Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?
De miből gondolod, hogy megelégszem? Akkor valami gyenge fos kapcsolatban tengődnék szerintem.
Arról nem tehetek, hogy nem tetszik mindenki.
Nekem nem csak a majdnem semmi "elég", hanem a semmi is, mert, nem vagyok együtt olyan emberrel, akihez nem vonzódom. Szeretek szabadon élni, egyedül. Ha találkozom olyannal, akivel még jobb, mint egyedül, akkor vele vagyok, amikor nem, akkor pedig egyedül. Nem értem, mi ezzel a gond. Kötelező kapcsolatban élni, vagy mi? Egyébként volt az évek alatt egy kapcsolatom nekem is. Utólag azt gondolom, hogy jobb lett volna kihagyni, de akkor jónak tartottam.
Nem írtam, hogy nem vagyok boldog, azt gondolom, hogy vele boldogabb lennék, de ez nem fog kiderülni🤷
#77! Sajnos, nem a gitároktatóm😂 Mint írtam, nem úgy "tilt", hanem élőben, és pont nem a kapcsolatai között, hanem alatt.
Egyébként teljesen igazad van, de sajnos már elég öreg vagyok ahhoz, hogy tudjam, ebben már nem nagyon fogok változni 😟 Annyira béna vagyok ebben, ha pasi lennék, tuti, még szűz lennék, mert senkinél nem mernék kezdeményezni. Aki érdekel, arra kb.rá se merek nézni. Nála már magamhoz képest nagyon "fogadókész" voltam, de úgy látszik, ez se elég semmire .
Jajj, de sajnálom, neked egy jó barátnő kéne, aki felrázna kicsit!
Igen, bocsi, rosszul fogalmaztam!
Szerintem ott van a kutya elásva, hogy kevés az önbizalmad, valószínűleg valakik nagyon elvették. Ezekkel az emberekkel meg kéne szüntetni a kapcsolatot, aztán jöhetne egy kis öntuning, újra kellene kezdeni az életet, kilépni a komfortzónából, esetleg pszichológushoz menni, aztán lehetne normálisan élni, ismerkedni, élvezni az életet, a saját igényeid szerint. Bocsi a kéretlen tanácsért, többet nem offolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!