Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi volt az oka, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?

Figyelt kérdés
Nem akarok példákat írni, hogy ne befolyásoljak senkit, de ha voltál már olyan helyzetben, hogy szerettél volna valakit, de tudatosan úgy döntöttél, hogy nem kezdesz vele kapcsolatot, miért tetted? Megbántad?

2021. nov. 1. 09:03
 71/115 A kérdező kommentje:
#70! Köszönöm a tanácsod, valószínűleg igazad van. Megfogadni nem tudom, mert nem tetszik más, sajnos mindig is válogatós voltam. De szerencsére alapvetően szeretek egyedül lenni, szóval jó lesz így is.
2021. nov. 13. 23:16
 72/115 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig abban kéne válogatósnak lenned, hogy ne elégedj meg szeretetmorzsákkal.
2021. nov. 13. 23:20
 73/115 A kérdező kommentje:

De miből gondolod, hogy megelégszem? Akkor valami gyenge fos kapcsolatban tengődnék szerintem.

Arról nem tehetek, hogy nem tetszik mindenki.

2021. nov. 13. 23:27
 74/115 anonim ***** válasza:
86%
Abból hogy tíz éve elég neked a majdnem semmi, ahelyett hogy valaki mást és magadat is boldoggá tennéd egy felnőtt érzelmi szinten mozgó párkapcsolatban.
2021. nov. 14. 00:04
 75/115 A kérdező kommentje:

Nekem nem csak a majdnem semmi "elég", hanem a semmi is, mert, nem vagyok együtt olyan emberrel, akihez nem vonzódom. Szeretek szabadon élni, egyedül. Ha találkozom olyannal, akivel még jobb, mint egyedül, akkor vele vagyok, amikor nem, akkor pedig egyedül. Nem értem, mi ezzel a gond. Kötelező kapcsolatban élni, vagy mi? Egyébként volt az évek alatt egy kapcsolatom nekem is. Utólag azt gondolom, hogy jobb lett volna kihagyni, de akkor jónak tartottam.

Nem írtam, hogy nem vagyok boldog, azt gondolom, hogy vele boldogabb lennék, de ez nem fog kiderülni🤷

2021. nov. 14. 00:13
 76/115 anonim ***** válasza:
80%
Mindig a feleségem volt az ok.
2021. nov. 14. 10:15
 77/115 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha csak egyszerűen a gitároktatódként gondolna magára, minek tiltana téged két kapcsolata között? Aki nem kockáztat, nem is nyer, ebben bizony a te kezed is benne van, de jobban jártál, jól súgta az ösztönöd, hogy ebbe nem szabad belemenni. El kell felejteni ezt az embert, amilyen hamar csak lehet. De ettől függetlenül ezt az attitűdödet vetkőzd le magadról, mert borzasztó ártalmas, leélni így nem lehet egy életet, hogy néha ne kockáztasson az ember, 80 évesen fogsz rájönni, hogy elszaladt az élet, és nem használtad ki. Valószínűleg a csávó is jobban próbálkozott volna, ha ezt nem látja rajtad. Vedd könnyebben az életet, és az élet is könnyebben vesz téged.
2021. nov. 14. 15:00
 78/115 A kérdező kommentje:

#77! Sajnos, nem a gitároktatóm😂 Mint írtam, nem úgy "tilt", hanem élőben, és pont nem a kapcsolatai között, hanem alatt.

Egyébként teljesen igazad van, de sajnos már elég öreg vagyok ahhoz, hogy tudjam, ebben már nem nagyon fogok változni 😟 Annyira béna vagyok ebben, ha pasi lennék, tuti, még szűz lennék, mert senkinél nem mernék kezdeményezni. Aki érdekel, arra kb.rá se merek nézni. Nála már magamhoz képest nagyon "fogadókész" voltam, de úgy látszik, ez se elég semmire .

2021. nov. 14. 15:08
 79/115 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, de sajnálom, neked egy jó barátnő kéne, aki felrázna kicsit!

Igen, bocsi, rosszul fogalmaztam!

Szerintem ott van a kutya elásva, hogy kevés az önbizalmad, valószínűleg valakik nagyon elvették. Ezekkel az emberekkel meg kéne szüntetni a kapcsolatot, aztán jöhetne egy kis öntuning, újra kellene kezdeni az életet, kilépni a komfortzónából, esetleg pszichológushoz menni, aztán lehetne normálisan élni, ismerkedni, élvezni az életet, a saját igényeid szerint. Bocsi a kéretlen tanácsért, többet nem offolok.

2021. nov. 14. 16:08
 80/115 anonim ***** válasza:
100%
Kapd össze magad basszus és egyszer az életben kockaztass! Ezért sem tudod őt lezárni, mert soha nem tettetek pontot a végére, soha nem lett kimondva semmi. Persze, hogy így nem veszel észre mást, mert még nem mondta a szemedbe, hogy baromira nem érdekled. Fájna, mint egy pofon, de hidd el, utána lezarulna benned ez a tudat alatti reménykedés és hopsz, észrevennél végre mást is. Mi nők ilyenek vagyunk, nekem is mindig csak egy tetszik, amíg le nem zárom, senkit nem tudok vonzónak látni. Utána viszont kinyílik a szemem. A sztori csak jól végződhet, ha beszélsz vele, mert meg a végén az is kiderülhet, hogy 10 éve álmodozik rólad, csak nem voltál egyértelmű és nem mert lépni. Persze valószínűbb, hogy nem így van, de amíg nem vágja a képedbe, soha nem fogsz tudni túllépni rajta.
2021. nov. 14. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!