Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha családi házban élhetnétek egy csendes, nyugodt helyen, közel a városhoz, rendelkezésetekre állna egy külön autó is a közlekedésre, a megélhetésetek biztosítva lenne, akkor odaköltöznétek?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy a semmilyen költségetek nem lenne, tehát étkezésbe és házfenntartási költségbe sem kellene beszállnotok. Lenne egy autó, ami meglenne mindig tankolva arra az eshetőségre, ha a például a munkahelyet megszeretnétek közelíteni országon belül.(Munkába járás/hazautazás)

Érdekelne a válaszotok, életkort is írjatok légyszíves.

2021. jún. 25. 13:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/187 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Nem, nem költöznék oda.
2021. jún. 25. 16:34
 62/187 anonim ***** válasza:
100%

A 37-es vagyok, és nem értem, hogy mit érzel, mibe láttam bele rosszat, el tudnád magyarázni kérlek?

Illetve azt sem értem, hogy mi a bajod a normál ismerkedéssel?

Mindenki (a leírásod alapján te is) azzal szeretne összeköltözni idővel, akivel jól kijönnek, akibe szerelmes tud lenni, vonzódik hozzá, jól működnek együtt. De ahhoz, hogy ez kiderüljön, ismerkedni kell egy darabig, nem lehet a semmiből rögtön a költözéshez ugrani. Milyen alapon tennéd ezt meg? Teszem azt odaköltözök hozzád. Tegyük fel még azt is, hogy bumm, telitalálat, halálosan beléd is szeretek. De mi van, ha neked meg nem tetszem? Ha zavaró a stílusom, a mindennapi viselkedésem? Ha te nem tudsz belémszeretni? Ha nem tudod elviselni az otthoni szokásaimat? Bár most esélytelennek tűnik neked, hogy párod legyen, aki szeret, és emiatt akar veled összeköltözni - mindegy hova, és mennyiért -, de tényleg annyira tartod magad, hogy neked bárki megfelelne, akit meg tudsz fogni a kertes házzal?

2021. jún. 25. 16:36
 63/187 anonim ***** válasza:
100%
Én is a pszichológust tudom ajánlani. Veled komoly problémák vannak fejben.
2021. jún. 25. 16:55
 64/187 anonim ***** válasza:
100%

"A szexualitással mi a probléma? Ha valami nem jó, nem kötelező maradni."

Nem csak, hogy nem kötelező maradni, de már elkezdeni sem kötelező, ezért nem tolonganak tömegek az ajtód előtt.

Én csak annyit írtam, hogy nem lesz sok jelentkező, aki lesz az nem a két szép szemedért és őszinte soha ki nem hunyó szerelemből, hanem mert még ez a legjobb opciója. Csak ugye ott a kérdés, hogy meddig vagy te a legjobb opció? Mert itt, az általad felvázolt kapcsolatban kizárólag az anyagiak döntenek.

2021. jún. 25. 17:00
 65/187 anonim ***** válasza:
100%
Te azt nem érted, hogy azért, mert te már annyira kanos és kétségbeesett vagy, hogy bárkire és bármire felizgulsz, és gondolkodás nélkül beledugod, rántasz rajta hármat, és már jó is neked, addig a nők nem így működnek.
2021. jún. 25. 17:15
 66/187 anonim ***** válasza:
100%
Nem költöznék családi házba és a városon kívülre sem, emiatt szóba sem jön. De ha elméleti esetben hajlandó lennék rá, ilyen felállással akkor sem vállalnám. Nem vagyok prosti, köszi.
2021. jún. 25. 17:17
 67/187 anonim ***** válasza:
100%
66-os vagyok, életkor lemaradt: 37 év. De gondolom, ez akkor számítana, ha pozitív lett volna a válasz.
2021. jún. 25. 17:18
 68/187 anonim ***** válasza:
100%

"A szexualitással mi a probléma?"

Mondok egy példát, bár ugyanúgy nem leszel hajlandó foglalkozni vele, ahogy semmi mással.

Teszem azt, összeköltöztök és hamar kiderül, hogy a nőnek x neked meg x+n mennyiségű szexre lenne igényed. Akkor, egy normális kapcsolatban igyekeznek kölcsönösen közelíteni az igényeket, illetve, a többet kívánó fél megoldja a plusz alkalmakat magának, vagy ez végül oda vezet, hogy szakítanak és mindenki folytatja az életét. Nálad, a nő becuccol, aztán a plusz alkalmakat muszájból teljesíti, ami ezek szerint neked nem gond, vagy pakol és távozik, tehát újra költöztetőt fogad, újra albérletet keres, gyakorlatilag újra építi az életét és épp úgy pocsékoltátok egymás idejét.

Vagy teszem azt, általában azonos az igény, de van egy rossz hete a nőnek, akkor?

Nekem van, hogy heti 1 szex van, mert épp úgy jön ki a lépés. De a párom is ugyanúgy elutasítja néha a közeledést, ha fáradt, fáj a feje, egyéb baja van. Ez van, hogy gyakoribb pl front átvonulásnál, vagy mikor jobban pörög a vállalkozása és egyszerűen nincs hozzá energiája. Na olyankor mi a helyzet?

Egy rendes párkapcsolatban tiszta ügy, de ott, ahol kifozették a szolgáltatást, már nagyobb dilemma, főleg, ha a nő nem akar visszakerülni oda, ahonnan ezt látta menekülési lehetőségnek. Tehát marad, hogy kvázi kényszerből van együtt veled.

Na ezért nem akarják a nők ezt a remek opciót választani, csaj ha már tényleg elkeseredettek.

2021. jún. 25. 17:20
 69/187 A kérdező kommentje:

Gyerekek! Hagyjuk már ezeket a körmönfont túlbonyolításokat.

Két normális ember kitudja egymásból hozni azt, amire szükségük van ahhoz, hogy jól érezzék magukat együtt. Rengeteg rosszindulat van bennetek ha ilyen módon letámadtok a kérdésem miatt. És más kapcsolatban is x vagy y okok miatt szétmennek. Azzal mi van? Én idáig negatívumot nőtöl még nem hallottam a szexualitást illetően. Egy értelmes nő velem élne, biztosan ellenénk együtt. Csak ahhoz értelmes nő kellene. Az értelem pedig a társas lények elvénél kezdődik, nem a kifogásoknál meg a magyarázkodásoknál. Kicsit irigylem most azokat a férfiakat, akik boldogok. Nem sajnálom tőlük a nőt. Inkább azt sajnálom, hogy sokaknak nincsen társuk, pedig sokkal jobb lenne az élet közösen egy jó kapcsolatban.

2021. jún. 25. 19:47
 70/187 anonim ***** válasza:
100%
A válaszadást megint kikerülted. Minden kapcsolatban van olyan, hogy valamelyik fél épp nem kívánja valamiért a szexet. Ezt el tudnád fogadni hiszti és egyéb kényszerítés nélkül?
2021. jún. 25. 20:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!