Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)

Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.

2021. jún. 25. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/187 anonim ***** válasza:
68%
Persze, én benne vagyok, de én mondom meg, hogy hova költözzünk.
2021. jún. 25. 13:30
 12/187 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön tudtam hogy álláshirdetés, ennek megfelelően válaszoltam (#4 voltam).
2021. jún. 25. 13:30
 13/187 A kérdező kommentje:

10/10: Hát ha ez nem jó ajánlat egy nőnek az élethez, akkor leállhat másképpen is, csak én meg nem szeretném várni a sült galambot. Feltételes módozattal.

Ha egy nő férfit szeretne maga mellé, akkor mondjuk talál is.

8/10: Világosíts fel kérlek, mert az idő csak megy és a szöveggel nem sokra megyünk. Meg azzal sem, ha osszuk az észt egymás felé. Mindenki tudja, hogy a nőknek vannak igényeik. Semmi probléma, lehet kötözködni és együtt is fizethetünk mindent, csak az már akkor érdekelne valakit?

Ha én nő lennék, elgondolkodnék rajta , hogy milyen jó lenne egy szép házban élni, ha dolgozom félre tehetem a fizetésemet és még autót is adnak alám. Ha meg nem dolgozom és tanulok, akkor is a társammal lehetek, aki segít.

Persze, nyilván ez barátnői státusz. De nem feltételes módozatú, meg nem love storyval túlbonyolított verzió, hanem egy olyan állapot, amiben a felek tudják, hogy mit akarnak.

2021. jún. 25. 13:36
 14/187 A kérdező kommentje:
12/13: Nem álláshirdetés.
2021. jún. 25. 13:37
 15/187 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a tartalmas, értékes párkapcsolat alapja a love story. Te viszont prostituáltat keresel hosszú távra.
2021. jún. 25. 13:41
 16/187 A kérdező kommentje:

Nem prostituáltat, hanem barátnőt keresek.

De feleslegesen megyünk bele itt ebbe, mert amelyik nő jól néz ki, annak igényei vannak. Én pedig ezzel segítenék csupán.

2021. jún. 25. 13:46
 17/187 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez nagyon de nagyon szánalmas. Ennyire kétségbeesett vagy?

30/N

2021. jún. 25. 13:47
 18/187 A kérdező kommentje:

Nem.

És ha az lennék, neked miért fáj?

Ha közösen kellene mindent fizetni, akkor szívesen jönnél?

Csak mert gondolom válogathatsz, lehet, hogy nincsen szükséged

senkire, valaki viszont élni szeretne, élvezni az együttlétet egy nővel.

Megtapasztalni a nőiességet stb.

Hát ezt a jóemberek közül senki nem tudta eddig a semmiből.

Akármennyire is volt normális.

2021. jún. 25. 13:50
 19/187 anonim ***** válasza:
100%
#18 "megtapasztalni a nőiességet". Egy ilyen mellett. Kirázott a hideg amikor olvastam. Nagyon gusztustalan, bocs. Rettenet ellenszenves stílusod van, és egy világi lúzer lehetsz. A nőiességet megtapasztalni - jelentsen ez bármit 😀 - normális pasik mellett szoktuk, avagy egyedül is. Nem függ más embertől.
2021. jún. 25. 13:55
 20/187 anonim ***** válasza:
100%
Te a nőt árucikknek, a nőiességet szolgáltatásnak tekinted, amit meg akarsz vásárolni. Ez több szempontból is súlyosan problémás. Legfeljebb egy prostituált számára lehet vonzó a felhívásod, de mintha ezt te nem értenéd.
2021. jún. 25. 13:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!