Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem felbontotta az eljegyzést, ennek már 3 hónapja, most új barátnője van. Nem tudom elfogadni, minden nap rá gondolok. Mit tegyek? Nekem is van barátom,3 hete, akit még nem szeretek, s úgy érzem, az exem életem szerelme.
Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 13:22
1/5 anonim válasza:
Ne hülyítsd a barátodat! Ha még azt érzed, hogy az exed életed szerelme, akkor ne kezdj bele újabb kapcsolatba!
2/5 anonim válasza:
Addig nem kezdünk új kapcsolatba, míg a másikat le nem zártuk végérvényesen. Kutyaharapást szőrével? Tisztességtelen a partnereddel szemben.
3/5 anonim válasza:
akkor valószínűleg az új lány miatt dobott téged. Kár rá pazarolni az idődet, fiatalságodat. Sajnos el kell fogadni, hogy nem téged szeret! Lehet, hogy korai volt még párkapcsolatot létesítened.
4/5 anonim válasza:
1. Valószínűleg azért bontotta fel, mert már akkor megvolt a csaj.
2. Én is így jártam csak férfiként, tizen év után eljegyzés, és aztán félrekúrt sajnos egy vénemberrel.
3. Én is azt hittem, hogy soha nem fogom tudni elengedni, de a szakításnak vannak fázisai. Amint eljutsz a düh fázisába, hamar el fogod tudni engedni. Nekem is sikerült.
4. Sajnos én is azt csináltam, hogy csajoztam miközben még nem voltam túl, azokból a kapcsolatokból nem is lett semmi.
Hajrá, ne add fel, vár Téged egy sokkal de sokkal jobb férfi a világban, akivel azt fogod érezni, hogy kár volt az exedre időt pazarolni :)
Sok erőt és kitartást kívánok Neked!
5/5 anonim válasza:
Te csak menekülsz az új partnerbe, de neki már valószínűleg akkor is megvolt a mostani. Így gondolj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!