Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként ennek mi értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ennek mi értelme?

Figyelt kérdés

Azt mondta barátnőm hogy azért szeret sötétben szeretkezni hogy olyan nőt képzeljek el aki nekem tetszik.

Ezt kifogásnak tartom.

Most is, mint régebben plussz kilói vannak közel 20. Orvos és az én támogatásom se motiválta. De folyamatosan mondogatja hogy tudom kövér vagyok nagy a seg.em stb.

Áll a tükör előtt, és nézi kisebb a hasam stb pedig semmit nem csinál hogy váltson.

tegnap 09:09
 1/6 kis kolbász ***** válasza:
100%
Vagy ő akar jobb pasit elképzelni
tegnap 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

1

Ezt én is sokkal valószínűbbnek tartom.

tegnap 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Megint a bótos gyerek? Nem mondod, hogy végre megdugtad a szerencsétlent??
tegnap 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Meggyőződése, hogy te egyáltalán nem találod vonzónak. Ennek mi az oka?

Egy férfi akkor hízik, ha jól van tartva, egy nő meg akkor, ha boldogtalan és az evés az egyetlen örömforrása.

tegnap 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez az önámítás. Mert addig sem kell a valóságban élnie.

Sem saját magával, sem veled, sem a kapcsolatotokkal összefüggésben.

A testsúly problémák nem csak fizikai gondok hanem messzire vezetnek és nem csak az adott illetőről szólnak. De amíg ilyeneket mondogat addig sem kell a szomorú valósággal szembesülnie, mármint hogy miként került ilyen állapotba, milyen események játszottak szerepet abban hogy 20 kg-al több lett.

tegnap 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Bakker ha neked gusztustalan nyilván akkor nem akarja neked a szamodra nem létező "bájait" mutogatni!

Olyan pasival aki élne halna érte es minden porcikáját imádja nyilván meg fenyes nappal uton útfélen is k.félhetne felszabadultan.

tegnap 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!