Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi volt az oka, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?

Figyelt kérdés
Nem akarok példákat írni, hogy ne befolyásoljak senkit, de ha voltál már olyan helyzetben, hogy szerettél volna valakit, de tudatosan úgy döntöttél, hogy nem kezdesz vele kapcsolatot, miért tetted? Megbántad?

2021. nov. 1. 09:03
 81/115 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is jobb a hidegzuhany mint fölöslegesen ábrandozni egy klasszisokkal vonzóbb partnerről. Ha annyira jó egyedül, miert írod és emeled ki az x -edik kérdést a témában?
2021. nov. 14. 18:14
 82/115 A kérdező kommentje:

#79! Aranyos vagy, de ezt szerencsére rosszul látod. Barátnőkkel nagyon jól el vagyok látva. Csodálatos baráti kapcsolataim vannak. Az életemmel elégedett vagyok, egyedül csak a szerelmi rész mindig ilyen zűrös.

Azon én is gondolkodtam, hogy biztos valamikor elutasított valaki, azért rettegek ennyire, de fura, nem találtam egyet se! Igaz, nem is nagyon volt rá lehetőség, mert sose kezdeményeztem senkinél, de vagy ők kezdeményeztek, vagy elmafláskodtuk, de utólag kiderült, hogy kölcsönös volt az érdeklődés. Még a kapcsolataimban is mindig én szakítottam. Kivéve az utolsóban, de az nem lehet ok, mert egyrészt csak jót tett velem, másrészt már bőven előtte is ilyen mulya voltam🤷Szóval nem tudom, miért vagyok ilyen béna.

#80! Teljesen igazad van, de erre képtelen lennék. Túl nagy ára lenne.

#81! Nem azért emelem ki, mert kapcsolatot akarok, vagy ettől bármi is változna, hanem azért, mert valóban érdekel. Én csak magamról tudom, hogy miért csinálok ilyet, másokról nem. De az tök más, mert egyrészt én nő vagyok, másrészt valóban van vesztenivalóm. Azok a FÉRFIAK érdekelnek, akiknek meg nincs. Itt az oldalon, és ennél a kérdésnél is kiderült, hogy léteznek ilyenek. Arra vagyok kíváncsi.

2021. nov. 14. 19:22
 83/115 anonim ***** válasza:
100%
Az ok az volt hogy nekem nem kell mindenki barátnője
2021. nov. 14. 21:21
 84/115 A kérdező kommentje:
#83! De tényleg mindenki barátnője volt, vagy csak te gondoltad?
2021. nov. 14. 21:34
 85/115 anonim ***** válasza:
92%

Ja igen, mert függsz tőle, azért lenne túl nagy ára.

De azt tudod, hogy ezzel eladtad lelkedet? Ennek is túl nagy ára lesz, azon túl, hogy nem fogsz tudni vonzodni máshoz, elmúlik a fiatalságod és végleg magadra maradsz. Ha az ember eladja a lelket, beteggé válik előbb-utobb. Onnan tudom, mert én is eladtam, amikor nem tudtam elválni az anyagiak miatt. Alvászavar, hónapokon át csak alkohollal tudtam elaludni, depresszió, magas vérnyomás. Nem minden párkapcsolati, hanem munkahelyi stressz is, ott is el kellett adni a lelkemet, az onbecsulesemet, de mostanra eljutottam odáig, hogy vagy változtatok vagy az egészségemnek vége lesz örökre, ha meg nem halok idő előtt. Gondold át, tényleg realis-e az aggodalmad és mivel járna, ha a függés ellenére lépnél valamit.

2021. nov. 14. 22:55
 86/115 A kérdező kommentje:
Már százszor átgondoltam. Az életem olyan részei is romba dőlnének, amik jelenleg teljesen jól működnek és boldogságot adnak. Kell az nekem? Figyelj, én nem vagyok a magam ellensége. Direkt soha nem rontanám el azt, ami jó. Egyébként meg ok., tegyük mérlegre. Mi történne akkor? Hirtelen az összes körülöttem lévő pasi megszépülne? Ja, nem. Nagy részük eltűnne. Mert ugye a "közös" ismerősökkel már nem találkoznék, a többi meg továbbra se tetszene, szóval ugyanúgy nem akarnék együtt lenni mással. Segíts légyszi, mert tényleg nem értem. Miért érné ez még nekem? Hol van a jó rész? A fiatalságom már rég elmúlt, annak tök mindegy.
2021. nov. 14. 23:05
 87/115 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű nem a mostani ismerőseid közt találnàl valakit. A pszichológusok is tudjak, hogy abba leszünk szerelmesek, aki kívülről jön.

