Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Én nem mérgeztem és nem is mérgezném az életét senkinek, csak az igazságot írom le. Nehezen veszi be a gyomrom, hogy csak azért, mert valakinek melle és feneke van , lenéz mindenkit és még az sem jó, ha nem kell dolgoznia, vagy éppen a fizetését félre teheti. Mert azért az is érdekes, hogy sok szép nő dolgozik és éppenséggel, ha már keres pénzt, akkor rájöhetett arra, hogy magának a munkának is mekkora értéke van. Például az ő fizetése, amit megspórolhat, így ha már ez sem fekszik neki, akkor tényleg arról van szó, hogy aranyból van a puncika alapon méregeti magát a lakásos prostikhoz és úgy van vele, hogy ha már valakinek odaadja magát, akkor ő ennél többet érdemel. Így az egész teste a piaccal meg a pénzzel egyenlő és így már felesleges olyan okfejtésbe merítkezni, hogy szerelem, meg ismerkedést akar stb. Időhúzás ez csak semmi más. Ha ezt akarná akkor ezt tenné.
Eddig mit csinált? Mit keres a pénzes férfiak mellett? Miért van egyedül?
Szorgalma, esze? Oké, de...Sokaknak van szorgalma és esze.
Egy munkahelyi szegmensen belül sok nő dolgozik ugyanazon végzettséggel és tudással egy adott rendszerben....
És pont azok közül kerültek feljebb, akik külsőleg jól néznek ki? Akár túlságosan is pont azok, akik dekoltázsban is fejlettek? Nem furcsa egy kicsit? Barátom! Hmm?
163: nem, nem feltétlenül csak azok. Én több helyen dolgoztam, egyik helyen sem a k...k kerültek feljebb. Sőt, nálunk van egy ilyen tipikus tiptop kis k...a, aki mindenkire rámászik, hát arra volt jó, hogy egyszer megfektesse az egyik nős menedzser, aztán azóta is gályázik ugyanabban a munkakörben.
Nem minden munkahelyen ilyen címeres tahók dolgoznak, akik a numeráknak osztják a pozíciókat, hanem annak, aki rátermett, van szorgalma, esze és vezetői képességei. Tudni kell jól munkahelyet választani.
Én meg azt hittem, hogy a GnRH-analóg kezelés 2-es típusú cukorbetegség esetén fokozottan súlyos mellékhatásairól szóló kutatásom miatt becsülnek meg a munkámban... De jó az isten, jót ád, szerencsére nem csak észt és protestáns munkaetikát, hanem mellet és feneket is juttatott.
De komolyan, két évtizede dolgozom a gyógyszerkutatásban, és soha semmi előnyét nem tapasztaltam annak, hogy valaki nő vagy szép nő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!