Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Nem, nem csak abban keresendő. Valóban, ahhoz anyagilag édes kevés az, amit írsz, hogy egy aranyásót kielégíts. Egy normális nő, akinek van legalább annyi egzisztenciája, hogy ne az éhhalál, vagy a te általad felvázolt opció között kelljen választani és van önérzete (mert akinek nincs, annak nem gond pénzért árulni magát, de azzal nem is lesz ilyen szép rózsaszín álom az élet) az nem akar alárendelt lenni egy kapcsolatban és nem hagyja áruba bocsátani az alap jogait.
Amit írsz, működhet(ne ha lenne házad és annyi pénzed, hogy kivitelez, bár nincs), de ettől még tény, hogy egy nagyon kicsi százaléka a nőknek lenne erre hajlandó ennyi pénzért, azok pedig többnyire azok akik mélyszegénységben élnek/élnének enélkül a lehetőség nélkül.
112:
Fogd már fel kérlek, hogy ezt nem kényszeropció fejében kell megélni. Lehet egzisztenciája és jó fizetése egy nőnek, ez akkor sem rossz ajánlat, ha a férfivel el van, akivel a házban él. Ebben nem a hasznot hanem egy jó és reális lehetőséget kell keresni. Ezáltal még nem hagyja áruba bocsátani az alapjogait. Csak te fogod így fel. Barátnőként , élettársként kezelném a páromat, nem úgy, mint egy áruba bocsátott testet. A kellemeset kötné össze a hasznossal, ne akard mindenben a rosszat látni. Jobb egyedül fizetni egy panellakást? Vagy akár egy házat? A kérdés mindössze annyi, hogyha jó együtt lenni az adott férfivel, akkor ilyen körülmény miért nem tetszik egy nőnek? Ha annyira fizetni akarja mindennek a felét, senki nem kényszeríti, hogy ne tegye, de ezekből a felesben fizetett dolgokból működőképes állapotok sosem jöttek létre. Ha ez működne, akkor nem lenne ilyen sok férfi és nő egyedül. A nők lenézik a férfiakat és 48 millió szempontot mérlegelnek, sokszor hamisan és feleslegesen. Ebből az állapotból se szex, se jó kapcsolat nem lesz. Csak egyedüllét.
Szóval a mellémagyarázás az, amit be kellene fejezni és meglátni a szépet és a jót abban , amit írok.
Két volt koleranőim közül mind a kettő dolgozik, az egyik elment gyesre.
Előtte suzukival jött a munkahelyre faluból. Csak egy olyan egyszerű autót kapott és házban élhet a párjával, gyakorlatilag ehhez hasonló felállásban. Van melle és feneke , igazán szép, dögös nőnek mondható volt akkor is 25 évesen és beköltözött a férfihoz.
Miért paranoid vonásokkal közelíted ezt meg?
Miért azt firtatja egy nő, hogy pl:
De jó hogy szép házban élhetek, jó együtt lenni a férfival. Jó az ágyban, jó vele beszélgetni, nincs költségem és elvagyok vele. Mi a probléma?
Világháború van? vagy már ez sem elég? Mi kell ennél több?
Netán milliós aranyásás?
Rendben. Szerintem itt érdemes is berekeszteni. Te azt se tudod mit akarsz. Nem akarsz ismerkedni, de jó párkapcsolatot akarsz, azonnal összekötözéssel és szexel. Azt akarod, hogy szeressen, ezért pénzt ajánlasz (illetve azzal szeretnél jó parti lenni, hogy melletted jobban jár a nő anyagilag).
Én a magam részéről elég régóta kapcsolatban vagyok. Külön kasszázunk a házasságig és működik. Ahogy minden más ismerősömnek is működik, vagy közös kasszán vannak. Ez így fair és így lehet megőrizni az egyensúlyt.
Ha neked erre van igényed, csináld így. Én meg úgy csinálom, ahogy szerintem helyes és egészséges. Nekem biztos nem fogja felróni senki, hogy ez is, meg az is az én pénzemből van, vagy azért van x és y dolgod, vagy azért tartasz ott, ahol, mert én.... Mert sajnos, ahogy a kapcsolat már nem olyan rózsaszín, ezek elő szoktak törni. Lehet úgy neki menni, hogy jaj mi úgyse... De a valóság nem ezt igazolja.
De, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.
Miért ne tudnám? Ez a TE véleményed. Magyarországon van x millió ember és a te szavad áll az én élettapasztalatommal szemben, egy olyan ember szava, aki könnyen van, mert ma sem alszik egyedül.
40 évvel ezelőtt működött amit most leírtál, hogy egészséges értékrendű szép nőkkel bele lehetett vágni a kapcsolatba közös kasszával.
Manapság már egy szép nő(akinek melle , fenek és mondjuk szép arca van),
nem fog te veled közös kasszázni és csak úgy lefeküdni, mert úgy van vele, hogy ez neki nem buli. Biztos valahol valakinél létezik a szerelem, de már a legtöbb nőböl kiveszett a férfiak felé az a jóindulat, az a bizalom, aminek egyébként nem ártana meglennie ahhoz, hogy egy szerényebb fizetésű és szerényebb körülmények között élő férfinak is boldogsága lehessen.
Minden nő az érdekét nézi, és ahhoz, hogy egyáltalán odáig el lehessen jutni, hogy valamire esély legyen, nagy szerencse mellett sem kis miska egy olyan személynek, aki nem a Mészáros Lőrinc haveri társaságában ül.
