Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)

Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.

2021. jún. 25. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/187 A kérdező kommentje:
Figyelj csak. Belőled árad a rosszindulat. Én nőt akarok, élettel, odaadással, nőiességgel teli! Nem lelket. Fiatal vagyok szexelni akarok, a kettő együtt működik, csak lélekre nincsen szükségem , mert az kevés. Nagyon gyerekes dolog a részedről, hogy a lélekbe kötsz bele. Ahogy egy képen látható hölgynek nem elég a lélek, úgy nekem sem elég a lélek. Női test teli ésszel, és nem hisztivel. Az kellene.
2021. jún. 25. 14:49
 42/187 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megkérdezem HARMADJÁRA is: minek teszel fel kérdést, ha a választ nem tudod elfogadni, amit mi NŐK fogalmazunk meg, ha már tőlünk kérdezel?
2021. jún. 25. 14:49
 43/187 A kérdező kommentje:
Megkérdezem én is. Mi a problémád? Mert értelmes választ nem kaptam még. Csak kötekedtél. Ha te szexelni akarnál, mert vágynál a mindennapi törődésre, érdekelne téged az ilyen lelki fárasztó baromságok? Ember! 30 éves vagyok. Fel tudod ezt fogni? Ha annyira társas lény vagy, akkor miért nem érted meg azt, hogy egy férfinek erre szüksége van?
2021. jún. 25. 14:54
 44/187 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező vagy sértődött incel, aki szándékosan provokálni akar, vagy érzelmileg sérült, nárcisztikus ember. Lehet, hogy mindkettő.
2021. jún. 25. 14:55
 45/187 A kérdező kommentje:

Mindenkinek vannak problémái.

Azt idő csak megy, megoldáshoz pedig NŐ KELL.

2021. jún. 25. 14:57
 46/187 anonim ***** válasza:
100%

44-es vagyok. Értsd meg, hogy normális nők nem pénzért szexelnek. Nem akarnak egy jómódú, de önző, érzelmileg éretlen férfi tulajdona, rabszolgája lenni. Senki sem vágyik arra, hogy egy másik ember csak kelléknek tekintse a saját kielégüléséhez.

Jelentettem a kérdést.

2021. jún. 25. 15:08
 47/187 A kérdező kommentje:

Nem jelenteni kell. Hanem esélyt adni és ismerkedni, vagy tovább állni.

Te átmentél hisztibe. EZ a bajod. EZ hadd ne legyen az én hibám.

Nem vagyok önző, sem érzelmileg éretlen és rabszolgát sem akarok tartani.

Kérlek menj máshova.

2021. jún. 25. 15:12
 48/187 A kérdező kommentje:
Te nem vagy társas lény.
2021. jún. 25. 15:13
 49/187 anonim ***** válasza:
100%
#46 👌
2021. jún. 25. 15:15
 50/187 anonim ***** válasza:
85%
Hűha amilyen hisztis vagy, rajtad pelust is kéne cserélni nem csak leszopni a lakhatásért cserébe.
2021. jún. 25. 15:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!