Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz nőként van értelme társkeresőn ismerkedni?
Nőknél is ugyanez megy, kevés a normális ember, de van. Szerintem nem fog ott összejönni egy könnyen, de nem adom fel.
Amúgy nem sok férfit zavar szerintem, hogy szűz vagy :)
Nekem furcsa egy 22 éves szűz függetlenül attól h badoon, tinderen vagy a való életben találkozunk.
Én tartanék tőle és inkább elkerülném, mert az lenne a prekoncepció bennem, hogy azért tartogatja magát hogy majd a hercegének odaadja és boldogan éljenek amíg meg nem halnak.
Ez túl nagy elvárás és nem akarok ennek megfelelni. Keresse csak a hercegét. Én speciel inkább a ri..ncokat szeretem. 🙂
van,ismerkedj meg velük puhatolózz ha rá tér hamar a szexre koptasd le.
Mondom ezt úgy pasiként hogy én is szívesen bele keverem a szex témát a beszélgetésbe.
Féfiként írom neked, hogy a Tinder és a Badoo “burkolt” szexpartner kereső. Ott a többség nem komoly szándékú, hanem lazát akar és ez rendben is van. A netes társkeresés sosem volt egyszerű, sosem lesz az. De ha olyan vagy, mint én és nem igazán tudsz ezen kívül ismerkedni, hajrá. Ajánlom a komolyabb társkeresőket, alkalomadtán előny ha fizetős. Pl randivonal. A párom ott ismertem meg. A fizetősség csökkenti azok szàmát, akik fél vàllról veszik az ismerkedést. De vannak más hasonló oldalak is. Több éves társkeresős tapasztalattal írom.
A jobbra-balra húzogatós keresők komolytalanok.
30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!