Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Na mivan rosszindulatú bagázs? És ha még azt is írtam volna, hogy nem árt, ha tud főzni is a hölgy, akivel együtt vagyok? Mert jobb szeretek otthon megfőzött ételt megenni, mint minden nap vendéglátó helyről hozni. A minőség más. Érdekes, hogy eddig aranyásók tömkelege szövegelt itt az oldalon, most meg épp ellenkezőleg már az sem jó, ha egy férfi nyújtani szeretne valamit a nőnek. Most őszintén emberek! Nem szégyenlitek magatokat? betámadtok egy kérdés miatt, jöttök itt a társas lény fogalmával, miközben nem is tudjátok, hogy az mit jelent.
Ti hogy éreznétek magatokat, ha szeretnétek párkapcsolatot, egy társat, akivel jól elvagytok, de nem hozza meg az élet?
Pl nem a gyakorin sírnám teli a párnám, hanem kimennék az utcára és ismerkednék. Ja...hogy az nem megy?? Akkor sorry... Most akkor ki a gonosz és hisztis?! Gondolkozzál már, ember! Tenni is kell érte és nem csak a p..cit meg a kaját az asztalra. Sokan leírták a véleményüket, de azok persze mind gonoszak/szemetek/aranyásók.
Akkor...kinek a készülékében van a hiba?
Kimennél az utcára és ismerkednél? Akkor majd szóljál, ha sikerült. :)
Ezt a nők sem hiszik el, hogy ismeretlenbe fel lehet szedni őket. Ehhez kell manapság egy közvetítő közeg, ami nem biztos, hogy megvan, ha nincs olyan társaságod, ahol olyan nő van, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak.
Miért lennék lúzer?
Mindenkinek más a szép, jaja:)
De a szép nő az szép nő. Van melle és feneke.
Azért mert nyújtani szeretnék egy nőnek.
Eddig aranyásók voltatok, most ti lettetek az erkölcs bajnoka, akik semmire nem jók? Még arra sem? Hmm? :)
Nem vagyok mama hoteles:). Te az vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!