Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Ugyan nem láttam az előző hozzászólást, de nagyon bántja a szemem az, hogy igazságos volt. Igazságos Mátyás király volt, mert nem a szegényt büntette, hanem azt, aki valóban vétkezett. A te hozzászólásod kétlem, hogy IGAZSÁGOS volt, inkább nagy igazságot tartalmazott (a saját igazságod, ami ezek szerint sértő és/vagy degradáló volt), vagy nagyon igaz volt (szerinted). Mert ezeknek még értelme is van.
Könyörgöm, mielőtt egy szót használsz keresd ki a jelentését, mert szörnyű, milyen gyakran használsz rosszul szavakat.
Vagy inkább a hatalomra és a gazdagságra, mert másképpen nem lesz
melles-fenekes nő soha sem. Fogalmatok sincsen mennyi tapasztalatom van erről az egészről. Ti nagyon gyerekek vagytok még, ha ezt nem látjátok át.
"Van egy férfi, akivel jól el van, van egy szép ház, amiben élhet és még a fizetését is félreteheti.
De ő nem így számol. Ha nem kifogásol stb.
Meg ismerkedés meg ilyenek :):):)
Persze fontos ez is, de amelyik nő tudja magáról , hogy értelmes, az azt is tudja, hogy megtudja magát értetni egy férfival.
Ha vele akar lenni, akkor vele lesz, ha nem akar , akkor nem lesz.
Ha kedves akar lenni és odaadó, akkor úgyis jó lesz, ha nem akarja ezt , akkor úgy se lesz semmi.
Ez az egész gyakorlatilag a nőtöl függ. "
Tehát a nő hibája, ha a pasi hímsoviniszta, ha lusta otthon segíteni, ha agresszív, ha bunkó, ha érdektelen és csak akkor" veszi elő" a nőt, ha dugni akar, mert ugye, ha a nő "kedves és odaadó lenne" akkor mindezt benyelné és vigyorogva lovagolná meg este a pasit...
Komolyan el vagy te tájolva.
Én laktam már férfivel úgy is, hogy én költöztem oda (és mindent felesben fizettünk) és úgy is, hogy a férfi költözött hozzám, szintén ment minden felesbe. Mert nem azért költöztem össze, hogy anyagilag jól járjak, hanem mert szerettem őt és elért a kapcsolatunk odáig, hogy igényünk legyen az együttélésre. De ez egy folyamat, nem úgy megy, hogy ma randizunk, jól megdug és holnap cuccol valamelyikünk. Egyszerűen nevetséges, amit itt a kapcsolatokról összehordasz.
Egy nő is ember, akarattal, vágyakkal, érzésekkel. Ha egy férfi képes kielégíteni ezeket, akkor összeköltözés és házasság, gyerek lesz, annak megfelelően a pár mire vágyik. Ha nem, akkor a nő kilép. Épp így, ha a férfi elégedetlen valamiért, kilép és vége. Nem azon múlik, a nő mennyire értelmes, vagy odaadó (hacsak nem a teljes alárendelődést érted odaadó alatt).
Nem a nőn, hanem a két ember közös munkáján, akaratán múlik. Ha az egyik nem akarja, úgyis vége lesz. Ahogy elkezdeni is csak úgy lehet, ha mindkét fél akarja.
És a nő nem köteles (már, hála az égnek) mindent eltűrni és szenvedni a "kedves" és "odaadó" címkék mögött. A nők képesek eltartani magukat, nem egyszer egy-két gyerekkel együtt.
Az, hogy szerinted az egyetlen mozgatórugó a pénz, azt mutatja, mennyire sekélyes vagy. Valójában ezer fontosabb elem van, amiken valószínűleg sorban elbuksz.
Mert az egy dolog, hogy az ember együtt él valakivel akit szeret és boldogok (nem csak jól el van az illetővel). Ez a normális, ezért költöznek össze. Az meg egy másik, hogy mivel te ezt képtelen vagy nyújtani, anyagi javakat akarsz adni. Mert ha képes lennél rá, már lenne melletted nő, ingyen és boldogan.
Pont ennyi ami számít. Mi, akik szerinted kitérdeltük az utat magunknak és a főnökeink az eltartóink és élettársaink, vagy legalábbis dugó pajtijaink, mi továbbra is boldogan élünk majd, a többségünk a párjával, akivel közösen fizet mindent, vagy épp egyedül, sőt olyan is van, akinek női főnöke van, aki még meg se dughatja, akkor se, ha akarná. De a lényeg, hogy te tudod a tutit.
Azt azért írd majd meg, hány jelentkezőt találsz, aki összeköltözik veled és kedves és gondoskodó lesz.
"Mert ha képes lennél rá, már lenne melletted nő, ingyen és boldogan."
Mit keresnek a szép nők a pénzes férfiak mellett?
Miért van ilyen sok szép nő egyedül?
Minden férfi, akinek nem jut szép nő , az buta stb?
Nem lehet, hogy te vagy eltájolva és nem látod az igazi valóságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!