Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?
Figyelt kérdés
Nem akarok példákat írni, hogy ne befolyásoljak senkit, de ha voltál már olyan helyzetben, hogy szerettél volna valakit, de tudatosan úgy döntöttél, hogy nem kezdesz vele kapcsolatot, miért tetted? Megbántad?2021. nov. 1. 09:03
21/115 A kérdező kommentje:
#19! Hát, nem tudom. Én például egész biztosan nem vagyok nyomulós, viszont nagyon is tudom, mit akarok. Csak soha senki nem kérdezi🤷Akkor mit kéne tenni?
2021. nov. 1. 15:15
22/115 anonim válasza:
21# Keresd a kiszemelted társaságát. Nem kell ahhoz nyomulósnak lenned hogy ebből tudni fogja hogy őt akarod.
23/115 A kérdező kommentje:
Nem kereshetem, az már nyomulás lenne😟
2021. nov. 1. 15:27
24/115 anonim válasza:
23 a legtobb pasi szereti a berepülő kezdeményező vagy nyomulos nőket. Nyugi.
25/115 A kérdező kommentje:
#24! Na, máris összezavartatok. Eddig még a nyomulás instant kiábrándulást jelentett a férfi részéről, most meg már az kell. Döntsétek már el. Amúgy mindegy, mert akkor se tudok nyomulós lenni. Ez van, szívok tovább.
2021. nov. 1. 15:38
26/115 anonim válasza:
Eddig én írtam hogy a ffiak javarésze nem olyan akikről írtam.(elso oldalon valahol az exeimrol)
Szoval a ffiak pár százalékáról írtam csak, de ezt is hozzátettem.
27/115 anonim válasza:
10. És 19. Kommentben is írtam.
28/115 anonim válasza:
1-es, ne tökölj, kérdezd meg! Én már vagy 4 hónapja várok arra a kérdésre...
29/115 anonim válasza:
#28 Szerinted van értelme várni? Én is várok, régebb óta mint te, de én úgy látom amelyik ilyen tutyimutyi, az sosem fogja megkérdezni, hacsak nem történik valami Isteni csoda! :D
30/115 A kérdező kommentje:
#28!#29! Kispályások vagytok. Én már 10 éve 😂
2021. nov. 1. 16:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!