Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a vőlegényemnek nemhogy megtakarítása nincs, adóssága van. Hogyan tovább?
Külön kasszán vagyunk. Én jobban keresek, de mindketten bőven átlag feletti jövedelemmel rendelkezünk. Úgy másfél éve kezdődött, hogy mikor mondtam neki, hogy hozzon mosószert vagy wc papírt, azt mondta, most nincs pénze. Kérdeztem, hogy hogyan lehet, hogy ilyen olcsó dolgokra nincs pénze, mire azt felelte mindig, hogy van, de most gyűjt, hogy x millió megtakarítása legyen.
Aztán a minap egy közös kiadás kapcsán közölte, hogy neki nincs pénze, így nekem kell fizetnem az ő részét is. Ekkor vallotta be, hogy tartozik egy barátjának.
Megkérdeztem, mégis mire ment el a pénze. Nem tudta megmondani. Olyanokat mond, hogy kajára, meg drága biciklit is vett magának, de annyi pénzt, amennyit keres nem lehet elkajálni, de még a bicikli sem kellene, hogy földhöz vágja. Nincs káros szenvedélye, nem jár más nőkhöz, ezt biztosan tudom. Itt a pénzügyi kultúrával van baj.
Többször vett magának dolgokat hitelre, mert szerinte milyen jó, hogy nem egyben kell kifizetni valamit, amitől a falra tudok mászni, de úgy gondoltam, az ő pénze, és amíg van neki félretéve, én nem szólok bele ilyenekbe.
Most azonban szétvet az ideg, hogy 10 évvel fiatalabb, szegény családból származó nő létemre nekem kell kisegítenem komolyabb összeggel a jól kereső, gazdag családból érkező vőlegényemet. Nem tudom, hogyan tovább. Ha legalább őszinte lenne, vagy azt mondaná, ez és ez a terve, hogy x idő alatt ennyi pénzt összerakjon, de semmi ilyesmi. Azt mondta, majd többet dolgozik, de eddig még nem nagyon erőltette meg magát.
Közben hetente elmondja, hogy milyen jó lenne már egy gyerek... kérdem én, mire? Hogy egyedül tartsam el? Ma ezt is felvetettem neki, de konkrétan nem válaszolt rá semmit.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Hogyan segíthetnék neki, ha normálisan megbeszélni sem hajlandó ezt velem?
Abbol a sminkpalettabol pedig mar nem lesz semmi
Jo hogy meg van magaval azert elegedve
Oszinten sajnalom
Most komolyan megkérdezte, mit kérsz, te elmondtad és ez így annyiban is maradt?
Vagy megmondtad a paletta nevét, fajtáját, esetleg megjegyezte és lehet már megrendelte, vagy tényleg nem tud semmi konkrétat, és ennyi volt?
Nem tudja, pontosan milyet kérek, annyit mondtam, hogy kinéztem egy palettát és akkor azt szeretném. Erre mondta, hogy jó, rendben. Ennek két napja. A szülinapom meg három napja volt, szóval már a kérdéssel elkésett, mert a szülinapom után egy nappal kérdezte meg, hogy mit kérek.
Vicc ez az ember már én is ezt mondom. És igen, 41, ott ujjongott, hogy de jó, hogy eltalálta, hogy melyik ízt szeretem, meg milyen jó nézni, ahogy eszem stb. Nem is értem egyébként, mert tavaly kaptam tőle egy elég drága táskát, voltunk étteremben, kaptam tortát, virágot.
Kapott fizetést is azóta, szóval tényleg nem értem...
Megkérdezhette azért is, mert jófej akart lenni, és reménykedett, hogy valami olcsót mondasz, vagy mondjuk azt, hogy "semmit szivem, örülök, hogy itt vagy velem!"
Te ismered a párodat, szerintem ha korábban kaptál drága cuccot, akkor nem sunyul és nem bunkó, csak bamba. Jót akar, csak rosszul. Jó neked ez a kapcsolat, hogy te viseled a nadrágot?
Nem teljesen értem, 49, ha valaki jó fej akar lenni, akkor ne kérdezze meg, ha nincs rá pénze, mert az még mindig tisztább, mint megkérdezni, rábólintani, aztán leszarni. Nem mondtam olyan hú de drága dolgot egyébként, nyilván tudom, hogy most nincs pénze, meg amúgy sem szoktam.
Egyébként nem akarok játszmákat, de nem szóltam neki, hogy ez bánt. Kíváncsi vagyok, hogy most mire vár: vett valamit vagy tényleg teljesen elfelejtette.
Vagy szólnom kéne neki most? Nem tudom már, mert ha most szólok és vesz valamit, annak sem tudnék már örülni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!