Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi volt az oka, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?

Figyelt kérdés
Nem akarok példákat írni, hogy ne befolyásoljak senkit, de ha voltál már olyan helyzetben, hogy szerettél volna valakit, de tudatosan úgy döntöttél, hogy nem kezdesz vele kapcsolatot, miért tetted? Megbántad?

2021. nov. 1. 09:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
100%
29-es, én se bátorítottam semmivel, eleve esélytelennek érzem magam. Csak képletesen várok, nagyon régóta ő az első aki bármit is megmozgatott bennem egy csalódás után. Ha nem várok, akkor sincs más, szóval tök mindegy.
2021. nov. 1. 16:31
 32/115 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miből gondolod, hogy még mindig szeretné?
2021. nov. 1. 16:34
 33/115 anonim ***** válasza:
100%
#31 Én is így értettem. Nekem sem a várakozás az életem, inkább csak most lenne esélye, mert most nagyobb volumenű változtatásokat tervezek! Ezért nem mindegy, hogy vele vagy nélküle! :)
2021. nov. 1. 16:35
 34/115 A kérdező kommentje:
#32! Pont ez az, hogy tudom, hogy nem szeretné. Minden 2 párkapcsolata között közeledik kicsit. Nem tudom miért, hiszen eldöntötte, hogy nem lép tovább velem.(Abból egyértelmű, hogy konkrétumig soha nem jut.) Aztán eltávolít a képből és összejön valaki mással. Ez volt az utolsó felvonás. Csak nagyon nehéz elengedni😟
2021. nov. 1. 16:41
 35/115 anonim ***** válasza:
100%

33-as, hát igen, nálam is kéne változtatás. Azért is engedtem el a kérdést, mert amíg nem változtatok, addig felesleges is. Viszont ha változtatok, akkor tényleg jó lenne tudni, volt-e vonzalom vagy csak képzeltem.

Kérdező, ez elég szemétség amit veled csinál. Ez olyan lehet, hogy talonban tart. Egy alap-vonzalom meg van, de álmai nője nem te vagy. Tehát átmenetre két kapcsolat közt jó lennél neki szexre, búfelejtésre, de azt nem szeretné, ha ráakaszkodnál. Az az igazság, hogy nekem is van 1-2 ilyen ember, akikről eléggé érzem, hogy többet képzelnének bele, ha nyitnék feléjük és mivel alapból nem szeretek megbántani senkit, nehezen mászok ki az ilyen szituációkból. Pedig adná magát, hogy szexhiányos korszakomban hozzájuk forduljak, mert a vonzalmuk egyértelmű és arra jók is lennének, hogy kicsit betöltsék az űrt. Sajnos bele is mentem szexkapcsolatba egy ilyen esetben, de annyira rámakaszkodott az illető, alig bírtam kikecmeregni belőle és én ezt előre éreztem, hogy így alakulhat. Van most valaki más, aki hasonló, el is játszottam a gondolattal, mert a falat kaparom a szexhiánytól, de ő is rám akaszkodna, utána meg meg kéne bántanom, mert nem tudok annyira vonzódni hozzá, hogy többet akarjak. Ilyenkor az ember vívódik, mert végülis a másiknak is jó egy ideig, de ott van az, hogy utána meg kell bántanom, ami már nem olyan kellemes vagy benneragadok boldogtalanul.

Amikor közeledik hozzád, ő is ilyeneken vívódhat. Szerintem jobban jársz, ha tiltod őt örökre. Csak játszik veled. Ha soha nem téged választ, akkor vagy az van, hogy nem bátorítod eléggé és nem is hiszi, hogy van esélye vagy az van, amit írtam. Mondjuk azért egyszer kideríthetnéd, hogy vajon tud-e róla, hogy vevő lennél rá. A szempillarezegtetés nem minden pasinak egyértelmű jel..D

2021. nov. 1. 17:01
 36/115 A kérdező kommentje:

#35! Lehet az is, amit mondasz. Mondjuk nem vagyok benne biztos, mert annál jobb embernek ismerem. Csak szexre bárkit megkaphat, de nem él vele vissza. Hozzám se úgy közeledik soha. De persze ez is egy opció, lehet, hogy így van.

