Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt kezdte el terjeszteni a vőlegényem exe, hogy anno miattam mentek szét, mikor nem igaz, párom azóta teljesen kivan, mit tehetnék?
A vőlegényem és az exe még egy jó 9 éve házasodtak volna össze, csak az ex 1 héttel az esküvő előtt kidobta a páromat. Nem tudjuk mi volt rá az oka, utána 2 évvel később még összejöttek, de megint szakítottak, mert hepciáskodott, féltékenykedett össze-vissza az ex. Ezután ismerkedtem meg a párommal, akiről kiderült, hogy az egyik szomszédos faluból származik, ugyanúgy, mint az exe(most mindketten Pesten lakunk, itt is találkoztunk). Nem ismertük korábban egymást, de kiderült, hogy vannak közös ismerőseink, barátaink és nekik azt hazudta az ex, hogy miattam mentek szét, közéjük furakodtam, plusz az egész falu azt hiszi, hogy megcsalta a párom és ezért mindketten (de főleg párom) közellenségek lettünk vidéken. Párom rokonai is ellenünk vannak, nem hisznek nekünk, mert azt hiszik párom csak magát próbálja menteni, míg én meg csak egy buta liba vagyok és nyílván a pénze kell (nem igaz). Az még nem is igazán zavarna, ha utálna a falujuk (amúgy sincs jókapcsolat a két település között), csak az zavar, hogy a vőlegényem rokonai (akik közel álltak hozzá), annyira ellenünk vannak, hogy kijelentették nem kívánnak részt venni az esküvőn és ez a páromnak nagyon rosszul esik. Leendő anyósommal és apósommal is beszéltünk, hogy valahogy próbálják megértetni a néppel, hogy ez nem így volt, ahogy az ex beállítja, még nekik se hisznek, pedig eléggé megbecsült emberek a falujukban.
Nem tudok már mit tenni, próbálom a páromat vígasztalni, beszélni az emberekkel, de hiába.
Júliusban lenne az esküvő, de az ex eléggé felkavarta a viszonyokat.
*anno a helyi foci csapat
+Még az én utálatomat megértem, mert nálam elég indok az, hogy a szomszédos faluból származom
Már megbocsáss, de nekem nagyon kamuszagú az egész.
Azért szívesen meghallgatnám az exet is.
Én nem hiszem, hogy ez a házasság jó ötlet, de ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!