Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Kihez? Így, koszt-kvártélyért egy idegennel? Mi értelme ennek a kérdésnek?
A párommal akit szeretek igen. Különben ez csak egy rosszul leplezett "mennyibee kerültök nők" kérdés.
Ha be tudnék járni dolgozni (bár informatikus vagyok) akkor valószínűleg, akár oda is költöznék, de azért nem biztos.
Mi például a férjemmel olyan helyet kerestünk (két autónk van), ahol közel van játszótér, rendelő, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség.
Alapvetően, amíg fiatalok vagyunk és nem kell a gyerekeket hozni/vinni az óvodába, addig szerintem nem gond. Utána is megoldható, de nyilván probléma, esetleg fel kell fogadni valakit, aki hozza-viszi őket.
Meg én a szüleimhez aránylag közel szeretnék lakni, mert látom, hogy a nagyszüleimet milyen nehéz Budapest másik végéből segíteni. Viszont én elég speciális eset vagyok. (Btw. nekem az, hogy az anyagiakba nem kell beszállnom, nem sokat számítana).
29N
#5-ös vagyok. Eddig azt hittem, hogy az a kérdés, hogy a nő kiköltözne-e a több éves párkapcsolatában pasihoz/pasijával vidékre, nem "álláshirdetés".
Ilyen kapcsolatba nem mennék bele senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!