről szólnak. De amíg ilyeneket mondogat addig sem kell a szomorú valósággal szembesülnie, mármint hogy miként került ilyen állapotba, milyen események játszottak szerepet abban hogy 20 kg-al több lett.
Bakker ha neked gusztustalan nyilván akkor nem akarja neked a szamodra nem létező "bájait" mutogatni!
Olyan pasival aki élne halna érte es minden porcikáját imádja nyilván meg fenyes nappal uton útfélen is k.félhetne felszabadultan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!