Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?
#102! Nem, azt nem a közvéleményre írtam. Neki lenne sok szerintem ebben a korban. Amennyire én tudom, akar gyereket. Bármilyen fiatal nőt megkaphat, akivel lehet akármennyi. Nekem max.1 férne bele, az is úgy, hogy kb.a kapcsolatunk első percében rá kéne menni a dologra. Ez szerintem elég erős érv lehet, ami nagyon ellenem szól, és teljesen érthető is, nem lehet elítélni.
#103! Senkitől nem kértem, hogy mentsen meg, a kérdés nem is rólam szólt, hanem a hasonló férfiakról. Az a te problémád, ha ebből te azt vonod le, hogy biztos hazudozok, mint az exed. Nem szoktam hazudni, nem is értem, mi értelme lenne. Lehet, még nem dolgoztad fel, ha ismeretlen embereket hozzá hasonlítgatsz, de nem kötelező válaszolni.
Valaki diohéjban leirná, mirol szól itt 10 oldalnyi válasz?
De kérdésre:
En olyanrol tudok aki olyan alapon utasit el nőt akit már kipróbált szexben. És nem hozza a szintet.
Ha neki van szexkapcsolata vagy bnője akár, és kapar utána egy ilyen azt évekig képes csak talonban tartani meg hülyíteni, es max csak akkor nyit felé ha épp rászorul a szexre. De azonnal kivágja ha lesz új.
Szóval ő speciel olyan nőket utasít el, akik alapbol vagy nem(nemnagyon) tetszenek(kulso belsőt értve), vagy kevesek, még csak szexre is. Szóval még szexre se kellenének.
“t lennél közösségi oldalon, így nincs más választása, csak a személyes”
Én megfordítom.
A NORMÁLIS a személyes kommunikáció.
A CSAK kizárólag a “jobb híján virtuális”ra vonatkozhat.
8 év után nagyon meg tetszet valaki én is neki ki is mutatta az illető utalt is rá. Az ok amiért nem mentem bele semmilyen érintésbe vagy kapcsolatban az az hogy mind a ketten házasok vagyunk. Nekem nincs veszíteni valóm. De neki ott a vagyon a gyerekei.
25.n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!