Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)

Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.

2021. jún. 25. 13:06
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/187 A kérdező kommentje:

"Van olyan barátnőm, akinek 600 000 feletti a bevétele, és mégis hajlandó közös kasszán lenni egy férfival, akit szeret, annak ellenére, hogy annak a gyermektartás kifizetése után 130 000 forint marad a zsebében."

hát ilyen egy van a világon, max kettő. Ezt jól jegyezd meg.

Főleg, ha a kedves hölgynek megvannak a testi adottságai ilyen fizetés mellett, kötve hiszem , hogy a 130 ezres figurával együtt lenne.

Ha ilyenek lennének a nők, akkor nem tartanánk itt.

Ez egy gyilkos téma, felesleges neked ilyeneket anonim keretek között bizonygatnod, mert onnantól kezdve, hogy egy férfi kilép az utcára, a probléma folytatódik tovább. A te szavad, meg ezek a néhai külsőleg-belsőleg szerencsés kapcsolatok nem oldják meg azt a társadalmi problémát, hogy a szép nők az anyagi egzisztenciával egyenlőek.

A te okfejtésed még csak arra sem elég, hogy másképp lehessen látni a világot és azon a vonalon elindulni. Nincs értelme, az csak pofára esést eredményezne a férfiaknak.

A nőkre azt mondani, hogy nem pénzéhesek, az olyan, mint a politikusokról azt mondani, hogy nem lopnak. Mindenki tudja, hogy kifele színjáték megy, belülről, ahol tudnak úgy lopnak.

2021. jún. 28. 12:21
 122/187 anonim ***** válasza:
100%
Olyan röhejes vagy, egyre erőszakosabban tolod a magad igazát, hiába magyarázzuk, mi a baj ezzel a nézettel. Hány jelentkező volt erre a hirdetésre?
2021. jún. 28. 12:45
 123/187 anonim ***** válasza:
100%
#122 Nem fog leesni neki soha hogy a legkisebb baj vele az hogy nincs pénze 😂 Teljesen reménytelen eset.
2021. jún. 28. 12:47
 124/187 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én magam több, mint kettőt ismerek. Az alapprobléma szerintem, hogy én értelmiségi körökben mozgok, Te nem. A baráti körömben az intelligens (és szép) nőkre sokkal inkább a szapioszexualitás jellemző, nem az aranyásás. És az, hogy a nők a pénzüket az eszükkel, munkával szeretnék megkeresni.

Szerencsére az én világomban működnek az egyenrangú kapcsolatok, bár vitathatatlan, hogy szerencsére a férfiak prioritása sem az, hogy egy nőnek legyen "melle és segge". Te 30 év alatt nem láttál nem anyagiakon alapuló kapcsolatra példát, én 46 év alatt számosat.

De nyilván ha pénzéhesnek tartod a nőket, nem olyanokkal kell próbálkoznod, akik a többszörösét keresik, mint Te. Vagy meg kellene fontolnod a lehetőségét, hogy nem mindenki pénzéhes, vagy pedig olyat találnod, akinek a pénzéhségét kielégíti a Te vagyonod és jövedelmed, ha akad ilyen.

2021. jún. 28. 12:55
 125/187 anonim ***** válasza:
100%

Oo szóval még az én gondolkodásom a gyerekes.. :D Ez őszintén meglepett. Csak hogy értsd, - veled ellentétben - sok éves (szerelem alapú) párkapcsolatban élek és házasodni készülök. Szerintem van fogalmam arról, hogy mi kell ahhoz, hogy valóban működjön egy párkapcsolat, és sokszor mennyivel komplexebb együtt maradni, mint összejönni egy szexre.

Bár az is igaz, hogy nem vagyok "melles-segges" és nem is olyan körökben mozgok, ahol ez a mérvadó, szóval lehet egyszerűen fent sem vagyok a te térképeden, mint létező nő.

Sajnos azok után, amiket itt leírtál, én egyszerűen már nem tudok mit tanácsolni neked, annyira értetlenül állok a világnézeted előtt. Ha nem azt látod magad körül, hogy az emberek szerelemből és vonzalomból kötnek ki egymás mellett, akkor talán még annyit tehetsz, hogy közeget váltasz, de sajnos több, mint valószínű, hogy a te érzékelésed torzult, és egyszerűen csak nem veszed észre a valóságot.

2021. jún. 28. 18:55
 126/187 A kérdező kommentje:

Bár az is igaz, hogy nem vagyok "melles-segges"

Ha az lennél, most nem házasodni készülni, hanem aranyat ásni, vagy éppen válogatnál, mert a sok dicséret miatt az önbizalmad a fellegekben lenne.

Szerelem és vonzalom. Édes istenem. Mint egy mesebeli romantikum.

2021. jún. 28. 19:16
 127/187 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Ebben az esetben őszintén hálás vagyok, hogy nem nőttek nagyobbra a melleim. :)
2021. jún. 29. 00:30
 128/187 anonim ***** válasza:
100%

Nekem c-d kosár (attól függ melyik gyártó, melyik fazon), homokóra alkat, szinte lapos has, kicsit szélesebb csípő. És mégis szerelem alapú kapcsolatban vagyok, ahogy a barátnőim is. Nem ezen múlik, hanem az IQ és igény szinten. Akinek elég, hogy használják és nem vágyik önállóságra és valós érzelmekre, esetleg annyira buta, hogy nem is lenne rá képes, annak jó a kitartottság és a vele járó "szabályok".

A kérdező meg valami nagyon alja közegben mozog, vagy valami nagyon elment nála. Mindegy melyik, mert a meggyőződésén úgyse változtat, élvezi, hogy nyíghat. Ha a normális emberekre figyelme és velük venné körül magát, nem lenne min panaszkodni. Vannak ilyen emberek.

2021. jún. 29. 07:02
 129/187 A kérdező kommentje:

Valami nagyon alja közegben....Ház mutassál már szép nőt, aki egészséges értékrendű emberként él. Légyszíves.

Olyan mindegy már, hogy milyen közegben mozog valaki,

a szép nő az más világ.

2021. jún. 29. 10:27
 130/187 anonim ***** válasza:
100%
129: én nem ez a válaszoló vagyok, akinek válaszoltál... de ott valószínűleg a te ízléseddel van a bibi, ha szerinted egy szép nő sincs egészséges értékrenddel. Én értelmiségi körökben mozgok, itt sok szép nő, mind vele hasonlóan kereső férfival van, nem ugrál f...ról f...ra, nem ugrik rá az első jobban kereső pasira. Ha meg tényleg az ordenáró parasztp...kat tartod szépnek, vagy el vagy tájolva azt illetően, hogy ki a szép, és az ilyen insta luvnyákra vered a farkad, persze hogy többet találsz között, akik felszínesek. Aki meg ilyen tipik arányásó, amilyennek te leírod a nők többségét, abból max. a mélyszegénységben élő falusi az, akinek elég lesz az, hogy beteheti a popóját egy egy házba és kap reggelit-ebédet-vacsit. De azt is akkor ki kell vakarni a piszokból, és nem lesz fitneszmodell teste.
2021. jún. 29. 10:32
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!