Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Az első kérdést figyeljétek: Persze ez csak egy nő és ki tudja ki van gép mögött, egy anonim oldalról beszélünk, mindenesetre érdekes:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1122..
Most olvasom: (Nincs közöm hozzá).
Milyen autód van? 28L
Mi a szép nő? Mutass már egyet instáról vagy bárhonnan, mi számít szépnek.
10 billiárd galaxist se láttam még, attól mégis léteznek, szóval erre alapozni, hogy te mit láttál meg mit nem, szerintem a lőtéri döglött kutyát se érdekli, nem hogy a gyk közönségét.
154:
Ha egy nő a végzettsége folytán bekerül egy munkahelyre, mindenhol vannak főnökök. Hiába van jó végzettsége, az állását meg is kell tartania, és ahhoz , hogy feljebb lépjen a ranglétrán, seggmunkát is kell adnia.
Ugyanis nagyon sok hasonló végzettségű és szorgalmas tulajdonságú nő van.
Miért pont őt rakja előrébb a főnöke? Miért pont az kerül előrébb, akinek van melle és feneke? Ébredjetek fel emberek.
Ha egy férfi kap egy jó nőt, akkor a saját hatalmában belül előrébb tolni ez miatt kifizetődőbb, mint fizetni százezreket egy nőért.
És a nőnek is jó üzlet, ha előrébb juthat a ranglétrán. Ezek az emberek is ezt oda-vissza tudják. Szóval ez is csak üzlet.
Tehát összességében ahhoz, hogy egy nő előrébb jusson , főnöki segget kell nyalni kell. Tehát ne gondold, hogy a szaktudás van értékelve itt igazán...:) Ébresztő. Az magához a bekerüléshez és a munkavégzéshez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!