Ne sértődj meg, de úgy szeretem, amikor a fiatalok elfelejtik, hogy van egy offline világ is 😂 Nincs honnan tiltanom,mert eleve nem vagyok fent közösségi oldalakon. A való életben viszont egyedül neki van lehetősége "tiltani", azt meg is teszi, ha úgy látja, jobb az így.

Amúgy milyen nőket akarnak csak szexre, de kapcsolatra nem?

2021. nov. 1. 17:21
 37/115 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok fiatal és nem vagyok férfi.:) Ettől függetlenül elszoktam már attól, hogy egy férfi nem online közelít először, ebben igazad van.

Valószínű nálad is online közelítgetne, ha fent lennél közösségi oldalon, így nincs más választása, csak a személyes.

Én azt gondolom, ettől még lehet jó ember. Tehát nem tud hozzád eléggé vonzódni, de van egy alap vonzalom. Emiatt jó lennél neki átmenetre. De ennél többre tart téged emberként és emiatt inkább olyanokkal kezd csak szexet, akiket kevésbé kedvel emberként. Néha elgyengül, mert mindenkinek jobb a szex olyannal, akit becsül is, de ettől még nem vonzódik annyira, hogy le akarjon melletted horgonyozni.

De még mindig nem tudom, te mennyire vagy egyértelmű, amikor közeledni próbálna? Tudja egyáltalán, hogy vonzódsz hozzá? Vagy olyan jól leplezed, hogy soha nem mer rákérdezni?

2021. nov. 1. 17:28
 38/115 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Szerintem rajtam minden látszik, de mások azt mondják, hogy nem. Állítólag nem veszem a "jeleket" se. Persze, mert azt se tudom, hogy az jel. Most viszont már tényleg úgy éreztem, hogy akar valamit, aztán csak jól pofára estem újra.

Az biztos, hogy nálam csak vonzóbbat találhat, mert ő nagyon jól néz ki, minden ujjára 100 nő akadna. Fiatal, jó nők. Szerintem ezért se akar kapcsolatot velem, mert öreg vagyok, meg a közvéleménynek se tetszene. Biztos szégyellne. Mondjuk megértem.

2021. nov. 1. 17:35
 39/115 anonim ***** válasza:
100%
Egy kérdést megérne. Egy egyenes kérdést. Nem kerülgetni a forró kását. Megkérdezed, hogy amikor így közeledik, barátként teszi vagy vonzalom miatt? Mondd meg neki, hogy elég félreérthető a viselkedése és nem tudod hova rakni. Most őszintén, mit veszítesz vele? Azért meg kéne tanulnod, hogy bátorítás nélkül sok pasi nem mer lépni. Ha közeledik, arra valami egyértelmű reakciót kell adni. Nem kell szerelmet vallani, de valahogy lépni kell rá, mert ha nem lépsz, elutasításnak veszi.
2021. nov. 1. 17:40
 40/115 anonim ***** válasza:
86%
Keress olyat, aki hozzád illik! A jó pasik és jó nők nem fognak horgonyt verni, viszont nekik meg azért rossz, mert mindenki túlgondolja ha már csak beszélgetnek az illetővel. Nálam mindig is alap volt, hogy maximum átlagos nővel álltam le, olyanokkal ismerkedtem. Jó, milyen az az átlagos. Nem bombázó, nem s*ggig érő egyenes fekete haja van, nem tökéletes a teste, az arca, olyan mint akik az utcán tömegével szembejönnek. Nem is ért csalódás sosem, egyet leszámítva, amikor egy tényleg csinos nő leállt velem beszélgetni, amit én túlgondoltam.
2021. nov. 1. 17:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!