Hogyan lehet egy eljegyzést "rendesen" bejelenteni?
Igy van, az eljegyzest nem kell tulspilazni. A skype meg hiaba bena szerinted, sok opciotok nincs, ugyhogy vszinu ez marad :)
Az eskuvot en Mo-n tartanam, de csak egy polgari szukkoru formaban, ahol csak a legkozelebbi ismeroseid vannak jelen. Aztan az o hazajaban is tartanek egy kis osszejovetelt, mondjuk egy vacsorat.
Az eljegyzés az nektek fontos, nem a családodnak. Az eljegyzést nem kell nagydobra verni. Ha találkoztok a szülőkkel, megmondjátok, hogy eljegyeztétek egymást. Ennyi.
A szülőknek meg nem kell feltétlenül ismerniük egymást, hiszen jó esetben csak a lagziban fognak találkozni. Nem szokás a szülők barátsága.
Én is próbáltam erőltetni, hogy már pedig az én szüleim és a párom szülei ismerjék meg egymást, barátkozzanak.
Aztán kiderült,hogy ők ezt nem nagyon akarják, teljesen eltérő személyiségűek, nem kellett erőltetni a dolgot.
Szerintem az sem gáz, ha az esküvőn találkoznak először.
De az esküvő is rajtatok múlik. Szerintem anyagilag talán úgy a legjobb, ha mindkét országban megtartjátok szűk körben.
Ha nem, hanem az egyik családnak át kell repülni a másik országba, azt nektek illene állni , vagy legalább a szállást az esküvő előtt és után.
Szóval lehet olcsóbb, ha inkább csak ti utaztok és mindkét országban megtartjátok.
"jó esetben csak a lagziban fognak találkozni. Nem szokás a szülők barátsága."
Hol?
Én azt hittem, csak amcsi filmekben, de újabban itt Magyarországon sem:(
Nálunk konkrétan a lányomék nem akarják, hogy találkozzon a két szülőpár. Majd az esküvőn. Nekem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!