Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)

Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.

2021. jún. 25. 13:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/187 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, éppen azért nem szeretne a többség az általad vázolt kapcsolatba benn lenni, amiért te szeretnéd. Mert így a nő tőled függne és köteles lenne dolgokat csinálni. Kvázi fizetnél a szolgáltatásaiért. Olyan nő, akinek van önérzete és nem éhezik, az ebbe nem megy bele. Ha normálisan nincs esélyed nőt fogni, akkor nagyon szegény településeken kampányolni, ott valószínűleg lesz rá vevő, aki hálás is lesz azért (egy ideig), hogy kirángatod a szemétből. De ez akkor is csak érdek kapcsolat, ami hamar véget ér, ha talál jobb aranytojást tojó tyúkot a nő. Ezzel számolj.
2021. jún. 25. 15:38
 52/187 anonim ***** válasza:
100%

Először amikor csak a kérdést olvastam, akkor az jutott eszembe, hogy alakuló kapcsolatra, menne e vidékre a nő a párjához. Másodjára leesett, hogy nem egészen ez a sztori, azóta 5oldalnyi válasz után pláne.

Az első felületes olvasás után, némi vacila után azt mondanám, hogy az attól függ, hogy hol van az a hely.

Azóta max kérdéseim merültek fel, nem is kevés, bár a reakciók alapján feleslegesek, költőiek.

Sok sikert, hátha sikerül. De nem túl nagy az esélyed rá.

2021. jún. 25. 15:41
 53/187 A kérdező kommentje:

Mellé beszélsz. Miért én mi olyat szeretnék, ami egy nőnek nem jó?

A szexualitással mi a probléma? Ha valami nem jó, nem kötelező maradni.

Azzal számolj, hogy nincs itt semmi probléma, csak hiszti van állandóan, meg kifogás.

2021. jún. 25. 15:42
 54/187 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak bla bla.

Te szexet akarsz vásárolni meg barátnőt.

2021. jún. 25. 16:06
 55/187 anonim ***** válasza:
100%
Sokat csalódtál nőkben, mert a pénzre mentek. Ezért most venni akarsz újabbat. Hát csak gratulálni tudok, sok boldogságot. Biztos találsz olyan nőcit aki belemegy ebbe, de az olyan is lesz.
2021. jún. 25. 16:15
 56/187 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire leértékeled magad, hogy úgy gondolod, saját magadért nem szerethet téged senki? Vagy van egy ideálod, akiről úgy gondolod, hogy csak az anyagi jóléttel lehet megfogni?
2021. jún. 25. 16:17
 57/187 A kérdező kommentje:

Hát annak mi értelme van, hogy hetekig vagy hónapokig ismerkedünk feleslegesen? Mert esetleg nem bízik a férfiakban, vagy bolond, vagy idő közben máshogy gondolja... stb stb, Erre nekem nincs időm.

Én nőt akarok lélekkel, testtel együtt, de nem körülményes keretek között.

Ez egy segítség egy nőnek, amit én nyújtok, ha valaki ezt nem tudja megbecsülni azzal együtt, hogy jól érzi magát velem, hát sajnálom.

2021. jún. 25. 16:18
 58/187 A kérdező kommentje:
55-nek írtam.
2021. jún. 25. 16:18
 59/187 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez baromira nem így megy.
2021. jún. 25. 16:29
 60/187 anonim ***** válasza:
100%
Hú kérdező, azt hiszem te vagy a legnagyobb emberi hulladék ezen az oldalon - elég szoros a verseny és van bőven vetélytársad, szóval büszke lehetsz erre a teljesítményre.
2021. jún. 25. 16:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!