Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Nagyon megkavarjátok ti ezt a témát.
A szép nő az szép nő.
A maga módján mindenki szép, de nyilván
tudjuk, hogy ez kire mondható.
Bizony hogy nem csak az insta nőkre.
Ha nem elég a legtöbb nőnek az hogy beteheti a lábát
egy házba, ahogy te fogalmazol,
akkor ezek szerint ennél is nagyobbak az igények, vagyis helytálló
a véleményem.
Nem vagyok kifejezetten szép nő szerintem, de a párom annak tartott, és nem volt nálam szebb férfiben objektíven nézve.
De ha te felszínes vagy, akkor miért várod el, hogy a másik nem ne
És nem én vagyok az egyetlen a környezetemben. A legtöbb ismerős nő nálam szebb, és mégsem tette bele a p...áját abba, amit más összerakott.
Hát ?! Adta netán a sajátját?
Vagy inkább tovább válogatott és pályázta a milliomosokat.
Hogyha egyszer egy nő úgy gondolja, hogy aranyból van a puncika, ami óránként többet ér mint egy órára a "rosszlány" és ahhoz méri magát, az persze, hogy nem költözik. Mert kiszámolja, hogy nincs időhöz kötve a szexualitás, jó testet gyakorlatilag ilyen módon adni ajándék egy férfinak és inkább nem teszi meg. Ugyanis ha azt vesszük figyelembe, hogy olyan sokat nem eszik meg egy nő(ez relatív, de maradjunk ennyiben), plusz a rezsi költség esetében fűteni és internetet , tévét stb ugyanúgy kell fizetni, akkor gyakorlatilag maximum a villany, de inkább a víz fogyasztódik többet miatta. Így ha még hozzáveszik, hogy járhat egy autóval, amia munkába járáshoz megvan tankolva, Az maximum pár tízezer, attól függ hova megy.... De lehet csak 15 ha környéken belül dolgozik.
Így összességében 100-150 ezer forintban is megállhat egy férfinek a költsége vele kapcsolatban. És ha már egy melles-fenekes, szép arcú nőröl beszélünk, ő így van vele. UGYAN MÁR, UGYAN MÁR, hát ezért bizony nem fekszem! És nem is fekszik. EZ az amit értékel egy nő és ezért nem teszi be a lábát a házba. A legpiszkosabb, legaljasabb, legszámítóbb gondolkodásmód. Mindig a számokkal játszanak. Holott ebben lehetne értékelni azt is, hogy a kellemeset összeköti a hasznossal.
Van egy férfi, akivel jól el van, van egy szép ház, amiben élhet és még a fizetését is félreteheti.
De ő nem így számol. Ha nem kifogásol stb.
Meg ismerkedés meg ilyenek :):):)
Persze fontos ez is, de amelyik nő tudja magáról , hogy értelmes, az azt is tudja, hogy megtudja magát értetni egy férfival.
Ha vele akar lenni, akkor vele lesz, ha nem akar , akkor nem lesz.
Ha kedves akar lenni és odaadó, akkor úgyis jó lesz, ha nem akarja ezt , akkor úgy se lesz semmi.
Ez az egész gyakorlatilag a nőtöl függ.
Ez a nagy igazság. Ez az élet igazsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!