Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)

Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.

2021. jún. 25. 13:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/187 anonim ***** válasza:
100%
Ha már aranyásókban gondolkodsz, mit tudsz ajánlani? Hol az a családi ház, mekkora és milyen, milyen és mennyi idős az az autó, mennyit költhet a leendő párod élemiszerre, mennyit egyéb költségekre? Elég lenne egy aranyásónak vagy csak egy egzisztenciálisan elkeserítő helyzetben lévő, kétségbeesett nő fontolná meg?
2021. jún. 25. 23:33
 92/187 anonim ***** válasza:
100%
,,A szerelmet meg hagyjuk, mert azt szép nőtöl csak úgy megkapni alapból nem lehet." - a szerelmet nem "kapjuk" csak úgy, az kialakul a megfelelő kémia és összhang, összetartozás által. El vagy tévedve. Látszik nem voltál még szerelmes. Vagy ha igen, reménytelenül.
2021. jún. 25. 23:34
 93/187 A kérdező kommentje:

90: Figyelj csak! Az életben nincs garantálva a szex és a szerelem sem.

Nem mindenki találta meg a boldogságát.

Nem most kell elkezdeni mártírkodni, akkor kellett volna gondolkodni, amikor az anyagi külsőségek miatt elkezdtek a nők válogatni a férfiak között.

91: Teljesen mindegy neked, hogy miben gondolkodom.

Az igényeknek is van egy határa. Mint minden másnak az életben.

Mi közöd van neked ahhoz, hogy én mit tudok nyújtani?

Miért nem foglalod le magad mással?

Majd én ezt megbeszélem azzal, akivel együtt vagyok.

92: Ha valaki nem volt még szerelmes, az probléma. Nem a te szavaiddal fog megoldódni.

2021. jún. 26. 08:52
 94/187 A kérdező kommentje:

Nagyon sok itt a buta ember. Ugyanazon személyek írnak minden kérdés alá.

Magyarországon 150-200 ezer forintért is megdolgoznak az emberek.

Nehogy már ne legyen jó egy nőnek, ha ezt megspórolhatja.

Teóriákat meg felesleges gyártani, ha egy nő normális, akkor az társas lény és tud kedvességet, odaadást adni a partnerének. Egy bebútorozott házba meg felhajtás nélkül be lehet költözni, mert csak a ruhákat kell hozni, ha valami nem lenne jó, nem alcatraz, el is lehet menni, de miért menne, ha jól érzi magát.

AMit itt leadtatok nekem oldalanként az csak hiszti.

Eddig ráugrottak az oldalra az aranyásók, most meg jöttök azzal, hogy már ez sem jó. Az igényeitek a csillagokban vannak ti nektek nőknek, az a baj.

2021. jún. 27. 09:24
 95/187 anonim ***** válasza:
100%

Hú te, ez vagy tényleg csak valami agyzsibbasztó trollkodás és jókat röhögsz hogy kiakasztasz mindenkit azzal hogy bolondnak tetteted magad, vagy tényleg bolond vagy.

Soha nem ugrottak ezen az oldalon aranyásók az ilyen felajánlásokra, nem tudom miről beszélsz. (Pláne hogy az összes ilyen mellveregetős "lányok beköltöznétek a villámba és eltarthatnálak titeket?" kérdés mind kamu.)

Na de játsszunk el a gondolattal hogy igaz. Keress 150-200 ezreket kereső nőket a környezetedben és próbálkozz velük. Miért itt cirkuszolsz? Mint látod senkit nem érdekel ez a nevetséges ajánlat. Ami engem illet, nagyon régóta nem Mo-n élek, nekem visszalépés lenne ha elmennék egy magyar falusi kádárkockába cselédnek (bocs, szerető-gondoskodó nőiességemet megélni 😅) egy elmeháborodott mellé (ez már amúgy is csak hab lenne a tortán, mert normális pasihoz se mennék vidékre cselédnek). Ugyanez lenne a helyzet ha Mo-n élnék, akkor is ugyanúgy lecsúszás lenne ha elmennék falusi cselédnek, budapesti voltam és nem ez a fajta női sors volt a minta amit a családomból hoztam és a környezetemben láttam.

2021. jún. 27. 09:48
 96/187 anonim ***** válasza:
100%

"Nehogy már ne legyen jó egy nőnek, ha ezt megspórolhatja."

Ha jó nekik, biztos sorban állnak előtted nem? Elvégre ami jó, azt elkapkodják. Akkor nem értem a kérdésed.

"Teóriákat meg felesleges gyártani, ha egy nő normális, akkor az társas lény és tud kedvességet, odaadást adni a partnerének."

Igazabol,egyreszt akkor is lehet normális egy nő, ha nem vágyik társra. Másrészt, minden ember képes "kedvességet, odaadást adni", ha olyan partnerrel van, akit szeret. Csak ehhez olyan partner kell.

"Egy bebútorozott házba meg felhajtás nélkül be lehet költözni, mert csak a ruhákat kell hozni, ha valami nem lenne jó, nem alcatraz, el is lehet menni, de miért menne, ha jól érzi magát."

