Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?
Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)
Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.
Mindenkinek vannak problémái.
Azt idő csak megy, megoldáshoz pedig NŐ KELL.
44-es vagyok. Értsd meg, hogy normális nők nem pénzért szexelnek. Nem akarnak egy jómódú, de önző, érzelmileg éretlen férfi tulajdona, rabszolgája lenni. Senki sem vágyik arra, hogy egy másik ember csak kelléknek tekintse a saját kielégüléséhez.
Jelentettem a kérdést.
Nem jelenteni kell. Hanem esélyt adni és ismerkedni, vagy tovább állni.
Te átmentél hisztibe. EZ a bajod. EZ hadd ne legyen az én hibám.
Nem vagyok önző, sem érzelmileg éretlen és rabszolgát sem akarok tartani.
Kérlek menj máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!