Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Hát barátom... Epickebb lettél, mint a húsos-csontos. 😆 A faros-csöcsös. 😄
Én megszavazom a gyk legostobább emberének!
Nem csak a top cica a jó.
Valamit-valamiért?:)
Hát ezzel megint csak azt áruljátok el, hogy nekem van igazam.
Megint a kifogás. Semmi nem igaz abból , amivel engem minősítesz.
Én arra válaszoltam, amit ti írtatok, az igazságot írom le, ami nektek fáj.
Így próbáljátok nyugtatni magatokat, hogy sértegetitek az embert.
Nem csak a műnők a szépek.
143:
Amelyik nő szép, de csóró, az azért akar feljebb törni.
De nem tanulással, hanem seggmunkával a milliomosok felé.
Amelyik nőnek van pénze, az meg nem adja lejjebb.
Hát ez az igazság.
De ha betudod bizonyítani az ellenkezőjét akkor gratulálok.
Nem tudom, hogy nőként hogyan dolgoznak meg a sikerükért önmaguktól, miközben Magyarországon gazdag támogató apuci nélkül erre aligha van lehetőség.
Ha valaki például orvosként akar jól keresni, annak 12 évet kell tanulnia, és ha szerencséje van, utána kap annyi műtétet, hogy a paraszolvenciából megtudja szedni magát. Ha ez 18 éve kortól kezdődik, akkor is legalább lesz 30 mire kell plusz sikeres hosszú évek mire megtud teremteni egy normális házat és egy autót, mert közben élni is kell.
De ezeket a dolgokat is akkor tudja megteremteni, ha kap rengeteg műtétet, mert az orvosok közül sem keres mindenki olyan jól. Szóval nagyon elvagytok ti varázsolva. Az életben a folyamat nem úgy működik, hogy feljebb akarok lépni és feljebb is lépek. Most ha én a Rockefeller bácsinak az unokája lennék, (Zuckerberg fiú) akkor bőven elég lenne egy szakmai végzettség az informatikában, mert alám tolnának intézményes kereteken belül egy akkora piacot, aminek a bevételi forrására biztosan ugrik az aranyásó.
Mert egyébként hiába lennék én a világ legjobb informatikusa, ha előállok egy jó ötlettel, vagy megpróbálnak megölni, vagy tönkretenni, vagy hoznának egy törvényt, amivel leszorítják a piacomat.....
Hogy ne tudjon felemelkedni a kis ember, mindig csak a nagyok.
Aztán persze lehet ezzel harcolni. Csak az esélyek nem a legjobbak.
Aki érti a világot és az életet, az tudja, hogy miről beszélek.
De van, csak te nem akarod észrevenni. A valóságot, meg az igazságot sem.
Én egész életemben egy olyan nőt nem láttam a szépek közül, aki összecuccolt volna szerelemből valakivel és közösen fizetett volna hitelt. Ilyen egyébként már a mesében sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!