Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi volt az oka, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?

Figyelt kérdés
Nem akarok példákat írni, hogy ne befolyásoljak senkit, de ha voltál már olyan helyzetben, hogy szerettél volna valakit, de tudatosan úgy döntöttél, hogy nem kezdesz vele kapcsolatot, miért tetted? Megbántad?

2021. nov. 1. 09:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 A kérdező kommentje:
#50! De honnan tudhatom meg, hogy melyik az igaz?
2021. nov. 1. 20:47
 52/115 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy rákérdezel. Tudom, sebezhetővé tesz, de ez az egyetlen megoldás.
2021. nov. 1. 21:06
 53/115 A kérdező kommentje:
😟Akkor tehát sehonnan. Túl sok mindent buknék, pedig már így se maradt semmim.
2021. nov. 1. 21:09
 54/115 anonim ***** válasza:
67%
Van egy alapbetegségem, és az "mindent megold" e téren...
2021. nov. 1. 22:14
 55/115 anonim ***** válasza:
100%
54-es, ezzel se értek egyet. Voltam úgy szerelmes, hogy azt a férfit bármilyen betegséggel elfogadtam volna. Impotensen is, mentális betegen is. Tudom, nem okos dolog, de nem tudtam nem szeretni.
2021. nov. 1. 23:14
 56/115 anonim ***** válasza:
100%
53-as, megértelek amúgy. Volt egy srác, aki felé azért nem mertem semmilyen jelet adni, mert 7 évvel fiatalabb volt. De lehet, hogy ez butaság volt részemről. Ő munkáltatód egyébként? Valami fustjel kéne, amit lehet érteni így is, meg úgy is. Ha mondjuk megkérdeznéd, hogy boldog és szerelmes-e az új párjába, a reakciója sokat elarulna. Ki lehetne térni régi szerelmekre. Ha itt nem tér rá a témára, akkor hiába minden. Persze mivel most lett új kapcsolata, lehet hogy nem lesz őszinte.
2021. nov. 1. 23:20
 57/115 A kérdező kommentje:

#56!Hát, nem úgy mondanám, hogy munkáltatóm, annál kicsit bonyolultabb, de hasonló. Nehezítő körülmény, hogy a munka sajátosságai miatt nehéz eldönteni, mi történik "hivatalos okból" és mi magánéleti döntés miatt.

Félreérted, nem most lett új kapcsolata, akkor nem közeledne! Az utolsó már véget ért. Majd most lesz új, miután kikerültem a képből😟

2021. nov. 1. 23:30
 58/115 anonim ***** válasza:
42%

Figyelj, szívesen segítek. Ha megadod az e-mail címét, vagy Fb-on, írok neki, közvetítek valami üzenetet arról, hogy van valaki, aki nagyon vonzódik hozzá, csak bizonytalan, mert idősebb nála, és nem meri kifejezni a vonzalmát. Ettől még nem fogsz lebukni, viszont sok mindent ki lehetne deríteni.

Ha akarod, egy kész szöveget küldök át, amit te fogalmaztál meg.

Rád bízom, de szívesen segítek.

És akkor ha sejti is, hogy te vagy, diplomatikusan úgy tehet, mintha semmiről se tudna és nem fogsz bukni se munkahelyet, se semmit.

Ha tetszik az ötletem, írj privátot.

Megértelek, mert én is őrülten vonzódok egy fiatalabb sráchoz és több okból is feleslegesnek érzem jelezni felé.

2021. nov. 2. 17:46
 59/115 A kérdező kommentje:
#58! Köszi aranyos vagy, de már elintéztem, pontosabban elbuktam magam. Ha nem kellek neki, el kell fogadni, most azon vagyok. Facebook-ot nem adhatok, mert ha meglátnád rögtön átszeretnél belé 😂
2021. nov. 3. 00:26
 60/115 anonim ***** válasza:
41%

Nem szoktam kép alapján szerelmes lenni.

Te tudod, de én azt érzem, szimplán gyávaságból hagyod veszni az egészet.

Mégis mikor akarsz szerelmes lenni, nagyanyó korodban???

2021. nov. 3. 03:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!