Szeretnék ismerkedni, de kellő alappal és akarattal indítva, ami jó eséllyel kecsegteti a cél létrejöttét. Amit te írsz , az kb óvoda. Mi felénk rá se néznek egy olyan férfira, akiről nem tudják előre, hogy bármilyen módon lehet keresni nála kényelmet, érdeket stb.
Szóval nagyon nem jó az okfejtésed.
Mindenki szeretne szerelmes lenni és esélyt kapni egy NŐTÖL
Ez nem borzasztó téves. Te túlságosan gyerekesen fogod fel a dolgokat.
Annak semmi értelme nincsen , hogy nekiáll egy nő egyszerre 5 férfivel ismerkedni , amiből egy lesz a befutó, a többi még csak szexre sem.
Te nagyon sok mindent nem tudsz még ezekről a problémákról.
Nagyon sok az inkorrekt ember a nők között és olyan is, aki idő közben változtatja a döntését. Példa: A mai világban:
Jóska és Julcsi ismerkedik.
Két hete tart a folyamat, de lehet hogy egy hónapja.
Julcsika leül a barátnőjével aki felvilágosítja és árnyalt képet kap a valóságról: (Lehet hogy le se ül, idő közben magától jön rá, hogy milyen értékes, ami a lába között van)
Van autója, van háza, van pénze? Hát ha ez nincs , akkor bele se vágjál komolyabban le se feküdjél vele. Egy nőnek az a legfontosabb célja, hogy magát a szexualitást akadályozza.
Mi férfiak elképzelünk egy testet, ahhoz egy személyiséget, és bizonyos esetekben, főleg fiatalon, ennyi bőven elég lehet. Nem kell, hogy a világ legjobb informatikusa legyen stb. Egy nő fordítva több szempontot értékel és a milliomosoknak tartogatja magát.
Sokan nem tudják a társadalomba, de MINDIG MATEKOS ALAPPAL gondolkoznak a nők. Úgy vannak vele, ha 20-25 ezer forint egy órára egy rosszlány, akkor mivel ők nem szexuálisan kiégettek és nem mindennap járnak bennük, ezért ők még drágábbak és minek is feküdjenek le bárkivel? De közben azért ismerkednek, emberek idejét rabolják. Tehát nem azt nézik, amit 40 évvel ezelőtt egy egészséges értékrendű világban a nők, hogy milyen helyes pasi és csak a mával és nem a holnappal foglalkoznak.
Holott magához a szexhez, nem kötelező gyerekszületési és elhelyezési alapokkal rendelkezni, mint kényelmet megalapozó nagy fizetés , ház , autó stb.
De úgy vannak vele, hogy két láb között van a gyémánt és ezt majd annak és akkor adják, ha érdek lesz mellé. És ilyen női gondolkodással eljutunk odáig, hogy egészséges keretek között nem is érdemes ismerkedni egy férfinak. Még hogyha én férfiként bármivel is rendelkezem, ha a másik oldal nem tudja, ugyanolyan vagyok szemébe, mint az, aki nem rendelkezik semmivel.
Én 30 évem alatt, olyan NŐT, NŐT, még nem láttam, aki nem az anyagiak mellett kötött volna ki, ha esetleg kikötött valahol.
Itt van a volt koleganőim példája.
25 éves Kittike." 10/10-es jó csaj kategória. "
Senki nem hiszi azt el, hogy ne választhatott volna olyan férfit maga mellé, aki szereti, a mostanitól eltérően bárki mást. De ő érdekes módon ott kötött ki, ahol családi ház van, amibe egy fillért nem rakott bele, egy autót is kapott, amivel járhat és elment szépen gyesre.
Itt ha nincs érdekben keresni valója egy nőnek, akkor nem fogja megállni a helyét a férfi mellett. Nincs miért. Amiket ti írtok, az már az óvodában sem igaz. Szerelem, stb,. Mert ott meg fogalmuk sincs arról, hogy miért fogják meg egymás kezét.:)
"Mi felénk rá se néznek egy olyan férfira, akiről nem tudják előre, hogy bármilyen módon lehet keresni nála kényelmet, érdeket stb."
Ez lehet az igazi probléma, hogy nem ugyanolyan körökben mozgunk, és ezért beszélünk el egymás mellett. Persze idősebb is vagyok nálad 15+ évvel, budapesti értelmiségi.
Az én baráti körömben a nők magasan iskolázottak, jó az egzisztenciájuk, minimum az átlag felett, vagy kifejezetten jól keresnek, van lakásuk/házuk, autójuk és főként és elsősorban egyenlő partnerek szeretnének lenni egy kapcsolatban. Van olyan barátnőm, akinek 600 000 feletti a bevétele, és mégis hajlandó közös kasszán lenni egy férfival, akit szeret, annak ellenére, hogy annak a gyermektartás kifizetése után 130 000 forint marad a zsebében. Mert jóval fontosabb, hogy intellektuálisan és érzelmileg partnerek legyenek, mint a kapcsolattól remélhető (anyagi) haszon.
Azt viszont jól látod, hogy az azonnali szex egyáltalán nem vonzó számunkra, de nem azért, amiért gondolod. Sokkal inkább azért, mert sok nőnek érzelmi kötődésre van szüksége hozzá, és az érzelmek nélküli testi kapcsolat szexuális értelemben nem kielégítő számunkra, érzelmileg pedig semleges, rosszabb esetben káros.
Őszintén sajnálom, hogy 30 év alatt nem láttál olyan nőt, aki ne az anyagiak mellett kötött volna ki. Én nem egyet, sőt, a környezetemben ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!