Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Elvonatkoztatva az útszéli stílusodtól, csak tájékoztatásképpen: 30 és 50 közötti nők, akár olyanok is, akiknek van melle és feneke meg szép arca, ha tanultak, iskolázottak, sokszor lényegesen többet keresnek munkával, mint 150-200 000 forintokat. Egy náluk kevesebbet kereső férfi nyakán "élősködni" aligha vonzó alternatíva. Aki pedig elkeserítő élethelyzetben, anyagi források nélkül rákényszerül, hogy szorongatott helyzetében belemenjen egy ilyen ajánlatba, csak a túlélésre játszik, és nagy eséllyel a menekülési útvonalat fogja keresni, amint lehetősége nyílik rá.
Tudom, hogy hihetetlen számodra, de az emberek jelentős része az olyan kapcsolatokat preferálja, amelyben egyenrangú partner lehet. És még ha bolondnak tartasz is, én csak olyan férfit tekintek potenciális partnernek, akinek intellektuálisan is partner vagyok, nem csak az érdekli, hogy milyen csöcsös-faros vagyok, hanem a tanulmányaim, a munkám is. Persze ha már itt tartunk, habár egyértelműen nem vagyok aranyásó, szerencsés lenne, ha nekem sem kellene egy aranyásó férfit eltartanom, pont azért, hogy egyenrangú felek lehessünk a kapcsolatban. És ahogy láthattad az eddigi válaszokból, sokan gondolkodnak hasonlóképp.
#100-ra
95 vagyok. Ennyi pénzért az ágyból nem kelnék ki, se euróban, se otthon. És itt még csak a tisztességes munkáról beszélünk. Egy ilyen aljas, mocskos szájú, ember alatti létformát meg végképp nem szolgálnék ennyiért.
102:? Ennyi pénzért nem kelnél ki? Hát ki kelnél te kevesebbért is kis pofám.
Csak várd ki. Kerülhetsz még olyan anyagi helyzetbe, hogy a keveset is meg kellene becsülnöd.
103: Mi a túlélés abban, hogy félreteheti a fizetését és mellette élhet egy szép házban, ahol jó a szex és a jó a partner?
Rengeteg jó testű nő van, akinek van melle és feneke, aki a tanulmányait annyira vitte, hogy 150-200 ezer forint között keres hivatali munkaidőben.
Elkeserítő helyzet ez? Márpedig ez a többség!
#104 Ja igen ez a segges-melles szöveg állandóan 🐵 Hány éves lehet? És ő osztja az észt 😂
Kedves melles-fenekes, jó szex és jó partner? Igen, kell, de azt nem nálad találják meg.
Nem, nem kelnék ki ennyiért. Ember, 2003-ban volt 120 nettóm egy jogi irodában, mielőtt külföldre költöztem 😂 Amit ajánlasz az pont olyan mélyszegénységből jövő lánynak elég akit az előző oldalon írtak. Bár ha van esze és szép akkor neki se. Ráadásul neked talán összesen van ennyi pénzed, ez nem a felesleg amit odaadnál a nőnek. A kertes ház meg anyuci házában a gyerekszobád 😒
Nem így van ez. És nem csak te vagy a földön.
És neked meg a többi nőnek miért nem elég?
Ember, keress amennyit akarsz, ennek meg örülj mint egy plusznak.
Lehet ám ilyet tenni ingyen is.
Gondolom amekkora aranyásók vagytok, már az sem jöhet szóba.
Itt beképzelt , valóságtól elrugaszkodott virtuális harcosok vannak az oldalon.
Várj ez nem áll össze. Aranyásók vagyunk mert visszautasítjuk a pénzedet (veled együtt)? Nem pont az az aranyásó aki a pénzre megy? Dombon ülő vadászkutya legyek ha értem 😒
"Milyet" lehet tenni ingyen? Káritász odadobni neked magunkat? Ha nem kellesz mert taszító vagy? Minek képzeled te a nőket? Ki kell elégíteniük a rászorulót??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!