Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre mit lehet mondani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mit lehet mondani?

Figyelt kérdés

Barátnőm barátnőjéről mesélt mennyire ki van, fáradt mivel hétvégén főiskola miatt sok utazas, hétköznapon munka, meg tanulni kellene. De még egyéb programok is vannak, amellett hogy ott a férje is, aki nem támogatja annyira semmiben, sőt még ő is "ad" plusz teendőket.

Ezt a fáradságot és kimerültséget megértem és igazat adok a csajnak.

A gond az hogy nálunk barátnőm is hasonló módon panaszkodik és állandóan fáradt stb, de a fenti teendők közül 90%a nincs mint teendő barátnőmnek. Sőt..

A csajszival egy helyen dolgoznak.

ma 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Ja gondolom nem akartad megbántani, hogy anyám, te a reggelikészítéstől kifekszel. Megértem.

Nem mondanék rá semmit.

ma 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az a szint, amikor azt mondja elfáradt. Valaki reggeltől estig nincs otthon, más meg sokkal kevesebbtől elfárad. Lehetnek egészségügyi gondok, de például én annyira introvertált vagyok, hogy X óra munka után már az emberekbe fáradok bele nagyon és rohannék haza.
ma 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Örüljön hogy legalább gyereke nincs. Akkor aztán minden a nyakában lenne végképp plusz a tetejébe egy pasi aki rugdossa mosogatni.
ma 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 nem kell licitálni, kinek a sz*rabb. Én például gyerek előtt ezerszer fáradtabb voltam, mert nem volt ami motiváljon.
ma 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Miért ne lehetne ugyanolyan fáradt, mint a kollégája, kedves bótos gyerek?

Ugyanott dolgoznak, ugyanannyit, ugyanúgy. Lehet, hogy a csajod nem utazik annyit, bár azt nem értem, hogy mi olyan fárasztó abban, hogy ül valaki a vonaton. Viszont munka mellett tanulja a műkörmözést, plusz vannak vendégei is.

Ráadásul ott vagy neki te, aki azt se tudja kitalálni, ki mindennel tudja cseszegetni egész héten, egész nap.

Ráadásul még mindig súlyos depressziós, ugyanis nem bírja lelkileg ezt a konstans fhostengert, amit mindketten kapcsolatnak csúfoltok.

Abban egyetértek, hogy nem kell sajnálni. Ő kereste magának, neki is kéne kilépnie. De még nem szenved eléggé. Ahogy még te se.

ma 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Rég el van b.ccva egy kapcsolat ahol a(z elvileg) párját, társát csak plusz "teendőnek" tekinti valaki.
ma 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!