Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek többet akar tőlem a vőlegényem legjobb barátja?
4 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, ebből már nyár óta jegyesként, mindketten 28 évesek vagyunk.
Az utóbbi időben (már lassan egy éve), nagyon sok időt tölt velünk a vőlegényem egyik legjobb barátja, szinte nincs olyan hét, amikor nem jön át hozzánk (van, hogy heti többször is). Azóta lett ez a találkozás ilyen gyakori, mióta volt egy három napos hétvége, amit együtt töltöttünk hárman, és itt lettem vele igazán jóban, rájöttünk, hogy borzasztóan sok mindenben hasonlítunk, befejezzük egymás mondatait, ugyanolyan a humorunk, szóval tényleg nagyon jól érezzük magunkat együtt. Korábban csak nélkülem találkoztak, átlagosan 1-2 havonta.
Lehet, hogy csak én gondolom túl a helyzetet, de úgy érzem, hogy miattam jön ilyen sokszor. Ha nálunk van, szinte csak velem foglalkozik, le se veszi rólam a szemét, bármit mond, az én reakcióimat várja. Nemrég ajándékot is hozott nekem, amit korábban említettem, hogy mennyire vágyom rá, egy másik alkalommal pedig kettesben töltöttünk egy napot (nem ment el tőlünk, mikor a vőlegényem elindult más programra, hanem velem maradt).
Teljesen össze vagyok zavarodva, én nagyon szeretem őt, mint barát, de félek, hogy ez így átlép egy határt, és valaki rosszul fog kijönni belőle. Mit gondoltok, érdemes ezzel foglalkoznom, vagy tegyek úgy, mintha semmi nem változott volna?
Nem akarom, hogy a barátságuk tönkre menjen, sokat jelentenek egymásnak, így talán nem éri meg szóba hoznom az egészet. Mit kéne tennem?
"Nemrég ajándékot is hozott nekem":
Tehát nyomul.
Befejezzük egymás mondatait
Az az érzésem hogy mindketten átléptétek a határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!