De így az új ismerosokkel szemben is van rajtad egy szemellenzo. Mert kötődsz.

Nálam is így volt. 3 év után tudtam lezárni valakit. Ahogy ez megtörtént, bemutattak egy férfinek és újra szerelmes lettem.

Nagyon helyes srác, de észre se vettem volna a megelőző 3 évben.

2021. nov. 15. 00:05
 88/115 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem előtte se tetszett senki, pedig elég sokan próbálkoztak."Közben" meg összejöttem valakivel. Én annyira szeretek egyedül lenni, hogy tényleg nem érzem ezt a jesszus, miatta most "lemaradok" arról, hogy valakivel együtt legyek. Miért baj az? Életem nagyobb részében egyedül voltam, amikor meg volt kapcsolatom, akkor tényleg olyan emberrel, akiért nagyon odavoltam. Olyankor le tudok mondani a szabadságomról, de egyébként nem szívesen tenném. Ez a bemutatás is olyan, hogy gondolom, ahhoz kell motiváció, hogy akarod, hogy "bemutassanak valakinek", hogy legyen pasid, de én ezt sose éreztem.
2021. nov. 15. 00:12
 89/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sose ismerkedtem célzottan. Csak időnként megismer az ember új embereket. Nem jöttem össze az illetővel, én ugyanúgy lapitok, mint te, de nekem tényleg olyan akadály van, ami miatt nem léphetek:házas vagyok. De én megtettem az első lépést: válni fogok!
2021. nov. 15. 00:17
 90/115 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam így hogy valakiről nem tudtam gondolatban leszállni mikor rövid de heves udvarlás után egyik pillanatról a másikra érthető magyarázat nélkül elhagyott, úgy hogy búcsúzáskor is nyitva hagyott egy ajtót. Utána még hitegetett is jó ideig, találkozókra hívott aztán mindig eltűnt. Végig reménykedtem, nagyon ki voltam készülve, és más férfi nekem se kellett, gondolni se tudtam másra, hiába erőltettem. Aztán pszichológus segítségevel tudtam őt szembesíteni a kérdéssel hogy tulajdonképpen mit akar tőlem. Próbált kitérni a válasz elől, de nem hagytam, aztán csak kijött a száján hogy semmit. Percek (!!) alatt el tudta őt engedni a lelkem. Olyan szintű fordulatot sosem éltem meg szerintem magamban. Egy év szenvedés után egészen hirtelen el tudtam engedni és soha többet nem érdekelt egy másodpercig sem. Nagyon röviddel később megismerkedtem valakivel és kapcsolatom lett, majd az életem is máshogy alakult mert már nem ragaszkodtam ahhoz a helyhez, ahol ez az illető is lakott és elköltöztem, más életvitelbe kezdtem, tovább tudott gördülni az életem abból a megrekedtségből. Már többmindenben megfigyeltem, hogy ha valódi lépéseket teszünk, vagy elengedünk dolgokat, súlyokat, iyenkor úgy működik a lélek hogy egy döntés beindít folyamatokat, amitől nagyon meg tud változni az életünk, úgy, ahogy nem is gondoltuk volna. Most nem érzed a súlyát, mennyire fogva tart téged ez az érzés, az életed több területén, mert annyira erre fókuszálsz, és azt hiszed, ezen kívül nincs semmi. De ha el tudod engedni ezt a káros ábrándot, ezt az önkorlátozást, akkor nagyon jó életed tud lenni, és csodálkozva fogsz visszatekinteni, hogy mennyire félrenézted a dolgokat, félreértetted önmagadat. Egy ilyen bejegyzéstől mint az enyém, ezt nyilván nem fogod megtenni, mert meg nem tartasz ott, foggal-körömmel ragaszkodsz ehhez az élethazugsághoz. Mégis azt tanácsolom, legalább próbáld meg belátni hogy így nem szabad leélni egy életet, bálványimadóként, mert tényleg, ahogy valaki írta, a lelkednek ez nem jó. De ha legalább egy picit engeded, hogy más gondolat is beférkőzzön az agyadba, mint ez a rögeszme, az meg fog érni benned és fejlődni tudsz, ami elvezethet a felszabaduláshoz.
2021. nov. 15. 07:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!