Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)

Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.

2021. jún. 25. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/187 anonim ***** válasza:
100%
Nem tértél ki rá, de mivel a párkapcsolat kategóriában írtad ki a kérdést, feltételezem, hogy a megszólított nőknek valamit tenniük is kellene a fentiekért cserébe. Légy szíves, fejtsd ki ezt is.
2021. jún. 25. 13:11
 2/187 anonim ***** válasza:
78%
Ha max 10 perc alatt elérhető a város
2021. jún. 25. 13:12
 3/187 anonim ***** válasza:
100%
Csak cserébe anyóshoz kell költözni, mi? Miért érzem úgy, hogy valami kimaradt ebből a meséből...
2021. jún. 25. 13:12
 4/187 anonim ***** válasza:
100%

Kihez? Így, koszt-kvártélyért egy idegennel? Mi értelme ennek a kérdésnek?

A párommal akit szeretek igen. Különben ez csak egy rosszul leplezett "mennyibee kerültök nők" kérdés.

2021. jún. 25. 13:15
 5/187 anonim ***** válasza:
78%

Ha be tudnék járni dolgozni (bár informatikus vagyok) akkor valószínűleg, akár oda is költöznék, de azért nem biztos.

Mi például a férjemmel olyan helyet kerestünk (két autónk van), ahol közel van játszótér, rendelő, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség.

Alapvetően, amíg fiatalok vagyunk és nem kell a gyerekeket hozni/vinni az óvodába, addig szerintem nem gond. Utána is megoldható, de nyilván probléma, esetleg fel kell fogadni valakit, aki hozza-viszi őket.

Meg én a szüleimhez aránylag közel szeretnék lakni, mert látom, hogy a nagyszüleimet milyen nehéz Budapest másik végéből segíteni. Viszont én elég speciális eset vagyok. (Btw. nekem az, hogy az anyagiakba nem kell beszállnom, nem sokat számítana).

29N

2021. jún. 25. 13:17
 6/187 A kérdező kommentje:
1/5: Nyilván. Le kellene ülni egymással beszélni, kiderülne, hogy tetszünk-e egymásnak, akkor valószínűleg együtt is lennénk. Én segítem az életét ezzel a társamnak, ő viszonozza ezt a kedvességével, azzal, ahogy hozzám áll, ha megtudjuk szeretni egymást, akkor hosszútávú lesz a dolog. Csak be kellene indulni egy folyamatnak, mert aki társat szeretne,annak szüksége is lenne rá.
2021. jún. 25. 13:23
 7/187 A kérdező kommentje:
De megkértelek benneteket, hogy életkort is írjatok. Köszönöm.
2021. jún. 25. 13:24
 8/187 anonim ***** válasza:
94%
Felejtsd el ezt a hozzáállást, nem így fogsz nőt találni.
2021. jún. 25. 13:26
 9/187 anonim ***** válasza:
94%

#5-ös vagyok. Eddig azt hittem, hogy az a kérdés, hogy a nő kiköltözne-e a több éves párkapcsolatában pasihoz/pasijával vidékre, nem "álláshirdetés".

Ilyen kapcsolatba nem mennék bele senkivel.

2021. jún. 25. 13:26
 10/187 anonim ***** válasza:
85%
Ja hogy először odaköltöztetnéd és kvázi kitartottként éldegélne? Borsodból biztos találsz erre a posztra menyecskét, de értelmes nő nem fog emiatt leállni veled az hétszentség.
2021. jún. 25. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!