Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
25:
Várjunk. Ha kérdezel, akit ez érdekel, az ezt megtudja, megtudhatja.
Én semmi olyat nem írtam, hogy az egyetlen értékem egy kertes ház.
Ezt te találod ki. Én feltettem egy kérdést.
30: Hát ha élvezni akarja a szexet, akkor élvezni is fogja. De azt itt a gyakorin, anonim formában nem lehet. Hatalmas szexuális étvágyam van és szeretem kényeztetni a társamat. És fontos nekem a lélek, hogy jókat tudjunk beszélgetni egymással. De ezt egy olyan nőben keresem, akinek a teste is tetszik. Mert tudod, nem undorral akarom csókolgatni azt , aki mellettem van.
31: Te kötekedni kezdtél.
Tudod mi a jó ajánlat az élethez? Találni egy férfit, akivel egy hullámhosszon vagyunk, megismerni, beleszerelmesedni, párkapcsolatban élni, közös életre vágyni, majd EKKOR összeköltözni és felépíteni a közös jövőt.
Egy idegen mellé beköltözni nem ajánlat az életre, maximum albérlet, amiért a testünkkel és a lelkünkkel kell fizetni. Ezt senki nem szereti.
Van egyébként egy (autista) ismerősöm, aki kevésbé elborultan, de hasonlóan "racionálisan" próbált párt keresni, mert azt hiszem nem igazán érzékelte a dolog esszenciáját, az érzelmeket. Fele ennyire sem volt hülye ötlet az övé, de neki sem sikerült.
35: Nem csak az volt a kérdés, amúgy a kérdésben rejlett irónia.
Mit szeretnél? Tovább kötekedni? Ha csak azt tudsz, akkor nem ide kell írni.
36: A rengeteg rosszindulat, ami benned van, csak visszafordul majd rád:).
Nem érdekel a véleményed. Mi a problémád például neked? Mit szeretnél itt a kérdésem alatt? Miért nem keresel más kérdést?
37: Ó te szegény, a testeddel és a lelkeddel fizetnél.. Ugyan már.
Könnyen vagytok ti nők egyébként. Tényleg.
Szeretitek mindenben a rosszat látni ahhoz, hogy minősíteni lehessen embereket, meg osztani az észt.
38: Rendben. De nekem ez mitől releváns? Nekem nőre van szükségem. Érted?!
Csak egy példa: Nem a kifogásokat akarom látni , meg olvasni, tapasztalni, hanem arra mozdulni, amire vágyom és élni az életet! Egy olyannal, aki tetszik. Egy példa.
Egy ilyen női arcot és ezzel összefüggő viselkedést látnék szívesen:
Nem konkrétan ezek a karakterek tetszenek csak, de egy példa:
Nagyon sokat szenvedtem már életemben, olyan nők voltak a környezetemben, akik a pénzt keresték. És akiknek például a múltban nem volt, az nem kaphatott belőlük. Ez komoly hiány. Amikor a pénzről van szó, amikor a lélekkel jöttök. Amikor a lélekről van szó, akkor lenézitek az embereket.
Hiába szeretnék én ismerkedni. Lehet, hogy a kutyát nem érdekli a lelkem.
Meg a lélekből nem lehet házat építeni, sem anyagi javakat, amik az életet fenntartják. Most játsszátok itt a hülyét, de igazából csak problémásak vagytok. És azon vagytok hogy rosszindulatúan kirekesszetek , tönkre tegyetek embereket.
Azokat, akik szeretetre és nőre vágynak lelombozzátok.
Nehogy azt higyjétek, hogy jelent valamit a szavatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!