Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?
#56!Hát, nem úgy mondanám, hogy munkáltatóm, annál kicsit bonyolultabb, de hasonló. Nehezítő körülmény, hogy a munka sajátosságai miatt nehéz eldönteni, mi történik "hivatalos okból" és mi magánéleti döntés miatt.
Félreérted, nem most lett új kapcsolata, akkor nem közeledne! Az utolsó már véget ért. Majd most lesz új, miután kikerültem a képből😟
Figyelj, szívesen segítek. Ha megadod az e-mail címét, vagy Fb-on, írok neki, közvetítek valami üzenetet arról, hogy van valaki, aki nagyon vonzódik hozzá, csak bizonytalan, mert idősebb nála, és nem meri kifejezni a vonzalmát. Ettől még nem fogsz lebukni, viszont sok mindent ki lehetne deríteni.
Ha akarod, egy kész szöveget küldök át, amit te fogalmaztál meg.
Rád bízom, de szívesen segítek.
És akkor ha sejti is, hogy te vagy, diplomatikusan úgy tehet, mintha semmiről se tudna és nem fogsz bukni se munkahelyet, se semmit.
Ha tetszik az ötletem, írj privátot.
Megértelek, mert én is őrülten vonzódok egy fiatalabb sráchoz és több okból is feleslegesnek érzem jelezni felé.
Nem szoktam kép alapján szerelmes lenni.
Te tudod, de én azt érzem, szimplán gyávaságból hagyod veszni az egészet.
Mégis mikor akarsz szerelmes lenni, nagyanyó korodban???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!