Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?
#79! Aranyos vagy, de ezt szerencsére rosszul látod. Barátnőkkel nagyon jól el vagyok látva. Csodálatos baráti kapcsolataim vannak. Az életemmel elégedett vagyok, egyedül csak a szerelmi rész mindig ilyen zűrös.
Azon én is gondolkodtam, hogy biztos valamikor elutasított valaki, azért rettegek ennyire, de fura, nem találtam egyet se! Igaz, nem is nagyon volt rá lehetőség, mert sose kezdeményeztem senkinél, de vagy ők kezdeményeztek, vagy elmafláskodtuk, de utólag kiderült, hogy kölcsönös volt az érdeklődés. Még a kapcsolataimban is mindig én szakítottam. Kivéve az utolsóban, de az nem lehet ok, mert egyrészt csak jót tett velem, másrészt már bőven előtte is ilyen mulya voltam🤷Szóval nem tudom, miért vagyok ilyen béna.
#80! Teljesen igazad van, de erre képtelen lennék. Túl nagy ára lenne.
#81! Nem azért emelem ki, mert kapcsolatot akarok, vagy ettől bármi is változna, hanem azért, mert valóban érdekel. Én csak magamról tudom, hogy miért csinálok ilyet, másokról nem. De az tök más, mert egyrészt én nő vagyok, másrészt valóban van vesztenivalóm. Azok a FÉRFIAK érdekelnek, akiknek meg nincs. Itt az oldalon, és ennél a kérdésnél is kiderült, hogy léteznek ilyenek. Arra vagyok kíváncsi.
Ja igen, mert függsz tőle, azért lenne túl nagy ára.
De azt tudod, hogy ezzel eladtad lelkedet? Ennek is túl nagy ára lesz, azon túl, hogy nem fogsz tudni vonzodni máshoz, elmúlik a fiatalságod és végleg magadra maradsz. Ha az ember eladja a lelket, beteggé válik előbb-utobb. Onnan tudom, mert én is eladtam, amikor nem tudtam elválni az anyagiak miatt. Alvászavar, hónapokon át csak alkohollal tudtam elaludni, depresszió, magas vérnyomás. Nem minden párkapcsolati, hanem munkahelyi stressz is, ott is el kellett adni a lelkemet, az onbecsulesemet, de mostanra eljutottam odáig, hogy vagy változtatok vagy az egészségemnek vége lesz örökre, ha meg nem halok idő előtt. Gondold át, tényleg realis-e az aggodalmad és mivel járna, ha a függés ellenére lépnél valamit.
Valószínű nem a mostani ismerőseid közt találnàl valakit. A pszichológusok is tudjak, hogy abba leszünk szerelmesek, aki kívülről jön.
De így az új ismerosokkel szemben is van rajtad egy szemellenzo. Mert kötődsz.
Nálam is így volt. 3 év után tudtam lezárni valakit. Ahogy ez megtörtént, bemutattak egy férfinek és újra szerelmes lettem.
Nagyon helyes srác, de észre se vettem volna a megelőző 3 évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!