Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Először amikor csak a kérdést olvastam, akkor az jutott eszembe, hogy alakuló kapcsolatra, menne e vidékre a nő a párjához. Másodjára leesett, hogy nem egészen ez a sztori, azóta 5oldalnyi válasz után pláne.
Az első felületes olvasás után, némi vacila után azt mondanám, hogy az attól függ, hogy hol van az a hely.
Azóta max kérdéseim merültek fel, nem is kevés, bár a reakciók alapján feleslegesek, költőiek.
Sok sikert, hátha sikerül. De nem túl nagy az esélyed rá.
Mellé beszélsz. Miért én mi olyat szeretnék, ami egy nőnek nem jó?
A szexualitással mi a probléma? Ha valami nem jó, nem kötelező maradni.
Azzal számolj, hogy nincs itt semmi probléma, csak hiszti van állandóan, meg kifogás.
Ez csak bla bla.
Te szexet akarsz vásárolni meg barátnőt.
Hát annak mi értelme van, hogy hetekig vagy hónapokig ismerkedünk feleslegesen? Mert esetleg nem bízik a férfiakban, vagy bolond, vagy idő közben máshogy gondolja... stb stb, Erre nekem nincs időm.
Én nőt akarok lélekkel, testtel együtt, de nem körülményes keretek között.
Ez egy segítség egy nőnek, amit én nyújtok, ha valaki ezt nem tudja megbecsülni azzal együtt, hogy jól érzi magát velem, hát sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!