Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
10/10: Hát ha ez nem jó ajánlat egy nőnek az élethez, akkor leállhat másképpen is, csak én meg nem szeretném várni a sült galambot. Feltételes módozattal.
Ha egy nő férfit szeretne maga mellé, akkor mondjuk talál is.
8/10: Világosíts fel kérlek, mert az idő csak megy és a szöveggel nem sokra megyünk. Meg azzal sem, ha osszuk az észt egymás felé. Mindenki tudja, hogy a nőknek vannak igényeik. Semmi probléma, lehet kötözködni és együtt is fizethetünk mindent, csak az már akkor érdekelne valakit?
Ha én nő lennék, elgondolkodnék rajta , hogy milyen jó lenne egy szép házban élni, ha dolgozom félre tehetem a fizetésemet és még autót is adnak alám. Ha meg nem dolgozom és tanulok, akkor is a társammal lehetek, aki segít.
Persze, nyilván ez barátnői státusz. De nem feltételes módozatú, meg nem love storyval túlbonyolított verzió, hanem egy olyan állapot, amiben a felek tudják, hogy mit akarnak.
Nem prostituáltat, hanem barátnőt keresek.
De feleslegesen megyünk bele itt ebbe, mert amelyik nő jól néz ki, annak igényei vannak. Én pedig ezzel segítenék csupán.
Nem. Ez nagyon de nagyon szánalmas. Ennyire kétségbeesett vagy?
30/N
Nem.
És ha az lennék, neked miért fáj?
Ha közösen kellene mindent fizetni, akkor szívesen jönnél?
Csak mert gondolom válogathatsz, lehet, hogy nincsen szükséged
senkire, valaki viszont élni szeretne, élvezni az együttlétet egy nővel.
Megtapasztalni a nőiességet stb.
Hát ezt a jóemberek közül senki nem tudta eddig a semmiből.
Akármennyire is volt normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!