Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)

Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.

2021. jún. 25. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/187 anonim ***** válasza:
100%
Hát te kérdeztél én meg válaszoltam. 🤷‍♀️😂😂
2021. jún. 25. 14:16
 32/187 A kérdező kommentje:

25:

Várjunk. Ha kérdezel, akit ez érdekel, az ezt megtudja, megtudhatja.

Én semmi olyat nem írtam, hogy az egyetlen értékem egy kertes ház.

Ezt te találod ki. Én feltettem egy kérdést.

2021. jún. 25. 14:16
 33/187 anonim ***** válasza:
100%
Úristen a 27-ből teljesen egyértelműen látszik hogy zárt osztályra való 😨
2021. jún. 25. 14:17
 34/187 A kérdező kommentje:

30: Hát ha élvezni akarja a szexet, akkor élvezni is fogja. De azt itt a gyakorin, anonim formában nem lehet. Hatalmas szexuális étvágyam van és szeretem kényeztetni a társamat. És fontos nekem a lélek, hogy jókat tudjunk beszélgetni egymással. De ezt egy olyan nőben keresem, akinek a teste is tetszik. Mert tudod, nem undorral akarom csókolgatni azt , aki mellettem van.

31: Te kötekedni kezdtél.

2021. jún. 25. 14:20
 35/187 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy nem, nem mennék mert szánalmas. Te kérdezted, hogy ha felesbe fizetnénk mindent, akkor mennék-e? És én erre is reagáltam, hogy nem. Ebben mi a kötekedés? Nem tudom mit vergődsz. Fejedbe vettél egy ötletet, látod, senki se ugrik rá. Akkor miért erőszakoskodsz, hogy ez igenis jó ötlet?
2021. jún. 25. 14:26
 36/187 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem te direkt vagy hülye. Nem is azt mondtam, hogy te undorral csókolgatnál bárkit is, hanem hogy pl. fordítva. De mindegy, reménytelen eset vagy. A hatalmas szexuális étvágyad egyetlen kielégítő forrása továbbra is a markod lesz.
2021. jún. 25. 14:27
 37/187 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a jó ajánlat az élethez? Találni egy férfit, akivel egy hullámhosszon vagyunk, megismerni, beleszerelmesedni, párkapcsolatban élni, közös életre vágyni, majd EKKOR összeköltözni és felépíteni a közös jövőt.

Egy idegen mellé beköltözni nem ajánlat az életre, maximum albérlet, amiért a testünkkel és a lelkünkkel kell fizetni. Ezt senki nem szereti.

Van egyébként egy (autista) ismerősöm, aki kevésbé elborultan, de hasonlóan "racionálisan" próbált párt keresni, mert azt hiszem nem igazán érzékelte a dolog esszenciáját, az érzelmeket. Fele ennyire sem volt hülye ötlet az övé, de neki sem sikerült.

2021. jún. 25. 14:31
 38/187 anonim ***** válasza:
22%
Pont ilyenben lakok, és senki nem támogatott. Innen nem költöznék el, és kitartott se lennék.
2021. jún. 25. 14:31
 39/187 A kérdező kommentje:

35: Nem csak az volt a kérdés, amúgy a kérdésben rejlett irónia.

Mit szeretnél? Tovább kötekedni? Ha csak azt tudsz, akkor nem ide kell írni.

36: A rengeteg rosszindulat, ami benned van, csak visszafordul majd rád:).

Nem érdekel a véleményed. Mi a problémád például neked? Mit szeretnél itt a kérdésem alatt? Miért nem keresel más kérdést?

37: Ó te szegény, a testeddel és a lelkeddel fizetnél.. Ugyan már.

Könnyen vagytok ti nők egyébként. Tényleg.

Szeretitek mindenben a rosszat látni ahhoz, hogy minősíteni lehessen embereket, meg osztani az észt.

38: Rendben. De nekem ez mitől releváns? Nekem nőre van szükségem. Érted?!

Csak egy példa: Nem a kifogásokat akarom látni , meg olvasni, tapasztalni, hanem arra mozdulni, amire vágyom és élni az életet! Egy olyannal, aki tetszik. Egy példa.

Egy ilyen női arcot és ezzel összefüggő viselkedést látnék szívesen:

Nem konkrétan ezek a karakterek tetszenek csak, de egy példa:

[link]

Nagyon sokat szenvedtem már életemben, olyan nők voltak a környezetemben, akik a pénzt keresték. És akiknek például a múltban nem volt, az nem kaphatott belőlük. Ez komoly hiány. Amikor a pénzről van szó, amikor a lélekkel jöttök. Amikor a lélekről van szó, akkor lenézitek az embereket.

Hiába szeretnék én ismerkedni. Lehet, hogy a kutyát nem érdekli a lelkem.

Meg a lélekből nem lehet házat építeni, sem anyagi javakat, amik az életet fenntartják. Most játsszátok itt a hülyét, de igazából csak problémásak vagytok. És azon vagytok hogy rosszindulatúan kirekesszetek , tönkre tegyetek embereket.

Azokat, akik szeretetre és nőre vágynak lelombozzátok.

Nehogy azt higyjétek, hogy jelent valamit a szavatok.

2021. jún. 25. 14:44
 40/187 anonim ***** válasza:
100%
Látjuk a lelked az írásaidból. És mindanmyian arra mondunk nemet. Lélektelen, pszichés beteg vagy.
2021. jún. 25. 14:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!