Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Nem is kell, hogy befolyásoló. Én jól el vagyok az életemmel. Te meg egy önálló szuverén lény vagy, aki azt tesz és gondol, amit akar.
Azzal szerintem csak álltatod magad, hogy azért nincsen itt a veled egyetértő tömegek, mert törlődne a kérdés a vitától. Más kérdések alatt, rendre erősítik egymást páran. Egyszerűen te túl mész egy határon, így már nem értenek veled ők se egyet.
Csak igazságot írok. Ki kell nézni a valóságba. És minél több probléma lesz a nőkkel, ez a dolog annál jobban erősödik. Hiába írkáltok itt dolgokat, meg kellene látnotok azt, hogy átlagfizetésből élnek az emberek Magyarországon.
És a nők nem becsülik a népet, csak a kivételesen jól kereső embereket. És ez nagy hiba. Ha már az sem jó egy nőnek, hogy beköltözhet egy házba, ahol semmi költsége nincsen , az magáért beszél. hagyjuk ezt az ismerkedés dolgot, nem hal bele, ha kipróbálja és gyorsan működik a folyamat, az ismerkedés sem tarthatna tovább egy két alkalomnál, hát meddig akarja egy nő húzni az időt? Nem vagyunk már óvodások.
Az az igazság, hogy sok embernek most nagyon nehéz. Mert ti leírogathatjátok a véleményeteket, de amíg egy nő nem tudja mit akar, vagy éppen válogat, addig egy férfi éhezik a szexre és magára a nőre is.
Az idő csak tellik , a szeretetéhség és a szexhiány csak növekszik.
törvénnyel összeütköző durva embereket gyönyörű nők babusgatnak éjszakánként. Megvan mindenük. Szép ház, jó autó, jó nő.
A munkás emberek meg csak kínlódik, látja a szemét irományaitokat,
hiányt szenved mindenből. Beképzelt aranyásók, meg fárasztó józan bolond nők irományait olvasgatja. Nem tudom melyik szó nem érthető ebből?
Társadalmi szinten ez igen kockázatos dolog, ahogy az emberi kapcsolatok szétszéledtek. Amelyik nőnek melle , feneke van, nem számít ha filléreket keres vagy semmi végzettsége van, lenézi a férfiakat.
Lélek ide, vagy lélek oda, olyan nővel nem jöhetek össze én sem, aki nekem nem tetszik. Mert azzal le is kell feküdni és nem tudnám élvezni.
De egyébként 40-50 évvel ezelőtt is voltak szép nők, nem sajnáltak együtt lenni vele, nem azt nézték, hogy aranyból van a puncika és az az egyetlen értékük a feljebb jutáshoz. Lefeküdtek és elvoltak, ha ideig -óráig, akkor is, itt meg csak jönnek egymás után az aranyásók.
Nekem anyukám se volt ingyen prosti. Összesen 2,vwgy 3 kapcsolata volt és apukám volt az első igazán komoly 18 évesen. Összejöttek, jártak összeköltöztek, összeházasodtak, gyereket neveltek, pedig kifejezetten szép nő volt. De mégis normálisan végig járta a kapcsolat építés szintjeit.
Amelyik nő a semmiből összeköltözik pár randi után egy férfivel, az elmebeteg, vagy végtelenül naiv. Mert szó szerint veszélyes, sok esetben halálos hiba, ismeretlen férfiakkal haza menni.
De befejeztem. Hála az égnek lehetőségem van dönteni, ahogy a többi nőnek is és persze neked is. Meglátjuk, mennyi sikeres lesz az új ötlettel, de én nem josolok nagy jövőt.
Írom ezt úgy, hogy engem soha nem tartottak ki és nem is fognak. Ha eljön az ideje, a párommal összeházasodunk és közös kassza lesz. Addig jó nekem a külön kassza és a közösen fizetett számlák, valamint az egyenjogúság, amit később se tervezek elengedni. A közös teherviselés az alapja az én kapcsolataimnak. Mind a munkában, mind a költségekben. Ennyi.
Te máshogy szeretnéd csinálni, egy próbát megér, mint minden más, de érdemes valami B tervet is kovácsolni, mert valószínűleg az A nem jön be.
Én itt kiszálltam.
Nem elmebeteg és nem végtelenül naív.
Szimpla érdekek nélküli ismerkedésbe mi felénk nem kezdenek bele a nők.
Ahhoz, hogy egyáltalán valami elkezdődjön, kell hogy tudja a saját érdekét.
Ez van.
Amit te írsz, az 40 ezelőtt volt.
Egyébként még mindig nem fogtad fel gondolom a problémát.
Lehet hogy évekig nem kerül az ember olyan nő környezetébe, akivel kölcsönös a vonzalom és lehet vele lépni valamerre.(Mert éppen nem problémás, nem férjezett stb)
Addig az idő telik és ha az ember lépni akar valamerre, akkor ahhoz intézkedni kell. Ezt értékelhetné egy nő.
Mindenki szeretne szerelmes lenni, mindenki szeretné megtalálni élete párját , csak erre nincs garancia, az idő akkor is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!