Oké, de továbbra se érted, hogy egy olyan nőnek, akinek ez az utolsó szalmaszál és annyira nincstelen, hogy a csupasz feneke és a ruhái vannak mindössze, az akkor sem fog kilépni, ha itt szenved és muszájból szexel veled, mert legalább a létbiztonság adott. Tehát, az, hogy téged kiszolgál, a túlélése záloga. Biztos találkoztál már a Maslow piramissal. Kaja, lakhatás a legalja. Egy olyan nőnek, akinek menekülnie kell, valóban jó opció leszel, csak közben ő maga megy tönkre, de a túlélési ösztöne akkor is erősebb lesz. Persze elmehet.... Mondd már el hova menne a nyomorult? Persze előbb-utóbb megy is majd (erről írtunk korábban) évek alatt félre tesz annyit, hogy mehessen, te meg eltarthatsz valaki mást a 150 ezres fizudból, mert, ha kicsit kilépünk az aktuális álomvilágból és a tényeket nézzük, annyi pénzed van.

"AMit itt leadtatok nekem oldalanként az csak hiszti."

Nem, csak annyira tanulatlan és nehéz felfogású vagy, hogy képtelen vagy ész érvekre reagálni és normális érveléssel megvédeni az álláspontod, még egy ilyen elméleti helyzet megbízatása során is.

"Eddig ráugrottak az oldalra az aranyásók, most meg jöttök azzal, hogy már ez sem jó."

Eddig is egyedül te tartottad a kommentelőket aranyásónak. Ha visszaolvasnád azt a pár száz kérdést, amit eddig kiírtál és némi önkritikát képes lennél alkalmazni, látnád, hogy soha, senki nem írta le azt, hogy ő olyan párt keres, akihez ingyen beköltözhet és eltartja.

Olyan férfit keres a többség, akinek az önfenntartás sikerül egyedül, egy normális életszínvonalon. És akivel hasonló intellektuális és szociális képességekkel bírnak. Ilyen pl a logikaiérzék, a konfliktus kezelés, vita, vagy a sima kommunikáció, ahol a másik, a jelentésének megfelelően használja a szavakat. Kb ennyi.

2021. jún. 27. 10:28
 97/187 anonim ***** válasza:
100%

Én nem. Engem sosem érdekelt a családi házas élet, engem nem köt le a kertészkedés pl., nem akarnék kertet kezelni. Én jól elvagyok a panelben.

Nekem a fővároshoz való közelség nemcsak a munkám miatt fontos, hanem a szórakozás, kulturálódás, vásárlás miatt is. Én örülök, hogy itt, belvároshoz viszonylag közel, jó tömegközlekedéssel kocsi nélkül is oda tudok elmenni, ahova akarok, és minden megközelíthető távra van, még a reptér is. Ezt nem akarnám feladni, akármennyi pénzt tolna be bárki a popóm alá. Én nem lennék kisvárosban, falun, tanyán boldog, unnám magam. 31N

2021. jún. 27. 11:18
 98/187 A kérdező kommentje:

Ami nekem van, abban nem kell kertet nevelni, maximum füvet vágni, amit én megteszek.

Felsők:

Én olyan szép nőt még nem láttam, aki alapként ne a házat és a kocsit keresné. Korábbi munkatársaim, akiknek volt mellük, fenekük, jó nőnek mondhatók, oda tették be a lábukat, ahol a férfinek háza van és autója.

Felesleges reagálnom minden butaságra.

96: Neked csak az arcod nagy ás mindenhol mutogatod az írásodat.

Csak azt felejted el, hogy mi a valóság.

Pontosan arról van szó, hogy az aranyásóknak ez is kevés.

Azért tartunk itt. Hadd ne vezessem le a matekot hogy miért.

De hogy ez kevés, ez is csak azt mutatja, hogy lenézik a férfiakat.

Most jön itt egy -két bolond veled együtt azzal, hogy intellektualitás, meg stb, aztán érdekes módon szép nője csak is annak a férfinak van még mindig , aki teli van tényleg lóvéval.

2021. jún. 27. 11:32
 99/187 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, vissza olvasgattam a válaszaidat. te mindenkivel személyeskedő hangnemet engedsz meg magadnak...és nem kérdésre válaszolsz, terelés az megy.
2021. jún. 27. 11:57
 100/187 A kérdező kommentje:

96:

Milyen túlélésről beszélsz te szerencsétlen?

Én nem állat , hanem ember vagyok.

Ha meg sem próbálja egy nő, akkor nem is tudhatja, hogy érezné magát velem.

Egy rosszindulatú, kötöszködő féreg vagy.

Ha kilépsz az álomvilágból, akkor meglátod , hogy 150-200 ezreket keresnek munkával !!!!! azok a nők, akiknek van melle és feneke meg szép arcuk 30 és 50 között. Hát akkor miért ne lenne jó az, ha ezt félretehetik havonta?

Ja hogy aranyból van a puncika és azt úgy számolják, sőt nagyobbra számolják mint egy prostituált óránként? Jaaa! Hogy erről van szó, erről megy a matek ugye te kis aljas? Na az már más. Ha tartogatja magát a nő egy milliomosnak, tudva, hogy igaz filléreket keres, de jól néz ki, akkor ez végeláthatatlan dolog lesz. Minden férfi disznó, mindenben a kihasználást látja egy nő ahelyett, hogy társas lényként adná magát és élvezné az együttlétet, így ez nagyon nehéz lesz.

2021. jún. 27. 12:44
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!