Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/mivel tudtad rávenni magad, hogy regisztrálj társkereső oldalra elvált többgyermekes nőként? Volt értelme számotokra vagy ott csak szexkapcsolatra "érnék be" velünk a férfiak?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy felregisztráljak, mert a munkahelyemen, ahol az életem nagy részét töltöm, évek óta nem találtam senkit normális kapcsolatra.2023. aug. 25. 20:31
2/8 anonim válasza:
Ez független a gyerekek számától.
3/8 anonim válasza:
Kivancsisag... Aztan sikerult part talanom.
42 evesen 3 gyerekkel.
Persze volt aok agyatlan pasi es lehuzas is, (marmint h mit akarok en ott max egy dugasra vagy arrasem vagyjo) de kitartottam.
4/8 anonim válasza:
Veszteni nem vesztesz semmit, max nemet mondasz azoknak a férfiaknak. Lehet, hogy hamar találsz ott valakit, lehet, hogy csak hónapokkal később, de lehet, hogy senkit. Egy próbát megér.
5/8 anonim válasza:
Járj társaságba, klf programokra, akár a gyerekkel. Az életben ismerkedj.
6/8 anonim válasza:
Gondoltam, kis flörtölgetés jót tenne. Nem randiztam senkivel egy darabig, mert nem vonzott egyik pasi sem. Az első, aki megmozgatta a fantáziám, ma már a férjem, és életemben az egyik legjobb dolog. 46 éves voltam akkor 2 gyerekkel.
7/8 A kérdező kommentje:
Flörtölgetés megvan bent a kollégákkal, így az nem hiányzik. Az azért megy felszabadultan, mert tudjuk, hogy "amelyik kutya ugat, az nem harap" és "házi nyúlra nem lövünk".
2023. okt. 12. 11:18
8/8 anonim válasza:
Hát, én épp a kollégáimmal nem flörtölgetek. Ott nem arról kellene szóljon a dolog szerintem, meg amúgy olyan kur.ás dolog, nem szeretem, ha könnyen kapható ribinek gondolnak. Azokat nem veszik komolyan semmilyen téren. A másik, hogy sok kollégám párját is ismerem, velük szemben undorító dolog, ha a párjukkal macázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!