Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi volt az oka, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi volt az oka, ha nem jöttél össze valakivel, aki szerette volna és neked is tetszett?

Figyelt kérdés
Nem akarok példákat írni, hogy ne befolyásoljak senkit, de ha voltál már olyan helyzetben, hogy szerettél volna valakit, de tudatosan úgy döntöttél, hogy nem kezdesz vele kapcsolatot, miért tetted? Megbántad?

2021. nov. 1. 09:03
 61/115 A kérdező kommentje:
#60! Sajnos, lassan már most is nagyi korú vagyok. Pont ez az egyik baj. Szerintem nem én voltam gyáva. Gondolom, nem kellek eléggé. Ez van, muszáj lesz továbblépni.🤷
2021. nov. 3. 10:22
 62/115 anonim ***** válasza:
80%

Ja, a gyerekvállalási kor határán, de már rögtön nagyikorú...Mondjuk tény, volt olyan kolléganőm, aki 43 évesen már nagymama volt.

Amúgy meg pont ez az egyik legfőbb érv amellett, hogy megpróbáld. Nem kell feladni csak úgy. Legalább egy kérdés basszus, hogy mi volt ez, félreértetted őt. Ha erre se reagál, tényleg nem akart semmit.

2021. nov. 3. 11:39
 63/115 A kérdező kommentje:
Igazad van, de bukott ügy ez. Ha érdekeltem volna, csak szólt volna. Mindig pozitívan reagáltam rá, de nem akarom azért még jobban kiröhögtetni magam.
2021. nov. 3. 11:57
 64/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok okoskodni, de szerintem az egy egyértelmű jel, hogy 10 éve nem próbálkozik be nálad. Még az ilyen tutyimutyi férfiak is bepróbálkoznak, csak máshogy. Elvileg azt mondod, hogy te már adtál jelet, mivel erre sem reagált, így szerintem egyértelmű. Mivel a munkáltatód, vagy hasonló így az is lehet, hogy szimplán csak az kedvesen flörtölős típus vagy hasonló. Egy férfi, ha akar egy nőt, azt a nő minden esetben tudja és elég annak a férfinak egy ráutaló mondat is ahhoz, hogy egy szinttel megemelje a flörtölést. Elmondanád mik azok a jelek, amikből azt gondolod, hogy szeretne tőled bármit is?
2021. nov. 6. 23:06
 65/115 A kérdező kommentje:
64! Nem, félreérted, én sose adtam jelet. Én fogadtam és szerintem pozitívan reagáltam rá. Magamtól nem léptem felé, nem is mernék. Ha írsz privátban, ott szívesen leírom a "jeleket".
2021. nov. 6. 23:10
 66/115 anonim ***** válasza:
100%

34-es ezek alapján csak szerelmi búfelejtőnek használ két csaj között akivel meg összejön. Legyél határozott és hajtsd el. Valoszinuleg akkor meg cuppanni fog.

De én ilyennel szóba se állnék mert az ilyen típus csak kihasználja a harmadik nőt lelki jóközérzet tuningnak két nő között.

Egyszer-kétszer míg naív az ember nem veszi észre de utána már észre fogod venni mas ilyen tipusu pasiknál, pláne ha kihasznált az illető és itt kihasznál mert nyilvan tudja hogy bejon neked de mégis téged használ szellemi búfelejtőnek. Vagy ha nem tudja és keres akkor adj neki konkrét jelet.

2021. nov. 7. 06:40
 67/115 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert túl fiatal volt hozzám képest, ezáltal nagyon gyerekes is volt. Meg folyamatosan hisztizett, kizárólagos döntési jogot akart mindenben is. Meg túl messze is lakott.
2021. nov. 7. 10:14
 68/115 anonim ***** válasza:
100%

#67 "kizárólagos döntési jogot akart mindenben"

Ilyen nincs is! Így nem is lehet élni, max. ha tök egyedül él, akkor van kizárólagos döntési joga, de még akkor is igazodnia kell a társadalmi normákhoz!

Nem csodálom, hogy nem jöttetek össze!

2021. nov. 7. 10:20
 69/115 A kérdező kommentje:
#66! Lehet, hogy igazad van, de pont az volt a bajom, hogy nem tudom, adtam-e konkrét jelet. Ami szerintem konkrét, az mások szerint nem🤷Fogalmam sincs, hogy tudta-e.
2021. nov. 7. 10:25
 70/115 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, ezt nagyon túlromantizálod. Ha akarna valamit, lépne és nem más barátnői lennének 10 éve. Így csak eltelik az életed, csorgatod a nyálad egy olyanra aki párévente egotuningból meg szórakozásból kicsit eljátszogat veled. Lovagolsz itt a "jeleken" mint valami éretlen tinilány.

Szedd össze magad, szakadj le erről a férfiról és keress egy olyat, aki korban, kürsőre, stb hozzád illik.

2021. nov. 13. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!