Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)

Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.

2021. jún. 25. 13:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/187 A kérdező kommentje:
Persze, hogy eltudnám. Miért ne tudnám? Minek nézel engem?
2021. jún. 25. 20:10
 72/187 A kérdező kommentje:

Na mivan rosszindulatú bagázs? És ha még azt is írtam volna, hogy nem árt, ha tud főzni is a hölgy, akivel együtt vagyok? Mert jobb szeretek otthon megfőzött ételt megenni, mint minden nap vendéglátó helyről hozni. A minőség más. Érdekes, hogy eddig aranyásók tömkelege szövegelt itt az oldalon, most meg épp ellenkezőleg már az sem jó, ha egy férfi nyújtani szeretne valamit a nőnek. Most őszintén emberek! Nem szégyenlitek magatokat? betámadtok egy kérdés miatt, jöttök itt a társas lény fogalmával, miközben nem is tudjátok, hogy az mit jelent.

Ti hogy éreznétek magatokat, ha szeretnétek párkapcsolatot, egy társat, akivel jól elvagytok, de nem hozza meg az élet?

2021. jún. 25. 22:06
 73/187 anonim ***** válasza:
100%

Pl nem a gyakorin sírnám teli a párnám, hanem kimennék az utcára és ismerkednék. Ja...hogy az nem megy?? Akkor sorry... Most akkor ki a gonosz és hisztis?! Gondolkozzál már, ember! Tenni is kell érte és nem csak a p..cit meg a kaját az asztalra. Sokan leírták a véleményüket, de azok persze mind gonoszak/szemetek/aranyásók.

Akkor...kinek a készülékében van a hiba?

2021. jún. 25. 22:19
 74/187 A kérdező kommentje:

Kimennél az utcára és ismerkednél? Akkor majd szóljál, ha sikerült. :)

Ezt a nők sem hiszik el, hogy ismeretlenbe fel lehet szedni őket. Ehhez kell manapság egy közvetítő közeg, ami nem biztos, hogy megvan, ha nincs olyan társaságod, ahol olyan nő van, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak.

2021. jún. 25. 22:23
 75/187 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező... Menj el pszichológushoz. A nőknek (nem tinilányokról beszélek!) kva kevés, hogy van hol álomra hajtsák a fejüket. Természetesen gondolom a mamahotel a te palotád! :) Te nem társat szeretnél, te egy számodra ízléses tartályt keresel amibe kedved szerint bele ürítheted a... Na hagyjuk, nem akarok vulgáris lenni! A nőkhöz fel kell nőni!!! Talán némelyik 17-18 évesnek elég, hogy van kocsid meg pénzed. Nevetséges és sértő megnyilvánulásaid vannak...Sajnálom azt, akinek dolga lehetett veled, mérgező személyiségnek tűnsz.
2021. jún. 25. 22:55
 76/187 A kérdező kommentje:
Menj el kérlek te pszichológushoz. Manapság valamit -valamiért. Nehogy most kezd el adni a szentet. Ha valóban nem a kocsi meg a pénz érdekli a nőket, akkor vajon a lélek? Akkor miért van ilyen sok szép nő egyedül és miért van ilyen sok férfi egyedül? A sok egyedülálló ember hogyhogy nem talál egymásra? Szállj már le rólam légyszíves. Boldog akarok lenni és a magadfajta akadályoz ebben, magadféle felfogással. Se ingyen, se pénzért nem kapható sok nő, tudom, ők pszichés problémát személyiségében megjelenítő személyek, férfigyűlölők.
2021. jún. 25. 23:01
 77/187 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem szeretne mamahotelben lakni és dugni azért hogy legyen hol aludnia :D hahó 2021 van! MI ez a "sok szép nő" duma? Mindenkinek más a szép! A "szép nők" ponthogy nem fognak ilyen lúzerrel összeállni mint te :D :D
2021. jún. 25. 23:04
 78/187 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha nem akarnak lefeküdni veled, mert nem jössz be nekik, és inkább várnak egy olyanra, aki bejön nekik, akkor már csakis férfigyűlölők lehetnek?
2021. jún. 25. 23:08
 79/187 A kérdező kommentje:

Miért lennék lúzer?

Mindenkinek más a szép, jaja:)

De a szép nő az szép nő. Van melle és feneke.

Azért mert nyújtani szeretnék egy nőnek.

Eddig aranyásók voltatok, most ti lettetek az erkölcs bajnoka, akik semmire nem jók? Még arra sem? Hmm? :)

Nem vagyok mama hoteles:). Te az vagy?

2021. jún. 25. 23:08
 80/187 anonim ***** válasza:
100%
Én pl megteremtettem a saját egzisztenciámat, nőként,önerőből, Magyarországon, sikeres vállalkozóként...de biztos vannak aranyásók. Na őket keresd! :) Mindenről árulkodik a "van melle és feneke" megnyilvánulás. :) 79 voltam ,sok sikert a g.ciputtony kereséshez és találáshoz :D :D :D
2021. jún. 25. 23:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!